Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By otso
Chris έγραψε:Εγω πλεον δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να ακολουθω το προγραμμα του σχολειου, πραγμα που σημαινει πως δε μπορω να παω διακοπες Σεπτεμβροκτωβρη οπως μου αρεσει, οποτε θα περιοριστω Αιγινα στο απογειο της τουριστικης περιοδου και της ζεστης. Δεν τολμαω καν να σκεφτω να παω σε τουριστικο προορισμο εκεινη την περιοδο.

Απ την μια λες τυχερος ο Chris εχει μια καλυβα κοντα στην θαλασσα , απ την αλλη θυμαμαι οτι πρεπει να πεταει το καγιακ απ τα βραχια και μετα να πηδαει απο βατηρα 10 μετρων σαν τον Λουγκανις .
Πρεπει να ειναι λιγο ταλαιπωρία να βουτας απο ψηλα και μετα να σου πεταει η συζυγος το παιδι .
Ασε το να βγεις σκαρφαλωνοντας με σχοινι .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#892596 Καλά κάνει και ταξιδεύει το παιδί. Θα θυμάται πράγματα, κι εγώ έχω αναμνήσεις από ταξίδια όταν ήμουν μικρός
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
egobrain έγραψε:Λέω ότι συχνότατα πάμε κάπου μόνο για να πούμε (στον εαυτό μας ή στους γύρω) ότι πήγαμε. Δεν αποκλείει αυτό το να περάσουμε καλά αλλά συχνά βλέπω να τραβιέται ένα πρόγραμμα με κυρίαρχο κίνητρο τα περισσότερα τσεκ.

Δεν έχει σχέση πόσες φορές έχεις πάει στο παρελθόν. Υπάρχουν οι διακοπές με άνεση να γνωρίσεις ένα μέρος και άλλες που τεντώνεις το πρόγραμμα για να δεις φευγαλέα 10 μέρη από μισή μέρα πχ.
Βασικά απ' το ποστ σου κατάλαβα ότι είναι η κατανόηση προς το παιδί, όπως λέει και ο Νίκος, απ' την απάντηση σου καταλαβαίνω ότι είναι ο φάκελος πτήσης σου.

Ο ότσο θα χαθεί στα δάση της Νορβηγίας αλλά στο τέλος θα την πάρει τη σύνταξη στο Hammerfest έχοντας σφάξει μερικές δεκάδες χιλιάδες σολομούς.

Με αυτά που λες αναγκάζομαι να ρωτήσω: έχεις κάνει κανένα ταξίδι; πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894299 καλά μου αγοράκια . βλέπω οτι τα κοριτσάκια όλων των ηλικιών υπερτερούν ως επιβατικό κοινό αεροπορικών εταιριών , σας τρώνε λάχανο. και μια χαρά νοικιάζουν αμαξάκια εκεί που πάνε προς αναζήτηση βούρτσας.
Άβαταρ μέλους
By glf
#894302 Ήρθα Βουρβουρού για μια ημέρα. Είκοσι λεπτά έκανα να περάσω από τη Νικήτη,αμαν πια αυτό το μέρος.
Άβαταρ μέλους
By otso
#894311 κι εγω αυτο νομιζα οτι θα σταματαγε για καφε και παγωτο
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#894312 Η Χαλκιδική το καλοκαίρι πάντα έτσι ήταν, πάρα πολύς κόσμος, ξαπλώστρες παντού στις περισσότερες παραλίες, και μπόλικη ταλαιπωρία γενικώς.
Άβαταρ μέλους
By otso
#894313 Το χειροτερο ειναι οτι πανε ολοι οι Θεσσαλονικεις , πλεμπα δηλαδη , και δεν μπορουμε να παμε εμεις οι νοτιοι αριστοκρατες .
Άβαταρ μέλους
By edmond
#894315 Ε ναι, άντε μέχρι Κατερίνη να φτάσουν, μετά θέλει βίζα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#894317 UK ETA πιάνει; :innocent:

Θα παίξουν μερικές μέρες Λεπτοκαρυά, μετά 2 μέρες πάνω για μπουγάτσες και τα συναφή και κατέβασμα Β. Εύβοια.
Άβαταρ μέλους
By glf
Dimitris_P έγραψε:Ο Κυριάκος τι κάνει έχει ακόμα το μαγαζί εκεί;

Δε σταμάτησα είναι η αλήθεια αλλά 99,9% το "σπιτάκι" εκεί θα είναι.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Dimitris_P έγραψε:UK ETA πιάνει; :innocent:

Θα παίξουν μερικές μέρες Λεπτοκαρυά, μετά 2 μέρες πάνω για μπουγάτσες και τα συναφή και κατέβασμα Β. Εύβοια.
δοκίμασε λουκουμάδες από το εργαστήριο στο χωριό πάνω (οδός Παπάφη)

< >