Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#807878 Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τ'αλλάξει, τη χρησιμοποιεί όπως είναι και γίνεται αυτόματα η μετατροπή στην καλύτερη ισοτιμία.
Άβαταρ μέλους
By glf
#822547 Θα βγει ταξίδι στο UK, έχω κλείσει ημερομηνία αναχώρησης και είχα αφήσει ανοιχτή την επιστροφή. Μιας και δεν έχω ξαναπάει θα ρωτήσω και 2-3 πράγματα και εδώ.

Κοιτάω τώρα να κλείσω την επιστροφή. Κάπου 10-12 Ιουλίου.
Βλέπω πχ
Αναχώρηση: Τρί, 11 Ιουλ 2023 Ryanair 8:30 π.μ. STN Λονδίνο Στάντστεντ

Αν βάλω να είμαι μια ώρα νωρίτερα στο αεροδρόμιο, βλέπω ότι μπορώ να πάρω το εξής δρομολόγιο (από Brixton)

6:00 Victoria line to Tottenham Hale
6:30 Greater Anglia
7:18 Stansted Airport

Είναι σωστό και ασφαλές το ωράριο;
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Θα βγει ταξίδι στο UK, έχω κλείσει ημερομηνία αναχώρησης και είχα αφήσει ανοιχτή την επιστροφή. Μιας και δεν έχω ξαναπάει θα ρωτήσω και 2-3 πράγματα και εδώ.

Κοιτάω τώρα να κλείσω την επιστροφή. Κάπου 10-12 Ιουλίου.
Βλέπω πχ
Αναχώρηση: Τρί, 11 Ιουλ 2023 Ryanair 8:30 π.μ. STN Λονδίνο Στάντστεντ

Αν βάλω να είμαι μια ώρα νωρίτερα στο αεροδρόμιο, βλέπω ότι μπορώ να πάρω το εξής δρομολόγιο (από Brixton)

6:00 Victoria line to Tottenham Hale
6:30 Greater Anglia
7:18 Stansted Airport

Είναι σωστό και ασφαλές το ωράριο;

Mια ώρα την θεωρώ πολύ λίγη για να περάσεις ασφάλεια κλπ ,αλλά είμαι ο γνωστός υπερβολικός που πάει τουλάχιστον 3 ώρες πριν την πτήση.Εγώ θα έκλεινα ξενοδοχείο κοντά στο Stansted για το βράδυ ωστε να είμαι εκεί τουλάχιστον απο 06:30 .

Αλλή λύση να πάρεις πτήση αργά το βράδυ,εχει η wizz απο Gatwick και η aegean απο Hethrow T2 ώστε να έχεις όλη την μέρα μπροστά σου και το βράδυ που θα ταξιδευεις δεν θα πληρώσεις ξενοδοχείο (αυτό κάνω εγώ τελευταία με wizz )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#822551 Καλύτερα να μην μπλέξεις μεταμεσονύκτιες ή πολύ πρωινές ώρες με Luton ή Stansted, οι συγκοινωνίες εκείνη την ώρα είναι γτπ και είναι και αρκετά μακρυά.
Δες αν σε βολεύει Gatwick μιας και φαντάζομαι κοιτάς οικονομικά εισιτήρια, αλλιώς δες και Heathrow με Aegean ή British. Η British νομίζω σου δίνει και βαλίτσα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#822552 Εμείς που το ψάξαμε όταν πήγαμε Λονδίνο η διαφορά δεν άξιζε γιατί οι φτηνές πλέον χρεώνουν για βαλίτσες κλπ. Εάν κλείσεις νωρίς η Aegean είναι οκ.

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#822646 Για επιστροφή από Λονδίνο τελίκα βλέπω έχει Jet2.com που αναχωρεί μεσημέρι από Stansted και μπορώ να το παίξω safe.
Μόνο μια βαλίτσα θα έχουμε και τα σακίδια καμπίνας, βγαίνει πολύ λογικό κόστος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#822648 1η φορά ακούω αυτή την εταιρεία.

Οι πτήσεις όμως βλέπω πως είναι πρωινές
https://www.flightradar24.com/data/flights/ls1407

εκτός αν κοιτάς αυτή που είναι για Θεσσαλονίκη
https://www.flightradar24.com/data/flights/ls1651
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Για επιστροφή από Λονδίνο τελίκα βλέπω έχει Jet2.com που αναχωρεί μεσημέρι από Stansted και μπορώ να το παίξω safe.
Μόνο μια βαλίτσα θα έχουμε και τα σακίδια καμπίνας, βγαίνει πολύ λογικό κόστος.
Ακόμα καλύτερα ,να έχεις χρόνο μπροστά σου
Άβαταρ μέλους
By glf
#822660 Ναι Θεσσαλονίκη για μένα. Στις άλλες εταιρείες, απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη είναι που έχουν όλο πρωινές..
Οπότε αυτή μονόδρομος. Και γω δεν την ξέρω για εταιρεία, την έχει πάρει όμως η ξαδέρφη και δίνει το ok :)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#822662 Αντίστοιχη της TUI είναι η Jet2, πολύ γνωστή.
Άβαταρ μέλους
By glf
#822733 Και για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Gatwick που κοιτάω; παίζει να κάνει καλύτερη τιμή πχ η Easyjet αν το κλείσω μαζί με το αεροπορικό εισητήριο; (Θα βγάλω τώρα ένα ακόμα και υπάρχει και αυτή η δυνατότητα).
Άβαταρ μέλους
By bebes
#822759 Η Easyjet αν θυμαμαι καλά συνεργάζεται με europcar.

Δες για τις ιδιες ημερομηνιες στο σάιτ της Ryanair αλλά και στο Booking.

πρόσφατα έκλεισα απο Εuropcar για Γερμανια με 50€/ημερα κατηγορια Golf.
H Easyjet αλλά και η σελίδα της Europcar ήθελαν απο 70-100€ πάνω (συνολικά)
Άβαταρ μέλους
By glf
#822939 Αύριο λοιπόν θα οδηγήσω πρώτη φορά στο UK. Έχω κάνει μια βδομάδα Κύπρο οπότε το δεξιοτιμονο δε μου λέει κάτι.
Θα περάσω όλο τον περιφερειακό του Λονδίνου από ότι βλέπω για να πάω απο Gatwick προς τα βόρεια.
Δε βρήκαμε καλή πτήση από Λούτον και τζάμπα θα φάμε την κίνηση.

Για μια βδομάδα θα είμαι προς Nottingham, στα χωράφια στο πουθενά..
Και μετά θα κατέβω Λονδίνο πάλι για μια βδομάδα.