Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
224v έγραψε:
Miatakias έγραψε:
224v έγραψε:Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..

Μου αρέσει, αλλά φοβάμαι πως θα είναι πιο συχνα συνεργείο παρά στο γκαράζ μου . Κάνω λάθος?
Η χρηση που θα του κανεις θα είναι σε πίστα η στον δρόμο?. Στην πρώτη περίπτωση θα είσαι και συνεργείο όπως και με τα αλλά ποτ αναφέρθηκαν. Διασκεδαστικό για τους δρόμους θα σε καλύπτει, μιας και δεν θα σε πλησιάζει κανένα. Απλα βρες και δοκίμασε ενα.... Με καλό μάστορα και σερβίς όταν το πάρεις τον ξαναβλεπεις όταν θέλει τα λάδια ξυδια όπως κάθε αυτοκίνητο.

.

Η χρήση είναι βόλτα όταν το θυμάμαι μια στο τόσο (στο S έκανα 2κ κμ το χρόνο) αλλά και 1-2 βόλτες Μέγαρα θα τις κάνει.
Το Ghibli πάντα μου άρεσε αλλά:
-έχω ακούσει διάφορα για τα ηλεκτρολογικά του και τα ανταλλακτικά του (αν και τα τελευταία με εξαρτήματα από τη 456 είναι βελτιωμένα λέει)
- έκανα βόλτα ένα 4200. Το αγοράζει κάποιος εύκολα μόνο για το μοτέρ αλλά... Δεν έχει τπτ άλλο. Ποιότητα χάλια, φρένα μέτρια, τριξίματα και μαλακό πολύ. Παρα είναι GT για μένα , πόσο μάλλον που όπου έχω ρωτήσει καθώς και φίλος κάτοχος μου λέει η αξιοπιστία του διεκδικεί χρυσό status σε loyalty program συνεργείου Μαζεράτι :dizzy:
- το 3200GT με το πανέμορφο πίσω μέρος όπως το πάνω , αλλά με χειρότερη αξιοπιστία (ναι γίνεται μάλλον:P)
Άβαταρ μέλους
By alexm
#534085 Θα την πω την |λογοκρισία| μου αλλά σε αυτά τα λεφτά παίζουν και κάποια περιποιημένα s5 με τα 350 άλογα.

Υπάρχει και μια slk55 amg αν νιώθεις τυχερός.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#534093 Η C6 δεν είναι φορτηγό. Z06 βρίσκεις; Ένα αμερικάνικό είναι πολύ καλή ιδέα για προσωπική ενασχόληση μιας κι υπάρχει τεράστια υποστήριξη σε γνώση, ανταλλακτικά κλπ απλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τα φέρεις Ελλάδα.

Για αστεία τύπου Maser νταξ, εκτός αν έχεις βαθιές τσέπες.
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#534095 Η Ζ06 είναι αρκετά ακριβότερη. Ιδανικά Ls3 μέχρι το 09 θα ήθελα αλλά και Ls2 δε νομίζω να μου κακοπέσει. Ελλάδα γύρω στο 30άρι βέβαια ενώ Γερμανία ακόμα και 20λίγο....
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
red_monster έγραψε:Η προσωπική ενασχόληση περιλαμβάνει και σκάλισμα του 4 τροχού?

Όταν έχει πρωτοανοίξει το θέμα και πριν πάρω το S. Μετά απλά ξεφύγαμε :P
Πάντως σκάλισμα με την έννοια της αλλαγής κανενός τακακιού και ίσως και κατι πιο δύσκολο όταν φτιαχτεί το νέο γκαράζ και υπάρχει χώρος ναι.... tuning όχι
Άβαταρ μέλους
By 224v
Miatakias έγραψε:
224v έγραψε:
Miatakias έγραψε:
224v έγραψε:Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..

Μου αρέσει, αλλά φοβάμαι πως θα είναι πιο συχνα συνεργείο παρά στο γκαράζ μου . Κάνω λάθος?
Η χρηση που θα του κανεις θα είναι σε πίστα η στον δρόμο?. Στην πρώτη περίπτωση θα είσαι και συνεργείο όπως και με τα αλλά ποτ αναφέρθηκαν. Διασκεδαστικό για τους δρόμους θα σε καλύπτει, μιας και δεν θα σε πλησιάζει κανένα. Απλα βρες και δοκίμασε ενα.... Με καλό μάστορα και σερβίς όταν το πάρεις τον ξαναβλεπεις όταν θέλει τα λάδια ξυδια όπως κάθε αυτοκίνητο.

.

Η χρήση είναι βόλτα όταν το θυμάμαι μια στο τόσο (στο S έκανα 2κ κμ το χρόνο) αλλά και 1-2 βόλτες Μέγαρα θα τις κάνει.
Το Ghibli πάντα μου άρεσε αλλά:
-έχω ακούσει διάφορα για τα ηλεκτρολογικά του και τα ανταλλακτικά του (αν και τα τελευταία με εξαρτήματα από τη 456 είναι βελτιωμένα λέει)
- έκανα βόλτα ένα 4200. Το αγοράζει κάποιος εύκολα μόνο για το μοτέρ αλλά... Δεν έχει τπτ άλλο. Ποιότητα χάλια, φρένα μέτρια, τριξίματα και μαλακό πολύ. Παρα είναι GT για μένα , πόσο μάλλον που όπου έχω ρωτήσει καθώς και φίλος κάτοχος μου λέει η αξιοπιστία του διεκδικεί χρυσό status σε loyalty program συνεργείου Μαζεράτι :dizzy:
- το 3200GT με το πανέμορφο πίσω μέρος όπως το πάνω , αλλά με χειρότερη αξιοπιστία (ναι γίνεται μάλλον:P)

μιλαω μονο για το Ghibli 94- 98,λογω βαρους ιπποδύναμης το 3200 ισως το Corsa ναι τα επομενα είναι βαρεια...αν και δυνατα… Μονο το καπο να ανοίγεις και να βλέπεις το μοτερ φτανει!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#534151 +1, αρκει να μην το βαλεις μπροστα. :shifty:

(Κορβετ και απο εμενα).
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#534152 Μπορείς να πας από το future classic (S) στο ήδη classic (https://www.car.gr/13786477-mazda-rx-7-fd-3s-twin-turbo).

Ή να πας σε κάτι που θα εκτιμήσει κι η μπεμπούλα:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/13872234/

Ή αφού θες κάτι τόσο εστιασμένο, κάνε σωστά τη δουλειά:
https://www.car.gr/11265536-cobra
Άβαταρ μέλους
By 224v
g8777 έγραψε:+1, αρκει να μην το βαλεις μπροστα. :shifty:

(Κορβετ και απο εμενα).

Αμα το βαλει μπροστα τοτε θα κολλησει και θα το παρει… οποιος το εχει κανει το εχει προτιμησει… ακομα και πισω σου να είναι και να πλησιαζει γυριζεις να ακουσεις τι κανει αυτό τον ηχο, μετα βεβαια βλέπεις και χαμογελας με κατανοηση... :twisted:

δεν παρεξηγώ το χιουμορ εκεινων που δεν τους εχει τυχει να το ακουσουν από κοντα, (ακομα και το μικρο δικο μου 2.24v, απλα δεν εχει σχεση με μαμα Μ3 και αλλα που αναφέρονται.

Για την Corvette δεν το συζητω ότι είναι σκετη διασκεδαση μακαρι να βρει καλη...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#534156 Η Ghibli είναι έρωτας αλλά είναι μόνο για καμιά συλλογή. Ο άνθρωπος το βάζει και πίστα το αμάξι κι εκεί η Ιταλίδα θα σκορπίσει.

Η Κορβέττα από την άλλη πρέπει να είναι σχετικά σκυλί και εύκολη σε συντήρηση κτλ οπότε γιατί όχι. Επιμένω βέβαια ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τη χειρουργική ακριβεια και ανάλαφρη αίσθηση του S αλλά και πάλι μία αλλαγή δεν έβλαψε κανέναν. Θα χει άλλες χάρες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Miatakias έγραψε:
red_monster έγραψε:Γιατί όχι ένα 3.0 μκ1 ζετεσσερόνι ?

Γιατί δεν το θεω΄ρω αναβάθμιση σε σχέση με το S :(
Στα δικά μου μάτια βασικά είναι σχεδόν το ανάποδο.... Για το Μ που έβαλα παραπάνω όμως το σκέφτομαι

και πολυ καλα θεωρεις.
εαν το αλλαζα,μονο με το c6 αξιζει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Ή να πας σε κάτι που θα εκτιμήσει κι η μπεμπούλα:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/13872234/

Εικόνα
:inlove: :inlove:
Με ένα μπλοκέ πίσω, το ιδανικό αμάξι για εμένα. :inlove: :inlove:

Σε μια άλλη ζωή μάλλον, γιατί τρίλιτρο στην Ελλάδα είναι για εντελώς άλλα πορτοφόλια από το δικό μου. :help: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#534163 Θα απαντήσω σε όλους μαζί κι ότι θυμάμαι από όσα αναφέρθηκαν:
-To cobra είναι ωράια φάση, αλλά έαν έφτανα στα 45κ θα κοίταζα 993 και μόνο. Από Γερμανία, γιατί Ελλάδα τα δίνουν 60....
-Το 135Μ είναι αμαξάρα αλλά δεν είναι παρά μια σειρά 1, δεν είναι Μ και δεν είναι στα μάτια μου καθόλου ιδιαιτερο σαν αμάξι. Καλύτερα 335που είναι και φθηνότερα πλεον που και πάλι όχι
-Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τύπο για Ε46 Μ3 και ήθελε 36κ ακατέβατα με 102κ κμ. Νταξ, και το Σ μου 20 πωλείται, έχουμε κι ελευθερη αγορά....αλλά 36?????
-Όλα τα ωράια C6 στις αγγελίες που είναι γύρω στα 30κ είναι αυτόματα. Βλέπω βέβαια πως οι αμερικάνοι πειράζουν μέχρι και την πίεση στην αντλία τιυ κιβωτίου να το κάνουν πιο γρήγορο και είναι ΟΚ λένε, αλλά δε μου κάθεται καλά
-Κάπου πετάχτηκε κι ένα SLK55, αλλά εαν είναι αυτό το μοναδικό που υπάρχει στις αγγελιές, λόγω του μαντρά και μόνο δεν αγόραζα ούτε τσιγάρα (δεν καπνίζω)
- Χάθηκε το Z4M να είναι κουπέ? θα βλέπαμε φωτό τωρα με μένα να καμαρώνω δίπλα και πίξελ στα μουτρα και τις πινακίδες :lol:

υγ. Αφού και ο Δημήτρης dim8 πρότεινε να κρατήσω το Σ κι όχι Έβο, τα πράγματα είναι σοβαρά