Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#899764 Αυτή την φορά δεν γράφω κάτι
Το μόνο που θα πω είναι ότι έγινε ρεκόρ στην Σερβία και την διέσχισα σε 5 ώρες και 20 λεπτά και με στάση γύρω στα 20'.
Εξαιρετικό ταξίδι. Βοήθησε το γεγονός ότι έφυγα μια βδομάδα νωρίτερα πριν την έναρξη των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Πληροφορίες αναλυτικά έξοδα, δωρεάν φορτιση για τους ηλεκτρικούς , μπλόκα αγροτών στο βίντεο
https://youtu.be/zlCfeYD5lpU?si=IVeoAGQs8Vq3lKCx
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
BARHonda έγραψε:Ρε ήρωα 3 φορές το χρόνο το κάνεις? (Χριστούγεννα - Πάσχα - Καλοκαίρι)?
Ναι. Μεγάλη απόλαυση. Ειδικά τώρα που ξέρω την διαδρομή απ'εξω δεν κάνω άλλες δοκιμές και είμαι ήσυχος

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#904913 Ανοιξιάτικο αναλυτικό update με όλες τις αυξήσεις μέσα
https://youtu.be/g2x6pODfN_g?is=z_114yOU1L05H-GM
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#905287 Ακόμα μία κάθοδος στέφθηκε με επιτυχία (Τσεχία - Ελλάδα)

Αναχώρηση 02:30 Σαββάτου, διότι ως Σάββατο περίμενα τα χειρότερα στα σύνορα. Η κατάσταση όμως ήταν σχετικά ήπια / βατή, ξεμπερδέψαμε σχετικά γρήγορα στο Horgos ( Ουγγαρία - Σερβία ) και Presevo (Σερβία - ΒΜ). Μπαμ μπαμ ξεπετάξαμε και με Βογοροδίτσα (έξοδος από ΒΜ) και φτάνω Εύζωνες και συναντώ ένα χάος. 10 σειρές (νομίζω ότι γκισέ έπρεπε να δουλέψει δούλευε) από 40-50 αμάξια η σειρά. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι αντίστοιχο. Βέβαια πέρασα σχετικά γρήγορα, πήρε κάτω από ώρα (αλλά συνήθως είναι υπόθεση 3-4 λεπτών). Το ακόμα μεγαλύτερο σοκ η ουρά στην απέναντι πλευρά για ΒΜ. Πρέπει να έφτανε ίσως και το χιλιόμετρο, απίστευτο. Τους λυπήθηκα, με τη ζέστη που είχε θα φάγανε πακέτο

Στα του ταξιδιού, το μόνο απρόοπτο πήγε να συμβεί στην Σερβία. Λίγο πριν τον 3ο σταθμό διοδίων για να παραλάβεις χαρτί, που λογικά είναι αυτός εδώ

https://maps.app.goo.gl/X6x1mGxaYRHGvDFe7

(όταν μπαίνεις από Ουγγαρία, σταματάς σε ένα πρώτο σταθμό διοδίων, τσιμπάς ένα χαρτάκι, κάνεις χιλιόμετρα, πετυχαίνεις τον 2ο σταθμό διοδίων όπου και πληρώνεις, συνεχίζεις και αισίως ξαναφτάνεις στον επόμενο για να πάρεις και το τελευταίο χαρτάκι που θα σε βγάλει μέχρι τον 4ο και τελευταίο όπου πληρώνεις), είμαι τέρμα αριστερή λωρίδα, έχω ελαττώσει ταχύτητα αλλά δεν κοιτάω κοντέρ, παρόλα αυτά πηγαίνω με την ροή των δίπλα λωρίδων, ούτε υπερβολικά γρήγορα, ούτε υπερβολικά αργά, και μπροστά βλέπω περιπολικό και 3 άτομα έξω όπου με το που με σταμπάρουν μου κάνουν και νόημα να σταματήσω. Ήδη στο μυαλό μου ξέρω πως θα πάει η κουβέντα. Δίνω τα χαρτιά, μου λένε να βγω από το αμάξι και μου λένε έτρεχες. Κακώς τους είπα ότι δεν είδα κάποια πινακίδα για ταχύτητα (εννοείται ότι έχει, έρχεσαι με 130, μετά σε ρίχνει στα 100, μετά στα 80 και ίσως και στα 60 πριν το τέλος), μετά μου δείχνουν σε ένα ταμπλετ φωτό με τις πινακίδες και αυτός με τον οποίο μιλούσα κάπως νευρίασε και μου έλεγε μπες στο αμάξι κάνε το γύρο και πήγαινε να τις δεις :dizzy:

Το προσπερνάμε αυτό, τους λέω ωραία, με πόσα πήγαινα και που είναι το ραντάρ που με πιάσατε? Δείχνει μία θολή φωτογραφία στο τάμπλετ όπου δεν υπήρχε αμάξι, παρά μόνο ένα νούμερο. Τους λέω που είναι το αμάξι μου?

Ο ένας με στόλισε με αυτήν υπέροχη έκφραση

Pička (Peetch-kah): A vulgar term for female genitalia, but also frequently used as a standalone curse roughly meaning "p*ssy" or a coward

και όταν είδαν στο διαβατήριο ή στο δίπλωμα ότι είμαι Έλληνας, μου είπαν ευγενικά αγ@μήσου φύγε :lol:

Διανυκτέρευση συμπρωτεύουσα όπου πέτυχα pride παρέλαση ή event στην Τσιμισκή, κόσμος απερίγραπτα πολύς και στα πέριξ. Το ξενοδοχείο το πρωί τίγκα με ξένους, λογικά όλοι οι Βαλκάνιοι

Σήμερα το πρωί αναχώρηση με προορισμό Χαλάνδρι, στάση Κορινό για καφέ όπου και πάλι δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια ουρά για καφέ :hmmm: :hmmm:

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έχουμε όριο 120χλμ/ώρα σε αυτήν την Εθνική οδό. Το κομμάτι ξεκινώντας από Μάλγαρα είναι ΓΤΠ οκ, αλλά μετά συναντάς χαλί κυριολεκτικά. Έξω αυτός ο δρόμος είναι για 130 (θα πει κάποιος τι είναι 10χλμ, προφανώς παίζουμε με τις ανοχές, με όριο 120 δεν πάμε με 120, πάμε με 130 - 138 για να μας αγνοήσουν σε μπλόκο. Οπότε με τα 130, μπορείς να παίξεις 140 όλο το ταξιδάκι, τουλάχιστον, εξαρτάται την πνευματική σου κατάσταση :roll: )

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όπου Σερβία - ΒΜ θα ήταν Σένγκεν, θα γλυτώναμε τουλάχιστον 1 ώρα στην χειρότερη από αυτό το κομμάτι, αλλά δεν βλέπω να γίνεται σε αυτήν την ζωή, ίσως η επόμενη γενιά να το χαρεί
Άβαταρ μέλους
By Scotch
BARHonda έγραψε:φτάνω Εύζωνες και συναντώ ένα χάος. 10 σειρές (νομίζω ότι γκισέ έπρεπε να δουλέψει δούλευε) από 40-50 αμάξια η σειρά. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι αντίστοιχο. Βέβαια πέρασα σχετικά γρήγορα, πήρε κάτω από ώρα (αλλά συνήθως είναι υπόθεση 3-4 λεπτών). Το ακόμα μεγαλύτερο σοκ η ουρά στην απέναντι πλευρά για ΒΜ. Πρέπει να έφτανε ίσως και το χιλιόμετρο, απίστευτο. Τους λυπήθηκα, με τη ζέστη που είχε θα φάγανε πακέτο

Σάββατο, τι ώρα αυτά; Ελπίζω εγώ που θα περάσω Πέμπτη βράδυ, τέλη Ιουλίου, να είναι χαλαρά τα πράγματα. Το ίδιο και για την επιστροφή (καθημερινή, αρχές Σεπτέμβρη).
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Scotch έγραψε:
BARHonda έγραψε:φτάνω Εύζωνες και συναντώ ένα χάος. 10 σειρές (νομίζω ότι γκισέ έπρεπε να δουλέψει δούλευε) από 40-50 αμάξια η σειρά. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι αντίστοιχο. Βέβαια πέρασα σχετικά γρήγορα, πήρε κάτω από ώρα (αλλά συνήθως είναι υπόθεση 3-4 λεπτών). Το ακόμα μεγαλύτερο σοκ η ουρά στην απέναντι πλευρά για ΒΜ. Πρέπει να έφτανε ίσως και το χιλιόμετρο, απίστευτο. Τους λυπήθηκα, με τη ζέστη που είχε θα φάγανε πακέτο

Σάββατο, τι ώρα αυτά; Ελπίζω εγώ που θα περάσω Πέμπτη βράδυ, τέλη Ιουλίου, να είναι χαλαρά τα πράγματα. Το ίδιο και για την επιστροφή (καθημερινή, αρχές Σεπτέμβρη).

η ώρα στην φωτό που τράβηξα λέει 15:51, αλλά μάλλον είναι CET, οπότε 16:51 Ελλάδος.
Καθημερινή θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα, τα ΣΚ είναι τα επίφοβα. Επιστροφή τέλη Σεπτέμβρη Κυριακή έχω πετύχει πάλι μεγαλούτσικη ουρά Εύζωνες στο φεύγα