Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By edmond
#870740 Άποψη μου ότι έπρεπε να την είχες δώσει.
Ουσιαστικά την παντρεύτηκες, μπαίνοντας μάλλον σε άλλα τρυπάκια όπως το να σε τρώει μακροπρόθεσμα το χέρι σου για περαιτέρω αναβαθμίσεις.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
BARHonda έγραψε:Το turbo θα μείνει ως έχει? Κάποια αναβάθμιση εκεί? Σε τι άλογα παίζουν αυτά?

Όσο δεν βγάζει πρόβλημα ναι, δε το πειράζω. Όταν το ανοίξαμε μου είπε ο μηχανικός πως είναι σε πολύ ok κατάσταση.
Αλλωστε με DP και intercooler τα περισσότερα βγάζουν 220-230 άλογα με πρόγραμμα ενώ και σαν μπλοκ δεν πάει πάνω από 250 max 300 άλογα (Που πιάνουν ορισμένοι στο εξωτερικό με υβρίδια turbo), άρα δε θεωρώ πως αξίζει τον κόπο να μπλέξω. Αν φυσικά κλατάρει το turbo μελλοντικά, θα δούμε, με το αυτόματο όμως δε σκοπεύω να ρισκάρω κάτι, 230 άλογα με 1300 κιλά είναι more than enough :inlove:

@edmond δε διαφωνώ και σίγουρα αυτή είναι η νηφάλια αντίληψη. Αλλά με το budget που είχα πάλι ένα αυτοκίνητο των 80-90-100 χιλιάδων χιλιομέτρων θα έπαιρνα, καλά να μαστε στο μέλλον θα παιχτεί κάποιο leasing και ας μείνει για τη διασκέδαση σαν δεύτερο η bmw. Εκτός αυτού, ξέροντας την κατάσταση του αυτοκινήτου, νομίζω για τα πάντα υπάρχει ένας αγοραστής στην σωστή τιμή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#870745 πω πω τι ατυχιες ηταν αυτες ρε συ στο παραπεντε!
τολμηρος παντως ο Σωκρατης! :shifty:
δεν θα εμπαινα σε αυτη την διαδικασια ουτε που να με πληρωνες.
Εγω ειμαι εγω ομως, και ο Σωκρατης ειναι ο Σωκρατης.
Δωσε μεγαλη προσοχη στη καταναλωση (εαν εχει)λαδιου μετα το βουρτσισμα που κανατε στους κυλινδρους.
Να το ευχαριστηθεις!
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#870748 Μέχρι τώρα στα 2.200 χιλιόμετρα δεν έχει κάψει σταγόνα, βέβαια ακόμα είναι σφιχτό, ελπίζω να αντέξει.
Ξέχασατε τα νιάτα σας νομίζω κύριε dimviii! :metalo: :shifty:

Ούτε εγώ θα ξανάμπαινα ομολογώ, το άγχος, το ότι έμεινα τόσο καιρό πρακτικά χωρίς αυτοκίνητο και το κόστος αν υπολογίζω όλες τις εργασίες, ήταν τέρμα ψυχοφθόρα. Αλλά έγιναν έτσι οι συγκυρίες και το ένα έφερε το άλλο.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#871604 Update, 3000 χλμ - μηδενική κατανάλωση λαδιού, πάμε για την πρώτη αλλαγή 5W30.

Αν αλλάξω μόνο downpipe , θα δημιουργήσω θέμα στον μαμά καταλύτη? Γενικά έχει νόημα να αλλαχτεί μόνο του χωρίς την υπόλοιπη εξάτμιση?

Επίσης γνωρίζει κανένας αυτό το e-shop, γιατί βρίσκω σε πολύ καλή τιμή τις ST-X αναρτήσεις :eat: