Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#872085 Πάει η :inlove: γυναικοπαιδοπαρέα το Σ/Κ
Έχουν κλείσει Lancelot. Τι άλλο να προτείνω;
Για λουτρά και τέτοια δεν θα πάνε, έχουν κλείσει ξενοδοχείο με spa.

Οπότε για φαγητό κυρίως. Λένε ότι έχουν ακριβύνει τα πάντα.

Θυμάμαι το Pozsonyi kisvendéglő αλλά δεν είχα ξετρελαθεί

Πληρωμές παντού με Revolut. Κανά καλό σημείο με συνάλλαγμα αν χρειαστούν;
Άβαταρ μέλους
By glf
#872090 Δε νομίζω να χρειαστούν πάντως. 2 μέρες τριγυρνουσαμε χωρίς θέμα.
Ίσως το πιο έξυπνο είναι να αγοράσει κάτι και μετά να το επιστρέψει.
Θα της δώσουν τοπικό νόμισμα lol
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#872092 Στη ταβέρνα που ανέφερα παραπάνω όταν είχαμε πάει δεν δέχονταν κάρτα και πληρώσαμε με € + την καβατζοπρομήθεια τους
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#872120 Πήγα πριν ένα μήνα. Δεν θέλει να κάνεις HUF για κανένα λόγο παρά μόνο για να βάλεις κέρματα στα παρκόμετρα εάν έχεις αμάξι. Αν δεν έχεις δεν υπάρχει λόγος να έχεις νόμισμα.

Ο οικοδεσπότης μας είχε προτείνει το Tukory Etterem (etterem είναι το εστιατόριο), πολύ καλό για τοπική κουζίνα, ίσως λίγο καφτερό, αλλά φάγαμε μια χαρά στο 50αρικο τρία άτομα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Dimitris_P έγραψε:Πάει η :inlove: γυναικοπαιδοπαρέα το Σ/Κ
Έχουν κλείσει Lancelot. Τι άλλο να προτείνω;
Για λουτρά και τέτοια δεν θα πάνε, έχουν κλείσει ξενοδοχείο με spa.

Οπότε για φαγητό κυρίως. Λένε ότι έχουν ακριβύνει τα πάντα.

Θυμάμαι το Pozsonyi kisvendéglő αλλά δεν είχα ξετρελαθεί

Πληρωμές παντού με Revolut. Κανά καλό σημείο με συνάλλαγμα αν χρειαστούν;

Αντί να ψάχνεις να της βρεις τι θα κάνει αυτή στη διασκέδασή της, δεν κοιτάς τι θα κάνεις εσύ τώρα που σε αφήνει μόνο;
Άνοιξε τόπικ με τίτλο "Μπουρδελομπαρότσαρκα".
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Για σκυλότσαρκα με κόβω

:lol: :inlove:
Θα λιωσει σε
Cosmote TV
Netflix
Prime Video
Disney+
Apple TV
Άβαταρ μέλους
By glf
Corto Maltese έγραψε:Πήγα πριν ένα μήνα. Δεν θέλει να κάνεις HUF για κανένα λόγο παρά μόνο για να βάλεις κέρματα στα παρκόμετρα εάν έχεις αμάξι. Αν δεν έχεις δεν υπάρχει λόγος να έχεις νόμισμα.

Πρέπει να το έχω ξαναγράψει ότι καλύτερα να βάλεις το σωστό app για τα παρκαρισματα οπότε πληρώνει πάλι η revolut. Και κάνει και αυτόματα την ανανέωση μετά το 2ωρο. Αλλιώς πρέπει να πας να ξαναβάλεις κέρματα.

Εγω 2 μέρες το είχα στο .. αυτόματο lol
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
glf έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Πήγα πριν ένα μήνα. Δεν θέλει να κάνεις HUF για κανένα λόγο παρά μόνο για να βάλεις κέρματα στα παρκόμετρα εάν έχεις αμάξι. Αν δεν έχεις δεν υπάρχει λόγος να έχεις νόμισμα.

Πρέπει να το έχω ξαναγράψει ότι καλύτερα να βάλεις το σωστό app για τα παρκαρισματα οπότε πληρώνει πάλι η revolut. Και κάνει και αυτόματα την ανανέωση μετά το 2ωρο. Αλλιώς πρέπει να πας να ξαναβάλεις κέρματα.

Εγω 2 μέρες το είχα στο .. αυτόματο lol

Έβαλα το app αλλά και πάλι άκρη δεν έβγαινε, ήταν απείρως βολικότερα τα ψιλά. Όσο για την ανανέωση είναι στο 3ωρο, την ήθελα περισσότερο για τα βράδια αφού τις μέρες ήμουν στην πίστα. Πας μετά τις 7 και το αφήνεις ως το άλλο πρωί με 3 ώρες κέρματα, αν θυμάμαι καλά 1000 HUF η ώρα πρέπει να ήταν
Άβαταρ μέλους
By glf
#872219 Α το ήθελες μόνο για το απόγευμα, οκ. Εγώ ήμουν σε μικρότερη ζώνη, πιο έξω που ήταν το ξενοδοχείο και ήταν μέχρι τις 6 το απόγευμα οι πληρωμές.
Οπότε το είχα παρατήσει εκεί και πήγαμε με τραμ πιο μέσα, για την εμπειρία. Και το tram με το δικό του app το κλείσαμε σαν εισητήριο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#872228 Ναι το app έχει οικογενειακό εισιτήριο 24ωρο κάπου 11 ευρώ νομίζω. Συμφέρει με τα 1000 αν θες κάτι παραπάνω από μία απλή μετάβαση και επιστροφή