.Αν υπάρχουν προτάσεις, δεκτές.
.

kyr80 έγραψε:Τοσκάνη και από μένα. Κοντινή διαδρομή με το αεροπλάνο, και φανταστικό μέρος.
Δεν ξέρω αν πετάει η Aegean για Πίζα ή Φλωρεντία από εκεί που είσαι. Τις μέρες θα τις μοίραζα, αν μπορούσα. Δηλαδή 1 μέρα Πίζα(δεν αξίζει παραπάνω), 2-3 μέρες Σιένα και 3-4 ημέρες Φλωρεντία.
Όνειρο....
Καμιά βόλτα στη Λούκα. Μια άλλη μέρα στο Σαν Τζιμινιάνο.
kyr80 έγραψε:Τοσκάνη και από μένα. Κοντινή διαδρομή με το αεροπλάνο, και φανταστικό μέρος.
Δεν ξέρω αν πετάει η Aegean για Πίζα ή Φλωρεντία από εκεί που είσαι. Τις μέρες θα τις μοίραζα, αν μπορούσα. Δηλαδή 1 μέρα Πίζα(δεν αξίζει παραπάνω), 2-3 μέρες Σιένα και 3-4 ημέρες Φλωρεντία.
Όνειρο....
rx8_drifter έγραψε:kyr80 έγραψε:Τοσκάνη και από μένα. Κοντινή διαδρομή με το αεροπλάνο, και φανταστικό μέρος.
Όνειρο....
Lago maggiore as well-->flying Milano (no greek keyboard)
, κάνεις και κάτι βόλτες τοπικά έχει και έναν δρόμο που τον λένε τον δρόμο του κρασιού που σε περνάει απο αμπελώνες. Τα αλλα Νταρμσταντ, Φρανκφούρτη, όλα δίπλα είναι
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]