Στην παρακάτω φωτό βλέπεις μια τυπική παντόφλα. Εϊναι και φανερό πως φοριέται, τα δάχτυλα του γίγαντα μπαίνουν εκεί που είναι το άσπρο βανάκι και η φτέρνα στον καταπέλτη.

Κάποιες είναι τίμιες και
986 χιλιόμετρα από Κομοτηνή λέει, σαν challenge του topIKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
g8777 έγραψε:Σιγά ρε, που να δεις τι θα γίνει μόλις σε πάρουν πρέφα οι Νιγηριανες Πριγκίπισσες![]()
g8777 έγραψε:Σιγά ρε, που να δεις τι θα γίνει μόλις σε πάρουν πρέφα οι Νιγηριανοί![]()
θέλω να πάω κ στον Κυριάκο για παγωτό άλλωστε!
PeterPan έγραψε:είχα αναφέρει ότι έψαχνα σπίτι Χαλκιδική για 1 εβδομάδα.
έψαξα μέσω airbnb κ για κάτι αξιοπρεπές κ όμορφο, κοντά σε παραλία (χωρίς αμάξι δλδ) χρειάζεται 1.500-1.800€.
Βέβαια όπως συνειδητοποίησα παίζει πολύ το κόλπο να παρακαμφθεί το booking (5 στις 5 δλδ επαφές) αλλά κ πάλι δε γίνονται πολλές υποχωρήσεις κ προσφορές.
βασικά το όλο θέμα δεν αξίζει όπως το αντιλαμβάνομαι πλέον. μια το γεγονός ότι δε θέλουμε να αγκαρέψουμε γιαγιάδες κ παππούδες, μια που πρώτο πόδι γίνεται χαμός από Βαλκάνια (κ 2ο αλλά λιγότερο), 7 μέρες όλοι μαζί με θάλασσα στο τέλος θα κουραστούμε και μια που ευτυχώς υπάρχουν κ άλλες επιλογές, καταλήγω στην εξής ιδέα.
παίρνω την κυρά κ τον μικρό κ πάμε Πόρτο Καρράς 5 μέρες με ημιδιατροφή κ χαλαρώνουμε εκεί. Βασικά σε τέτοια ξενοδοχεία τύπου all inclusive χαλαρώνεις πραγματικά. έχει κ babysitting άμα λάχει. δεν κουράζω τη γερουσία κιόλας. χτυπώ μεσοβδόμαδα και μετά αφήνουμε τον μικρό ΣΚ στους παππούδες κ πάμε παρέα με τους φίλους πρώτο πόδι να προσκυνήσουμε![]()
θα μπορούσα να πάρω κ με κάτι εξτρά (140€) φουλ διατροφή αλλά δε μου αρέσει να τρώω μόνο στο ξενοδοχείο κ αφετέρου έτσι θα σκάσω κ θα βάλω κι άλλα κιλάθέλω να πάω κ στον Κυριάκο για παγωτό άλλωστε!
Βρήκα κ μέσω πρακτορείων πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με το booking για τον Καρρά. 1005€ 4 βράδια κ 1190€ με θέα τα γιοτς. για την πρώτη προσφορά δίνει το booking 1264€ με πρωινό μόνο (δλδ χωρίς το βραδινό). Αυτό το αναφέρω για να θυμηθούμε πως καμιά φορά τα πρακτορεία πετυχαίνουν καλύτερες τιμές από τα online.

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]