Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By GTS
rx8_drifter έγραψε:Οι συνέπειες είναι να σε σταματήσουν, να πληρώσεις ένα ξεγυρισμενο πρόστιμο και να αναγκαστεις να βάλεις χειμερινά για να μπορεσεις να το ξανακινησεις

Αυτό ισχυει σε Αυστρια μονο; Γερμανια, Ελβετια? Καπου ακουσα ότι αν εχεις αλυσιδες μαζι σου είναι οκ...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#198813 Δεν είναι μόνο, ότι δε θα σε καλύψει η ασφάλεια σε ατύχημα. Σε όλες τις χώρες ισχύει και πρόστιμο, σε κάποιες ακινητοποίηση.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#198833 Ισχυει και για Ιταλια, Γαλλια, Αγγλια; Πιστευω ότι είναι δυνατον να αποφυγω τις κεντρικες χωρες.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#198866 Στην Ελβετία δεν είναι υποχρεωτικά τα χειμερινά, δηλαδή δεν έχει πρόστιμο (αλλά επισήμανση και σύσταση) εάν δεν φοράς σε έλεγχο, αλλά αφενός χρειάζονται ακόμα και μέσα στις πόλεις, αφετέρου εάν γίνει το παραμικρό έχεις προβλήματα με την ασφαλιστική
Άβαταρ μέλους
By JBT
#198882 Όλα αυτά που λέτε τα έχετε δει κάπου γραμμένα ή σάς τα έχει πει ο κάθε Μήτσος που το άκουσε από τον ξάδερφο Κίτσο που είχε για μπατζανάκη τον Πίπο;

Τουλάχιστον για Γερμανία είναι αλλιώς τα πράγματα, υποθέτω και σε άλλες χώρες θα είναι το ίδιο (ίσως να είναι εξαίρεση η Ελβετία).
Άβαταρ μέλους
By JBT
#198945 Να πας να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω από το λέιζερ :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By Arrow
thrylosveria έγραψε:ρε παιδια και αν πας χωρις χιονολαστιχα ποιες οι συνεπειες ?να πω οτι πρωτη φορα με δικο μου πηγα μεχρι Βελιγραδι τον Οκτωβριο και μπορω να πω οτι ημουν ανετος...

Αρχές Νοεμβρίου είναι η αλλαγή σε χειμερινά και ο μόνος λόγος που θα στη χαρίσουν εκεί είναι επειδή είσαι Ελληνας, έλεγχοι γίνονται συνεχώς και άμα παίξει και κακοκαιρία αστο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#198954 Germany introduced regulations in 2010 requiring all passenger cars and motorbikes including vehicles from foreign countries to be fitted with winter tyres or all season tyres on all axles when conditions are wintry. Winter tyres (or 'all season' tyres) should bear the mark M+S* or the snowflake symbol on the side wall.

Με ένα τριχιλιαρο σε κανονιζω τζομπαρε, πες μου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#198959 Τώρα που άλλαξε η μέρα ξαναδιάβασε το κι αν επιμένεις γρήγορα στον οφθαλμίατρο για επανεξέταση.

Επίσης αυτά τα πρόστιμα που σού παίρνουν τη γυναίκα και σε βάζουν να διαβάζεις αποσπάσματα από τη ζωή του Κουπέα πού είναι;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#198961 Για μένα, και μόνο το ότι είναι αφορμή να μη σε καλύψει η ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, είναι αρκετό.
Ρισκάρεις να βγεις στο δρόμο πρακτικά ανασφαλιστος;
Άβαταρ μέλους
By bebes
#198964 η φραση "κλειδι" ειναι μαλλον αυτη:
Winter tyre and snow chain requirements in the main European resorts

επισης, να ρωτησω: τα ελλαστικα με τη σημανση "M+S" σε καλύπτουν;
Άβαταρ μέλους
By thrylosveria
#198992 ΟΚ αγοραζουμε και χιονολαστιχα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...για το αλλο κομματι της ερωτησης μου μπορω να εχω τις αποψεις σας ?