Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By GTS
Arrow έγραψε:Πάτε αθυτο και 2ο πόδι, η Χαλκιδική δυστυχώς ρίχνει γύρους σε πολλά μέρη της παραλιακής και νησιωτικής Ελλάδας, βιάζει όνειρα και το μόνο που στη σταματά είναι αρκετοί χωριαταροι ντόπιοι. Οι κυρίως οικογενειαρχες τουρίστες δε βλέπω τι έχουν να κάνουν με το μέρος, εκτός άμα πχ τα αγγλακια θεωρούνται ποιοτικός τουρισμός σε ιόνιο και Αιγαίο.

< A3003 >

Ειναι ωραια αλλα για μενα ολοι αυτοι οι Ρωσοι/Σλαβοι κλπ ειναι λιγο κοσμος που θα ηθελα να αποφυγω. Εχω εναν φιλο Ρωσο και αυτος δεν θελει διακοπες καπου που ειναι γεματο Ρωσους. Κατι θα ξερει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#413135 Που ειναι γεμάτο Ρωσσους;

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#413137 Σε κατι ξενοδοχεια που ειχα παει, δεν θυμαμαι που ακριβως (πρωτο ποδι). Ηταν ενα μεγαλο με 80% Σλαβους.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#413143 A OK. Τρομαξα προς στιγμήν

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
kovathe έγραψε:Μερικοί έχετε συνδυάσει το ωραία παραλία με δέντρα μέχρι τη θάλασσα.
Άλλο η παραλία, άλλο το τι έχει πιο μέσα.
Παραλία είναι η ακρογιαλιά, μερικά μετρα δλδ και τα νερά.
Φυσικά και το Πήλιο και το Ιόνιο έχει καταπληκτικές παραλίες, όπως και η Χαλκιδική που έχω να πάω απο παιδι βέβαια, αλλά οι Κυκλάδες έχουν άπειρες απλα φανταστικές παραλίες που απλα θέλεις να βουτηξεις και να μη βγεις ποτέ αν γινόταν και να πιεις το νερό τους....
Το οτι δεν έχουν ίσκιο απο πεύκα ξερωγω (αλλά μονο αρμυρίκια) ή δε φτανει το δάσος μέχρι το νερό είναι παντελώς άσχετο.

< >

Συμφωνω για Κυκλαδες. Τουλαχιστον για τις παραλιες, τα νερα τους και τις χωρες.
Απλα ειπα για Πηλιο γιατι ειναι πιο κοντα απο αποψη πρασινο κι ετσ στη Χαλκιδικη.
Τα κοντινα των Κυκλαδων (τζια, κυθνο, σεριφο) οπως και την Μηλο τα εχω κανει ολα απο θαλασσα γυρω γυρω. Οι παραλιες που σε πολλες δεν μπορεις να πας απο την ενδοχωρα ειναι απιστευτες. Οπως και των Βορειων Σποραδων βεβαιως βεβαιως.
Ειπαμε φιλε γαυρε :lol: : 30 ευρω τη μερα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
bibendum έγραψε:δεν ξερω ποιος τρολαρει ποιον

η παρακατω παραλια/θαλασσα πχ τι εχει να ζηλεψει απο καποια αλλη;
Εικόνα

Η συγκεκριμένη παραλία δεν έχει απολύτως τιποτα. Δεν έχω ιδέα που είναι, αλλά θα μπορούσε να μην υπάρχει κι ο πλανήτης μας θα ήταν εξίσου όμορφος.
kovathe έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Εεεεεεεεεεεεεε, όχι. Στην Ελλάδα ζούμε υπάρχουν πάνω από 10 άλλοι προορισμοί με καλύτερες παραλίες από την καλύτερη Κυκλάδα. Δεν πας για τις παραλίες στις Κυκλάδες, αν το κάνεις, κάτι κάνεις λάθος.

Δεν ξέρω τι εννοεις καλύτερες αλλά πες και κανέναν απο τους 10 να συνεννοηθούμε.
Προφανώς δεν είναι μονο οι παραλίες , η ατμόσφαιρα των Κυκλάδων είναι μοναδική, η γραφικότητα, τα τοπία αλλά και οι παραλίες.
Υπαρχουν φανταστικές παραλιες με μοναδικό τοπιο και νερά κρύσταλλο.

Χωρίς πολύ ψάξιμο, και μόνο στα επτάνησα να πας έχεις 10 προορισμούς με καλύτερες παραλίες. Βάλε Χαλκιδική β πόδι, Θάσο, Σποράδες, Ψαρά, Κρήτη, Κάσο, Κάρπαθο (ο απόλυτος προορισμός ΙΜΗΟ) κλπ κλπ κλπ. Και βάζω προφανώς μόνο τον παράγοντα παραλίες και για να μην είμαι άδικος θα βγάλω έξω τη Μήλο. Η χώρα των Κυκλάδων αν μπήκε για να μας πείσει για την ποιότητα των παραλιών, προφανώς οδηγεί στο αντίθετο συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#413224 Αυτό για την Κάρπαθο δεν το έπιασα... Επειδή δεν έχω πάει εκεί γύρω καθόλου, θα ήθελα λίγη ανάλυση!
Όσο για τις παραλίες, γιατί να το απομονώσουμε; Διακοπές πας κάπου για όλο το πακέτο, δεν έχει νόημα να συζητάμε μόνον ένα μέρος του.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#413226 Εγώ σήμερα απολαμβάνω από νωρίς τη θάλασσα. Ήρθα yabanaki πριν ανοίξει και βρίσκω ουρά 100 ατόμων. Οι μισοί να προσπαθούν να φάνε τη σειρά από τους άλλους μισούς.
Μέσα δε τρέλα. Ζέστη φουλ (από τις 9 το πρωί) και όλοι τριγύρω καπνίζουν. Ναι, εξωτερικός χώρος, δε λέω, αλλά και βόθρο να είχαν ανοίξει θα με ενοχλούσε.
Καλή διασκέδαση!

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#413229 Δίπλα ακριβώς από το Yabanaki έχει ελεύθερη παραλία. Με μια ομπρέλα στήνεις όπου θες και είσαι έτοιμος.
Όλοι αυτοί που περίμεναν, δεν πάνε εκεί μόνον για την θάλασσα, αλλά γιατί στο συγκεκριμένο μαζεύονται όλα τα ψώνια.
Ποτέ τόσα χρόνια δεν έχω μπει σε αυτή την διαδικασία, πιο άκυρη επιλογή δεν θα μπορούσες να κάνεις.
Όσο για το κάπνισμα, συγγνώμη, όσο δίκιο και να έχεις για τους κλειστούς χώρους, στον ανοιχτό χώρο νομίζω μόνον στις ΗΠΑ απαγορεύεται.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#413231 γενικα και σε αυτο το τοπικ η ευγενεια προς τις επιλογες του αλλου ξεχειλιζει...γενικο σχολιο

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#413232 Για τα ψώνια είπα να μην το αναφέρω. Ούτε στο Βερόπουλο τόσα.
Δίπλα, όσες φορές έχω πάει, αισθάνομαι μια έντονη ανασφάλεια ότι θα γυρίσω με τα πόδια, χωρίς λεφτά, κλειδιά, κλπ.
Επίσης, με παιδιά μαζί, είναι ευπρόσδεκτες οι όποιες ανέσεις προσφέρονται (με το αζημίωτο φυσικά, σε βαθμό αισχροκέρδειας).
Το κάπνισμα απλά με ενοχλεί, δε ζητάω κάτι. Όσο θα με ενοχλούσε κι ένα βυτίο που αδειάζει ένα βόθρο στην περιοχή. Και UK πάντως απαγορεύεται σε ορισμένους εξωτερικούς χώρους.

Edit: 3.10 ο f.espresso.... τουλάχιστον πίνεται.
< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#413235 Παντως είναι λιγο καπως να παραπονιεσαι για πολυκοσμια σε οργανωμενη παραλια.

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#413236 Ειδικα σε περιοδους καυσωνα οντως λαθος επιλογη οι παραλιες στα Νοτια. Ανατολικα - Βορειοανατολικα (απο Λαυριο μεχρι Δικαστικα) σαφως πιο υποφερτα.. Λιγοτερος κοσμος, πιο καθαρη θαλασσα και σαφως λιγοτερη ζεστη. Ο Νικος Παππας εγραψε χτες το βραδακι 28 στο Σχοινια, 34 Αθηνα. Και με το μελτεμακι η αισθηση της θερμοκρασιας ειναι σαφως μικροτερη.
Στις βορειοανατολικες ακτες εχει λεει τωρα ενα πολυ ελαφρυ μελτεμακι 2 μποφωρ. Μεγαλο πραγμα αυτο σε αισθηση.