Αγγελίες για πώληση/ζήτηση κάθε είδους οχήματος, από πατίνι, μέχρι ελικόπτερο
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#659881 Καλησπερα,

βασικα ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι δεν εχω κατασταλαξει στην τιμη που πρεπει να βαλω στο Corsακι της γυναικας μου για πωληση.
Στο car.gr για μοντελα με αντιστοιχα χιλιομετρα και αντιστοιχης χρονολογιας οι τιμες κυμαινονται απο 8000-9000 αλλα κανενα δεν αφορα στο δικο μου μοτερ, ολα τα προς πωληση Corsa ειναι ατμοσφαιρικα με τον 1400/90hp η 1200/70hp.
Στις ενδεικτικες τιμες του Autoτριτη το ευρος ειναι λιγο παραπανω 10000-11000

Προκειται για Opel Corsa του 02/2015,με 71000 χλμ, 5θυρο, με τον 1.0/90hp Ecoflex turbo
Η πιο κοντινη αγγελια που βρισκω ειναι αυτη https://www.car.gr/30796904-opel-corsa- ... ition-90hp
αλλα αυτο ειναι με αρκετα παραπανω χιλιομετρα και η πιο καλη εκδοση απο την δικη μου (εχει cruise control και ζαντες αλουμινιου)

Σκεφτομουν να το ξεκινησω απο 10000
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#659882 Aν δε βιάζεσαι να φύγει μπορείς να το ξεκινήσεις από 10k αλλά με ένα ακριβότερο 1000αρι από ένα 14αρι δε νομίζω ότι θα το σκέφτονταν και πάρα πολλοί όσον αφορά το κέρδος από τα τέλη.
Εσύ αν αγόραζες μεταχειρισμένο ποιο θα προτιμούσες, ένα φθηνότερο 14αρι ή ένα ακριβότερο 1000αρι; Πάντα μιλάμε για περίπου ίδια χιλιόμετρα. Όταν το αγόρασες και είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε 1000αρι και 14αρι για ποιον λόγο επέλεξες το πρώτο;
Γενικά ερωτήματα για να καταλάβεις πάνω κάτω πως θα σκεφτεί κάποιος που ψάχνει corsa ώστε να προσαρμόσεις ανάλογα την τιμή.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#659884 Aντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου. Απλα ρωταω γιατι δεν βρισκω ενα reference
Το 1.0 ειναι σιγουρα οικονομικοτερο απο το 1.4, εγω το ειχα επιλεξει διοτι ηταν σε προσφορα τοτε, σε χαμηλοτερη τιμη απο το 1.4 ξεκαθαρα οικονομικοι λογοι
Επισης το 1.4 ερχεται με 5αρι σασμαν ενω το 1.0 με 6αρι. Δεν ξερω εαν παιζει ρολο, απλα το αναφερω
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#659886 μπορείς να " δοκιμάσεις" να το ασφαλίσεις σε κάποιο site σαν της allianz ή HD και να δεις τί τιμή του δίνουν για κλοπή ή μεικτή.
Η Allianz είναι λίγο γενναιόδωρη στο δικό μου.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#659888 Καλή σκέψη.
Επίσης βλέπω ότι η spotawheel σου κάνει και εκείνη μια τζάμπα εκτίμηση, προφανώς προς τα κάτω για να το πουλήσουν αυτοί
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Geralt έγραψε:Aντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου. Απλα ρωταω γιατι δεν βρισκω ενα reference
Το 1.0 ειναι σιγουρα οικονομικοτερο απο το 1.4, εγω το ειχα επιλεξει διοτι ηταν σε προσφορα τοτε, σε χαμηλοτερη τιμη απο το 1.4 ξεκαθαρα οικονομικοι λογοι
Επισης το 1.4 ερχεται με 5αρι σασμαν ενω το 1.0 με 6αρι. Δεν ξερω εαν παιζει ρολο, απλα το αναφερω

Ακριβώς, άρα και αυτός που θα αγοράσει, ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους θα επιλέξει το φθηνότερο στην καλύτερη κατάσταση. Για εμένα 9700€ θα ήταν μια καλή τιμή για να δεις τι παίζει από ενδιαφέρον και με ένα παζάρι που θα πέσει να πάει στα 9400-9500€. Αυτό αν δε βιάζεσαι να φύγει. Αν θέλεις να φύγει άμεσα το βάζεις 8950 και φεύγει με 8600€
Άβαταρ μέλους
By Geralt
panos2171 έγραψε:
Geralt έγραψε:Aντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου. Απλα ρωταω γιατι δεν βρισκω ενα reference

Ακριβώς, άρα και αυτός που θα αγοράσει, ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους θα επιλέξει το φθηνότερο στην καλύτερη κατάσταση. Για εμένα 9700€ θα ήταν μια καλή τιμή για να δεις τι παίζει από ενδιαφέρον και με ένα παζάρι που θα πέσει να πάει στα 9400-9500€. Αυτό αν δε βιάζεσαι να φύγει. Αν θέλεις να φύγει άμεσα το βάζεις 8950 και φεύγει με 8600€

Σωστά μιλάς
Έτσι θα το πάω
Άβαταρ μέλους
By Geralt
panos2171 έγραψε:Καλό κουράγιο στην πώληση για το τι θα ακούσεις.

< Note >
Αυτό είναι το μόνο που μου προκαλεί άγχος. Άσε δεν το έχω καθόλου, στο προηγούμενο αμάξι μου που πούλησα, πάλι καλά που δεν τον πλήρωσα κιόλας, χαχα

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
panos2171 έγραψε:Καλό κουράγιο στην πώληση για το τι θα ακούσεις.

"Είναι λίγα τα κυβικά - there is no replacement for displacement, ποιος ο λόγος να έχει 6η ταχύτητα - τσάμπα βάρος το γρανάζι, δεν κυκλοφορούν πολλά - ενώ 1.4αρια τρία σε κάθε σταυροδρόμι...με 5 χιλιάρικα ζεστά το παίρνω, θα βρεις τη βαλίτσα με τα χαρτονομίσματα δίπλα στους κάδους."