Τι έγινε τελικά;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
2) Προεκυψε και δυνατοτητα στο σπιτι ευνοϊκή προς ηλεκτρικο ή PHEV, οπότε μαλλον θα κινηθω προς τα κει.
3) πεσαν οι τιμες σε καποια αυτοκίνητακια που κοιτουσα και τον Μαιο αλλα δεν τα εφτανα με το τοτε μπατζετ
socratesn έγραψε:2) Προεκυψε και δυνατοτητα στο σπιτι ευνοϊκή προς ηλεκτρικο ή PHEV, οπότε μαλλον θα κινηθω προς τα κει.
Στο 50% των ενεργών μελών να αλλάξουμε και όνομα το forum πχ electroheads
glf έγραψε:socratesn έγραψε:2) Προεκυψε και δυνατοτητα στο σπιτι ευνοϊκή προς ηλεκτρικο ή PHEV, οπότε μαλλον θα κινηθω προς τα κει.
Στο 50% των ενεργών μελών να αλλάξουμε και όνομα το forum πχ electroheads
Να φύγετε, να πάτε αλλού
socratesn έγραψε:Παραγοντας νο.1 που «ζεστανε» το σεναριο να δωσω το ΚΙΑ
Θα πάθεις την πλάκα σου (αν δεν την έχεις πάθει ήδη σε κάποιο td).
Μην ξεχάσεις την παραγγελία να την κάνεις μέσω referral, αν τελικά προχωρήσεις (π.χ. --> https://www.tesla.com/el_gr/referral/spyrosch688530
). Δίνει νομίζω 1.000 χιλιόμετρα δωρεάν Supercharging. Και ό,τι θέλεις εννοείται ρωτάς.
Scotch έγραψε:socratesn έγραψε:Παραγοντας νο.1 που «ζεστανε» το σεναριο να δωσω το ΚΙΑ
Θα πάθεις την πλάκα σου (αν δεν την έχεις πάθει ήδη σε κάποιο td).
Μην ξεχάσεις την παραγγελία να την κάνεις μέσω referral, αν τελικά προχωρήσεις (π.χ. --> https://www.tesla.com/el_gr/referral/spyrosch688530). Δίνει νομίζω 1.000 χιλιόμετρα δωρεάν Supercharging. Και ό,τι θέλεις εννοείται ρωτάς.
Εντελώς τυχαία πρόταση για referral, ε;
Serf έγραψε:Εντελώς τυχαία πρόταση για referral, ε;
Όποια βρήκα τυχαία μπροστά μου
Εσύ στείλε για Zeekr
Όμως αντικειμενικά στα 32Κ που βγαίνει το 3άρι με ΚΗ3, δίνει 280 ίππους με 0-100 καλύτερο από hot hatch, πίσω κίνηση, ηλιοροφή, αθόρυβο ταξίδι και κόστος ανά χιλιόμετρο ακόμα και μόνο σε superchargers να φορτίζεις, όσο ένα νορμάλ ντίζελ.
Δε ξέρω αν θα προχωρούσα σε τέτοια μετάβαση, αλλά καλώς ή κακώς οικονομικά για αυτά που προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο βγάζει νόημα στη σημερινή αγορά.