Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By drdino
#320062 wat?
Άβαταρ μέλους
By mirage
drdino έγραψε:wat?

Τα περπατησε τα μερη. Σωπα δεν ξερεις

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nass έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Μεταξύ παρισιού και λονδίνου πάντως ψηφίζω αβλεπεί παρίσι. Πιθανόν παίζει ρόλο και το οτι το έχω ζήσει πραγματικά το δεύτερο, αλλά ειλικρινά δεν έχω καταφέρει να νοιωσω κάτι ιδιαίτερο λονδίνο, κι έχω πάει αρκετές φορές. Ίσως τώρα που θα ναι ο αδερφός έκεί για κάποιο διάστημα και θα γίνει λοκάλι να το αγαπήσω κι εγώ όπως ο GTS :s_airkiss

Σαφώς Παρίσι ομορφότερο και με περισσότερα πράγματα να κάνεις και να δεις, να το περπατήσεις κτλ.
Λονδίνο αν εξαιρέσουμε τα πολύ καλά μουσεία κατά τα λοιπά αδιάφορο. Και ακριβό.
Νομίζω από τις μεγάλες πόλεις (δηλ. όχι "μεσαίες" όπως Βαρκελώνη) ΝΥ #1 και Παρίσι #2 (απ΄όσες έχω πάει εννοείται).

Για τουρίστες αυτά πάντα.

Έχω αντιδιαμετρικά αντίθετη άποψη. ΟΚ, το Παρίσι σίγουρα έχει τις εντυπωσιακές λεωφόρους, τα μεγαλοπρεπή κτίρια/μνημεία, τα ρομαντικά καφέ/μπιστρό (προσωπικά δεν μου αρέσει η γαλλική κουζίνα όμως, εκτός σοκολατένιων γλυκών), τις εμβληματικές Chapms Elysee/La Defence/Μονμάρτη, τον ειδυλλιακό το βράδυ Σηκουάνα, αλλά προσωπικά όσο και να με εντυπωσιάζει δεν μπορώ να συγκινηθώ και να δεθώ με αυτό. Όλα είναι υπερμεγέθη και ψυχρά. Ίσως φταίει βέβαια το ότι είναι γεμάτο Γάλλους... :lol:

Αντίθετα στο Λονδίνο ριγείς από την παράδοση και την βρετανικότητα. Εντυπωσιάζει η Αλλαγή της Φρουράς στο Buckingham - όπως γίνονται πριν εκατοντάδες χρόνια, από εκεί σε ταξιδεύει το πανέμορφο St James Park ως το εμβληματικό Parliament Sq, βλέπεις το Big Ben και νομίζεις ότι είσαι σε μια άλλη εποχή και σε συνδυασμό με το άγαλμα του Nelso στην Trafalgar σε κάνει να σιγοτραγουδάς το "Rule Brittania, Brittania rule the waves...", με ένα sherry στο ένα χέρι και μια πίπα στο άλλο. :lol: Για μουσεία, θέατρα και μνημεία δεν υπάρχει λόγος να γίνει αναφορά καν.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
rx8_drifter έγραψε:Ε ναι, τι να κλασει απο μουσεια το παρισι :lol:

Δεν είπα αυτό. Είπα ότι δεν αναφέρομαι σε αυτά. Όλοι ξέρουμε τι παίζει και με το Βρετανικό και με το Λούβρο για παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
nass έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Μεταξύ παρισιού και λονδίνου πάντως ψηφίζω αβλεπεί παρίσι. Πιθανόν παίζει ρόλο και το οτι το έχω ζήσει πραγματικά το δεύτερο, αλλά ειλικρινά δεν έχω καταφέρει να νοιωσω κάτι ιδιαίτερο λονδίνο, κι έχω πάει αρκετές φορές. Ίσως τώρα που θα ναι ο αδερφός έκεί για κάποιο διάστημα και θα γίνει λοκάλι να το αγαπήσω κι εγώ όπως ο GTS :s_airkiss

Σαφώς Παρίσι ομορφότερο και με περισσότερα πράγματα να κάνεις και να δεις, να το περπατήσεις κτλ.
Λονδίνο αν εξαιρέσουμε τα πολύ καλά μουσεία κατά τα λοιπά αδιάφορο. Και ακριβό.
Νομίζω από τις μεγάλες πόλεις (δηλ. όχι "μεσαίες" όπως Βαρκελώνη) ΝΥ #1 και Παρίσι #2 (απ΄όσες έχω πάει εννοείται).

Για τουρίστες αυτά πάντα.

Έχω αντιδιαμετρικά αντίθετη άποψη. ΟΚ, το Παρίσι σίγουρα έχει τις εντυπωσιακές λεωφόρους, τα μεγαλοπρεπή κτίρια/μνημεία, τα ρομαντικά καφέ/μπιστρό (προσωπικά δεν μου αρέσει η γαλλική κουζίνα όμως, εκτός σοκολατένιων γλυκών), τις εμβληματικές Chapms Elysee/La Defence/Μονμάρτη, τον ειδυλλιακό το βράδυ Σηκουάνα, αλλά προσωπικά όσο και να με εντυπωσιάζει δεν μπορώ να συγκινηθώ και να δεθώ με αυτό. Όλα είναι υπερμεγέθη και ψυχρά. Ίσως φταίει βέβαια το ότι είναι γεμάτο Γάλλους... :lol:

Αντίθετα στο Λονδίνο ριγείς από την παράδοση και την βρετανικότητα. Εντυπωσιάζει η Αλλαγή της Φρουράς στο Buckingham - όπως γίνονται πριν εκατοντάδες χρόνια, από εκεί σε ταξιδεύει το πανέμορφο St James Park ως το εμβληματικό Parliament Sq, βλέπεις το Big Ben και νομίζεις ότι είσαι σε μια άλλη εποχή και σε συνδυασμό με το άγαλμα του Nelso στην Trafalgar σε κάνει να σιγοτραγουδάς το "Rule Brittania, Brittania rule the waves...", με ένα sherry στο ένα χέρι και μια πίπα στο άλλο. :lol: Για μουσεία, θέατρα και μνημεία δεν υπάρχει λόγος να γίνει αναφορά καν.

Μας ταξίδεψες....next trip στα Higlands να τρέχεις με την φούστα και χωρίς εσώρουχο στο δροσερό ομιχλώδες τοπίο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
dimik έγραψε:Γερμανία θα έμενα άνετα στο Mainz ή σε ανάλογη πόλη, μικρή όσο πρέπει, ιστορική με ατμόσφαιρα, δίπλα στο ποτάμι και καρακέντρο Ευρώπης.
Βασικά θα έμενα Mainz και θα δούλευα Φρανκφούρτη.

Το ξερεις καλα το Mainz? Βεβαια αν ειναι να δουλεύεις Frankfurt καλύτερα Wiesbaden για να μην χρειάζεται καθε μέρα να περνάς το Ρηνο (εχει έργα αυτο το καιρο στη Schiersteinerbruecke π.χ. κ είναι ταλαιπωρία τρελή)!
Άβαταρ μέλους
By dimik
GeorgT έγραψε:
dimik έγραψε:Γερμανία θα έμενα άνετα στο Mainz ή σε ανάλογη πόλη, μικρή όσο πρέπει, ιστορική με ατμόσφαιρα, δίπλα στο ποτάμι και καρακέντρο Ευρώπης.
Βασικά θα έμενα Mainz και θα δούλευα Φρανκφούρτη.

Το ξερεις καλα το Mainz? Βεβαια αν ειναι να δουλεύεις Frankfurt καλύτερα Wiesbaden για να μην χρειάζεται καθε μέρα να περνάς το Ρηνο (εχει έργα αυτο το καιρο στη Schiersteinerbruecke)!

Μένει ο κολλητός και κουμπάρος μου, πριν έμενε Φρανκφούρτη, το ξέρω όσο θα το ήξερε κάποιος που έχει μείνει εκεί λίγες μέρες και το έχει περπατήσει πολύ.
Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να δουλεύω στην Opel στο Russeslheim που είναι και δίπλα αλλά η Φρανκφούρτη έχει περισσότερες δουλειές για μένα. :inlove: Βασικά το βλέπω σαν προάστιο της Φρανκφούρτης.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#320380 Ειναι ωραία περιοχή εκει, βέβαια δεν ειμαι κ ο ποιο αντικειμενικος, εχεις Mainz-Wiesbaden δυο νορμάλ πόλεις για τα βασικά σε απόστασή 10 λεπτων μεταξύ τους και τη Φρακφουρτη αν θες κατι περισσότερο!

Οποτε μπορώ να πω οτι η επιλογή σου ειναι πολυ καλή! :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimik
GeorgT έγραψε:Ειναι ωραία περιοχή εκει, βέβαια δεν ειμαι κ ο ποιο αντικειμενικος, εχεις Mainz-Wiesbaden δυο νορμάλ πόλεις για τα βασικά σε απόστασή 10 λεπτων μεταξύ τους και τη Φρακφουρτη αν θες κατι περισσότερο!

Οποτε μπορώ να πω οτι η επιλογή σου ειναι πολυ καλή! :thumbsup: :thumbsup:

Nαι μένει να πείσω την γυναίκα τώρα η οποία πάει ευκολότερα στην αδερφή της στο Λονδίνο παρά στην γερμανική επαρχία :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:στα Higlands να τρέχεις με την φούστα και χωρίς εσώρουχο στο δροσερό ομιχλώδες τοπίο.

Πολύ kinky για τα γούστα μου, αλλά όπως την βρίσκει κανείς. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
dimik έγραψε:στα Higlands να τρέχεις με την φούστα και χωρίς εσώρουχο στο δροσερό ομιχλώδες τοπίο.

Πολύ kinky για τα γούστα μου, αλλά όπως την βρίσκει κανείς. :innocent:

Άβαταρ μέλους
By Zorz
mirage έγραψε:
drdino έγραψε:wat?

Τα περπατησε τα μερη. Σωπα δεν ξερεις

Όπως κατέβηκε από το τρένο στο Πέκαμ Ράι, έκανε μεταβολή και άτακτη υποχώρηση... :superman:
Που να πήγαινε και σε κανένα Romford, Stonebridge Park ή Croydon. Πώς λένε το "Βούλγαρη-Σφαγεία" στα αγγλικά; :lol:

Κατά τα άλλα, τίγκα στα στερεότυπα τα τελευταία ποστάκια ένθεν κείθεν. Μπράβο παίδες! :s_thumbsup