Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:https://voyagingtheworld.com/budapeste-nai/?fbclid=IwAR0gPVQRTylsJT1nak4MNVzlHhCH4UIiO9hkTNg114u-NbZCcfpfouASWAQ
:inlove:
Κυκλοφορούν και οι ωραιότερες γυναίκες της Ευρώπης!

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Νίκος Παππάς έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:https://voyagingtheworld.com/budapeste-nai/?fbclid=IwAR0gPVQRTylsJT1nak4MNVzlHhCH4UIiO9hkTNg114u-NbZCcfpfouASWAQ
:inlove:
Κυκλοφορούν και οι ωραιότερες γυναίκες της Ευρώπης!

Redmi Note 8 Pro

ΜΙσή αλήθεια, για τις ωραιότερες στην πηγή που είναι η Ρωσία :inlove: αλλιώς μοιράζεται η πίτα σε Σερβία :inlove: , Πολωνία,Ουκρανία , Ουγγαρία, Τσεχία, κλπ.
Άβαταρ μέλους
By glf
#868349 Μιας και ήρθα με αυτοκίνητο στη Βουδαπέστη, να πω πως για παρκάρισμα υπάρχει πολύ εύκολο app που μπορείς να εκδόσεις parking ticket για 3 ώρες απλά με την πιστωτική σου (Revolut) και να μην ψάχνεις για ψιλά στα κατατόπους μηχανήματα. Και φυσικά μπορείς να κάνεις ανανέωση τις 3 ώρες χωρίς να πας στο αυτοκίνητο.
Το ίδιο app σου επιτρέπει να πας και σε κλειστά γκαράζ και οι πληρωμές όλες αυτόματα.
PARKL είναι το app
Από ότι μου λένε, γράφουν αβέρτα οι δημοτικοί αστυνόμοι οπότε πάντα πληρωμένο παρκάρισμα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#868352 Κάτσε μη γίνει τριήμερο lol
Έχω βινιετα για μια βδομάδα και πινακίδες για έναν μήνα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868353 Πήγα το Πάσχα, ήταν πράγματι πολύ όμορφα. Η μία μέρα βέβαια δεν έφτασε ούτε για τα βασικά. Φάγαμε, χωρίς πολύ ψάξιμο, πολύ καλά εδώ.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#868360 Και το aszu etterem είναι καλο στο κεντρο και απέναντι του έχει ένα αλλο bistro που ειχε και ωραία μουσική με βιολι.

Αρκετά δυνατό φουρνάκι για τα δεδομένα τους είναι το artizan budapest παλι στο κέντρο.

Και γω είδα πολυ γράψιμο ξεκινώντας από νωρίς το πρωί.

Sent from hell
Άβαταρ μέλους
By glf
#868361 Λέτε λέτε, εγώ σημειώνω. Τώρα καθησαμε vintage garden να φύγει η κάψα του μεσημεριού.
Έχω πετύχει καύσωνα μου φαίνεται αυτές τις μέρες ήδη από τη Γερμανία.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868362 Όποιος έχει πληροφορίες σε δώσει γιατί κι εγώ θα είμαι εκεί σε πέντε μέρες για 6 μερούλες :iconcool: :innocent: και στον λίγο ελεύθερο χρόνο να μην ψάχνουμε για φαγητό και βόλτες.
Άβαταρ μέλους
By glf
#868364 Σημείωση, το Hungarikum Bisztro είναι κλειστό 8 με 15 Ιουλίου lol

Κάνω prive tour λέμε.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868366 Όχι ρε φίλε, έπεσες στην περίπτωση. Καλά, υπάρχουν κι άλλα, ελπίζω να μην πήγες επί τούτω.

Για καφέ-γλυκό είχαμε καθίσει εδώ. Ελπίζω να είναι ανοιχτό. Είναι κοντά στο fisherman's bastion και στο Labyrinth of Buda Castle (το 2ο σίγουρα αξίζει για να δροσιστείς).
Άβαταρ μέλους
By glf
#868367 Τα χω ρίξει όλα πινέζες στο χαρτη και βγάζω routing όπως βολεύει κάθε στιγμή.
Ούτε θυμάμαι ποιος είπε τι.
Αλλά μεγάλη υπόθεση, η δικιά μου θα νομίζει ότι έχω ξανάρθει και δε της το είπα αχαχαχαχ.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#868371 Καφέ gerbeaud και new york αν σαρεσουν τα παλιά ευρωπαικα καφε αλλά σίγουρα θα έχει και λιγοτερο τουριστικά.

Το food court (ο θεός να το κάνει βεβαια) δεν είναι κακο στη κλειστη αγορά αν βέβαια αντέχεις τετοιο στυλ.

Ταρατσα με σχετική θεα έχει το hotel president για καμιά μπυρα κτλ.

Η October 6th είναι μια οδος στο κέντρο με εστιατόρια με διαφορες επιλογές. Αποφύγετε το tom george, ακριβό και αδιαφορο.

Το otkert κοντά στον Άγιο Στέφανο σερβιρει αρκετα οκ langos και τα κρέατα προσεγμενα για τόσο τουριστικό μερος.

Sent from hell