Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By glf
#879438 Πάσχα θα είμαστε 1 βδομάδα Βερολίνο οπότε θα κάτσω να βγάλω τις προτάσεις του forum για τις σημειώσεις μου.
Η πρώτη ερώτηση της μικρής μου κόρης όταν τους το είπα ότι πλήρωσα τα εισιτήρια: "Θα γυρίσουμε με άλλο αυτοκίνητο;"
Έχω σπείρει προσδοκίες...
Άβαταρ μέλους
By glf
#888101 Κοιτάω το Berlin Welcome card.
Αν καταλαβαίνω σωστά, κόβω ένα τέτοιο και για μια βδομάδα κυκλοφορώ σε όλα τα ΜΜΕ ΜΑΖΙ με τα παιδιά; (εως 14 χρονών)
Άβαταρ μέλους
By glf
#888188 Σήμερα πετάμε, θα πάω με τις κόρες μου. Δεν έκατσα να βγάλω το welcome card από τώρα, θα το κάνω στο αεροδρόμιο να ρωτήσω και όποιον βρω στο γκισέ να είμαι διπλά σίγουρος.
Πάμε με 300€ αεροπορικά (με επιστροφή) και 550 το δωμάτιο κεντρική τοποθεσία (Friedrichshain). Και νομίζω με 80€ θα έχουμε καλύψει τις μετακινήσεις με τα ΜΜΕ για μια βδομάδα. Έτσι μάλιστα!
Πρώτη φορά αεροπλάνο και εξωτερικό για τη μικρή.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#888191 Στο Βερολίνο τα χρόνια που ήμουν είχε το μειονέκτημα να δέχεται μόνο maestro στο μετρο.

Εχε το νου σου ότι είναι πολύ απλωμένη πόλη και ότι χρειάζεται να κάνεις κύκλους μερικές φορές για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Επειδή είναι πολύ απλωμένη επίσης είναι σχετικό το τι είναι κεντρικό σημείο.

Καλά να περάσετε.
Άβαταρ μέλους
By glf
#888367 Εδώ περνάει ωραία και γρήγορα η ώρα.
Εκτός και αν σταματήσουν σε βιτρίνες...

Λοιπόν ναι δε χρειάζεται καθόλου το αυτοκίνητο. Ίσα ίσα που μου κάνει εντύπωση πόσο λίγη κυκλοφορία έχει το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη. Έχω να ακούσω κόρνα από τότε που ήρθαμε. Μόνο σειρήνες.
Για πρώτη φορά τουλάχιστο, η welcome card είναι μια ξεγνοιασιά. Ανεβαίνουμε όπου βρούμε.
Βέβαια κανείς δε βλέπω να ελέγχει εισητηρια.
Χθες τη βγάλαμε από Alexander platz μέχρι πύλη Βραδεμβούργου για πρώτη γνωριμία.
Άβαταρ μέλους
By glf
#888496 Στο KaDeWe έχει μια McLaren MCL32 στον πάνω όροφο με τα gadjets.
Καλή τυχαία φάση δε λέω.
Δεν είχα ξαναδεί μονοθέσιο F1 από τόσο κοντά.
Άβαταρ μέλους
By glf
#888611 Σήμερα έδωσα τα μεγάλα πλαστικά μπουκάλια νερού για ανακύκλωση στο σούπερ. Το pfand system.
Μου έδωσε 25 λεπτά για το άδειο μπουκάλι.
Το αγόρασα 29 λεπτά.
Ξόδεψα δλδ 9 λεπτά για ενάμιση λίτρο νερό.