Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By JBT
#56587 Τι δουλειά έχω εγώ σε τέτοιο πράμα μέσα;; :s_mad :s_devil
Άβαταρ μέλους
By mirage
#56652 Εγω τρεχω Περιφερειακη ρινγκ. Ειναι πιο τρομακτικο απο το Ρινγκ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#56732 Εμ εγώ Πού τέτοια τύχη... :s_sorry πάει το αποφάσισα, θα βάλω 2 ρεζερβες με καρφιά πίσω στο χοντακι και θα πάω. Μόνο μένει να βρω τρόπο καθαρισμού των τζαμιών οδηγού-συνοδηγού για να βλέπω και πού πηγαίνω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#59950 Χρόνια πολλά καλή χρονιά παιδιά!
Σας ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες!

Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο, μας έκανε καλές ημέρες κιόλας καιρικά. Γυρίσαμε με τα πόδια πολλά μέρη. Στο θέμα φαγητού παρόλο που είμαι λάτρης της εκάστοτε τοπικής κουζίνας πήγα σε 2 και έφαγα μόντα οπότε επειδή συνοδευόμουν και επειδή είχα που είχα τα νεύρα μου εξ'αυτού του λόγου, δεν ήθελα να αποκτήσω και άλλα .. είπα να πάω στα vapiano που πρότεινε ο Νίκος. Δεν την ήξερα την αλυσίδα. Η εντύπωση ήταν πολύ καλή (οκ δεν είμαι και γευσιγνώστης) και φάγαμε ωραία και σε λογικές τιμές για ελληνικά δεδομένα. Τοπικά ευχαριστήθηκα μόνο στην κλειστή αγορά. Δεν λέω πως δεν έχει καλά, είμαι σίγουρος πως θα έχει υπέροχα ντόπια φαγητά αλλά έκανα λάθος επιλογές :lol: . Οπότε Νίκο σ'ευχαριστούμε πολύ μας έσωσες :iconcool:

Λουτρά πήγα σε αυτά http://www.szechenyifurdo.hu/
Ωραία ήταν, βούτηξα μόνο στα εξωτερικά που τα προτιμώ γενικά.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Kon5 έγραψε:Χρόνια πολλά καλή χρονιά παιδιά!
Σας ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες!

Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο, μας έκανε καλές ημέρες κιόλας καιρικά. Γυρίσαμε με τα πόδια πολλά μέρη. Στο θέμα φαγητού παρόλο που είμαι λάτρης της εκάστοτε τοπικής κουζίνας πήγα σε 2 και έφαγα μόντα οπότε επειδή συνοδευόμουν και επειδή είχα που είχα τα νεύρα μου εξ'αυτού του λόγου, δεν ήθελα να αποκτήσω και άλλα .. είπα να πάω στα vapiano που πρότεινε ο Νίκος. Δεν την ήξερα την αλυσίδα. Η εντύπωση ήταν πολύ καλή (οκ δεν είμαι και γευσιγνώστης) και φάγαμε ωραία και σε λογικές τιμές για ελληνικά δεδομένα. Τοπικά ευχαριστήθηκα μόνο στην κλειστή αγορά. Δεν λέω πως δεν έχει καλά, είμαι σίγουρος πως θα έχει υπέροχα ντόπια φαγητά αλλά έκανα λάθος επιλογές :lol: . Οπότε Νίκο σ'ευχαριστούμε πολύ μας έσωσες :iconcool:

Λουτρά πήγα σε αυτά http://www.szechenyifurdo.hu/
Ωραία ήταν, βούτηξα μόνο στα εξωτερικά που τα προτιμώ γενικά.

Να'σαι καλά.

Χαίρομαι που σε κάλυψαν οι προτάσεις μου. :)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#60127 Παρόλο που είμαι εύκολος στο φαΐ, και δεν διεκδικώ βραβείο γευσιγνωσίας, το vapiano της Στουτγάρδης μου φάνηκε ΚΑΚΙΣΤΟ... μετά έμαθα από τους ντόπιους οτι καλύτερα να έτρωγα στα μακ :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60170 Της Βιέννης είναι οκ, δεν είναι για να βγεις βράδυ για φαγητό, αλλά είναι μια χαρά περιβάλλον, δε δίνει αίσθηση Mac / subway αλλά σχεδόν κανονικού μαγαζιού.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#60188 Της Βιέννης, αν είναι ακόμα στην ίδια θέση, είναι στη Maria Hilfer strasse και από τα πιο περιποιημένα vapiano.
Kon5 κρίμα για την φόλα που έφαγες. Το φαγητό σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση των διακοπών.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#60362 Αυτο που πηγαινω στην Frankfurt μαζευει καλο κοσμο ακομα και για ποτο. Καμμια σχεση με Mac.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#60402 Kyr ήταν ωραίο ταξίδι και δεν θα μου το χαλούσε λάθος επιλογή φαγητού. Γενικά δεν χαλιέμαι εύκολα. Βολικός είμαι :lol:
Τα Vapiano εκεί που πήγα (σε ένα κτίριο που ήταν και τα Massimo Duti) δεν έμοιαζαν με ταχυφαγείο. Το μόνο που έφερνε σε ταχυφαγείο ήταν οι ουρές για παραγγελία. Η διακόσμηση και στους 2 ορόφους έφερνε σε εστιατόριο. Πάντως το φαγητό ήταν καλό ++ . Μπολονέζ και πίτσα ήταν μια χαρά.

DimitrisB δεν θα τη βγάλω έτσι μόλις βρω χρόνο θα γράψω αναλυτικό review. Μόνο αν θέλετε πείτε μου πώς ανεβάζω φωτογραφίες για να έχουμε και ντοκουμέντα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Kon5 έγραψε:Kyr ήταν ωραίο ταξίδι και δεν θα μου το χαλούσε λάθος επιλογή φαγητού. Γενικά δεν χαλιέμαι εύκολα. Βολικός είμαι :lol:
Τα Vapiano εκεί που πήγα (σε ένα κτίριο που ήταν και τα Massimo Duti) δεν έμοιαζαν με ταχυφαγείο. Το μόνο που έφερνε σε ταχυφαγείο ήταν οι ουρές για παραγγελία. Η διακόσμηση και στους 2 ορόφους έφερνε σε εστιατόριο. Πάντως το φαγητό ήταν καλό ++ . Μπολονέζ και πίτσα ήταν μια χαρά.

DimitrisB δεν θα τη βγάλω έτσι μόλις βρω χρόνο θα γράψω αναλυτικό review. Μόνο αν θέλετε πείτε μου πώς ανεβάζω φωτογραφίες για να έχουμε και ντοκουμέντα :lol:

Salami e ricotta con ruccola το αγαπημένο μου. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#61671 Έκλεισε το επόμενο ταξιδάκι.. :)
Προορισμός Πράγα , (το είχα καημό να πάω :inlove: ) , 4 διανυκτερεύσεις, τέλος Απριλίου , 158 € με Aegean (χωρίς βαλίτσα)..
Παρακολουθούσα εδώ και μέρες την διακύμανση των εισιτηρίων για τον εν λόγω προορισμό ,κάθε μέρα τσιμπάγαν και από 10 ευρώ ,τα φτηνά εξαφανίζονταν λόγω κ της (υποτίθεται) προσφοράς της Aegean αυτή την εποχή με το 30-40 % έκπτωσης στον ναύλο κ.λ.π

καιρό μπροστά μας για προτάσεις φαγητού , αξιοθέατα , εκδρομές κ.λ.π , αν έχει κανείς υπ όψιν κανά καλό ξενοδοχείο <180 € την νύχτα , ώστε να κάνω καμμιά κράτηση μέσω booking , ευχαρίστως να ακούσω.. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#61682 180€;;;;;
Στην Πράγα;
Σίγουρα θα βρεις φθηνότερα. Μην κλείνεις μέσω booking. Δες ποιο σου άρεσε, και κάνε ιδιωτική κράτηση. Λογικά θα είναι οικονομικοτερο, και καλύτερο σαν δωμάτιο