bibendum έγραψε:socratesn έγραψε:mirage έγραψε:Τι θεμα να εχει με τις αποσκευες; Θα προαγορασει την βαλιτσα που θα παει κατω θα την παραδωσει στο γκισε και τελος. .
Αυτο ανεφερα σαν προβλημα.Με την εννοια οτι ειναι απο τις πλεον ανελαστικες εταιριες στο θεμα αποσκευων.
Με καμια Aegean π.χ ισως να την παλευε και χωρις να πληρωσει το εξτρα 20€ ,στη Ryan αυτο απλα δε παιζει.
Αυτο
Εξακολουθώ να μην καταλαβαινω τι πρόβλημα υπαρχει με τις αποσκευες και την Ryan Air. Το ιδιο συστημα δεν γινεται και με την Aegean πχ; Το φτηνοτερο εισιτηριο πλεον δεν περιλαμβανει αποσκευες.
Τυπικα ,κανενα προφανως.Ο,τι πολιτικη ακολουθουν ολοι,ακολουθει και η Ryan Air.
Για τον Ελληνα ταξιδιωτη που την χρησιμοποιει αντι του ΚΤΕΛ (και δεν εξαιρω τον εαυτο μου απ'αυτο),υπάρχει ''προβλημα'' και βρισκεται στην 100% αυστηροτητα με το μεγεθος-κιλα.
Κατι τετοιο στην Aegean για παραδειγμα που εχω αρκετη εμπειρια,δε συμβαινει,δηλαδη πετας ανετα με 10 αντι για 8 κιλα και με σακο μεγαλυτερο απο την κλασσικη μικρη / μεσαια βαλιτσα.Δεν κρινω το ηθικο κομματι ή το αν κανεις δυσκολοτερη τη ζωη των συνεπιβατων σου(εδω μεσα νομιζω αλλωστε εχω παραπονεθει ακριβως γ αυτο).Λεω απλα πως καποια αλλη εταιρια ειναι πολυ ελαστικοτερη στο ιδιο θεμα,αρα η αυστηροτητα της Ryan μπορει να αποτελεσει καποιου ειδους προβλημα .Αυτο