.Αν υπάρχουν προτάσεις, δεκτές.
.

kyr80 έγραψε:Τοσκάνη και από μένα. Κοντινή διαδρομή με το αεροπλάνο, και φανταστικό μέρος.
Δεν ξέρω αν πετάει η Aegean για Πίζα ή Φλωρεντία από εκεί που είσαι. Τις μέρες θα τις μοίραζα, αν μπορούσα. Δηλαδή 1 μέρα Πίζα(δεν αξίζει παραπάνω), 2-3 μέρες Σιένα και 3-4 ημέρες Φλωρεντία.
Όνειρο....
Καμιά βόλτα στη Λούκα. Μια άλλη μέρα στο Σαν Τζιμινιάνο.
kyr80 έγραψε:Τοσκάνη και από μένα. Κοντινή διαδρομή με το αεροπλάνο, και φανταστικό μέρος.
Δεν ξέρω αν πετάει η Aegean για Πίζα ή Φλωρεντία από εκεί που είσαι. Τις μέρες θα τις μοίραζα, αν μπορούσα. Δηλαδή 1 μέρα Πίζα(δεν αξίζει παραπάνω), 2-3 μέρες Σιένα και 3-4 ημέρες Φλωρεντία.
Όνειρο....
rx8_drifter έγραψε:kyr80 έγραψε:Τοσκάνη και από μένα. Κοντινή διαδρομή με το αεροπλάνο, και φανταστικό μέρος.
Όνειρο....
Lago maggiore as well-->flying Milano (no greek keyboard)
, κάνεις και κάτι βόλτες τοπικά έχει και έναν δρόμο που τον λένε τον δρόμο του κρασιού που σε περνάει απο αμπελώνες. Τα αλλα Νταρμσταντ, Φρανκφούρτη, όλα δίπλα είναι
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]