Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#426398 Έχει οικογενειακός φίλος τουριστικό μαγαζάκι στη Λεπτοκαρυά.
Δεν έχω πάει αλλά μου λέει ότι είναι τίγκα στη Σερβία, Ρωσία κλπ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#426399 Δεκαετίες τωρα....

< >
Άβαταρ μέλους
By fot
#426401 Εδώ στη Χαλκιδική υπήρχαν μαγαζιά που έπαιζαν σερβικά τραγούδια το βράδυ... Στην Κατερίνη θα μας πειράξει;

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#426417 Παντού έτσι είναι. Στην Καβάλα γίνεται χαμός στην κυριολεξία από βουλγαρους. Αμμόλοφους από όλα τα Βαλκάνια. Σερβία, Σκόπια, Βουλγαρία κτλ.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#426418 Φέτος για πρώτη φορά μετά από χρόνια παραήταν αισθητή και η παρουσία της πρώην Γιουγκοσλαβιας ακόμα και στα κοντινά της Θεσσαλονίκης. Περαια, Επιβάτες κλπ.
Εξευτελιστικα φτηνή η διαμονή εκεί σε δωμάτια και ξενοδοχεία.
Ελπίζω να βγει κάτι θετικό στο τέλος της σεζόν...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#426426 Χωρίς να θέλω να κακολογησω τα μέρη εκείνα δε νομίζω να είναι και για τπτ άλλο εκτός από εξευτελιστικα φθηνή διαμονή. Οπότε και 2ε κέρδος να δώσουν οκ imho. Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες πλέον αδυνατούν να πάνε διακοπές και δεν υπάρχει ακόμα οργανωμένο κίνημα από τα τουριστικά να πουλήσουν πακέτα σε λογικές για εμάς τιμές.
Υγ. Παρεμπιπτόντως έχει αρχίσει να δημιουργείται μια μικρή τάση για αγορές μικρών διαμερισματων σε Χαλκιδική και Πιερία από Βαλκάνιους, εκεί στα 30 με 40κ. Μικρή μεν αλλά αναμένεται να μεγαλώσει.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#426560 Ωραίοι οι καταρράκτες Ορλια
Ωραία η παραλία Νέου Παντελεήμονα
Ωραίο και το χωριουδάκι του Παλαιού Παντελεήμονα

Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#426719 φίλος μου Σέρβος συνάδελφος, που κάθε χρόνο ερχόταν Χανιώτη, φέτος δε μπορούσε να βρει εισιτήριο αεροπορικό από Σερβία για Θεσνίκη...

όλα κλεισμένα τον Αύγουστο
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#426757 Δεν είναι τπτ πρωτότυπο, ειδικά άμα άργησε φέτος. Οι διακοπές τους για τους ΔΥ πολλές φορές κανονιζονται αμέσως μετά τη 1η Ιανουαρίου γιατί παίζουν προσφορές και οι τελευταίοι τις κλείνουν πριν το Πάσχα. Last minute πακέτα πολύ σπάνια.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By DAP
#426760 Αφηνουν λεφτα οι Βαλκανιοι επισκεπτες μας η ειναι του σακιδιου που λεμε;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#426762 Αυτούς που βλέπω εγώ δεν μου μοιάζουν για του σακκιδιου. Έχω δει όλα τα τελευταία μοντέλα της premium γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. SRB, MK, BGμε αντίστοιχες σλαβοφατσες.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#426765 Μοιρασμένοι. Σιγουρα ξοδεύουν περισσότερο απ' ό,τι παλιότερα αλλα οι περισσότεροι που θα ξοδέψουν, θα τα δώσουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά που θα τα δώσουν όλοι οι όμοιοί τους, δεν θα μοιραστεί το χρήμα δηλαδη.
Φυσικα εχει και πολλούς που θα μείνουν σε 50 ευρω τη μέρα, θα κανουν μπανιο με δική τους ομπρέλα και φαγητά, και θα φάνε ένα πιτόγυρο 3 ευρω ο καθένας ολη μερα (ο,τι και πολλοί Έλληνες δηλαδη).

Sent >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#426775 Και στο Πηλιο φετος ειδα παρα πολλους Σερβους σε σχεση με αλλες χρονιες που εβλεπες δυο τρια αυτοκινητα.
Μονο Σερβους ομως και κανα δυο αυτοκινητα με ρουμανικες και κανα δυο με τουρκικες πινακιδες. Ισως εξαρταται απο τον προορισμο αλλα απ'οτι μου ειπαν οι μαγαζατορες ειναι καλοι πελατες. Οπως και οι Ελληνες ακομα οι οποιοι παραμενουν απο τους καλυτερους ισως με τους Ιταλους λιγο παραπανω.
Κι αυτο γιατι οταν βγαινουν, τρωνε, πινουν και ξοδευουν ακομα και στο σουπερ μαρκετ χωρις προγραμμα.
Γερμανοι, Αυστριακοι που το Πηλιο εχει απειρους παπαλα. Βγαινουν προγραμματισμενα και ο κοσμος να γυρισει αναποδα θα καταναλωσουν αυτο που εχουν προγραμματισει.
Ακομα και στο σουπερ μαρκετ θα μπουνε θα περιμενουν στο ταμειο πεντε λεπτα, θα παρουν μια παγωμενη μπυρα απο το ψυγειο γιατι ειναι φθηνοτερη εικοσι λεπτα απο το περιπτερο. Ανεξαρτητα αν μεχρι να βγουνε απο το σουπερ μαρκετ θα εχει γινει κατουρο....
Η χαρακτηριστικο πολυ στο μαναβικο μετρανε κεφαλια και φρουτο. Ξερω γω ο μπαμπας τρωει μηλο, παιρνουν ενα μηλο, η μαμα σταφυλια παιρνει ενα τσακπακι, ο γιος ροδακινο παιρνουν ενα ροδακινο, η κορη βανιλια παιρνουν μια βανιλια. :dizzy: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
elteo έγραψε:Αυτούς που βλέπω εγώ δεν μου μοιάζουν για του σακκιδιου. Έχω δει όλα τα τελευταία μοντέλα της premium γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. SRB, MK, BGμε αντίστοιχες σλαβοφατσες.

επειδή το έχουμε ξανασυζητήσει, η Λευκάδα τα τελευταία χρόνια γέμισε απο Ρουμάνους οι οποιοι σκάγανε με διαστημικά αμάξια, τόσο που να λές, τί διαολο ήρθε η ανάπτυξη, έσκασε μύτη η τοπική μαφία ή ζουνε μέρες ΠΑΣΟΚ?

Μέχρι που ένας βενζινάς φίλος ρώτησε και έμαθε ότι ΟΛΑ αυτά ειναι νοικιασμένα για να κατέβουν διακοπές, σε στυλ αυτοκινητοδιακοποδάνειο.

Πίσω Ρουμανία, μπορεί να μην έχει ούτε ποδήλατο :s_sarcastic