- 26 Απρ 2024, 11:17
Serf έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Έπρεπε να πάρετε ιστιοφόρο με σκ(ν)ίπερ ή ακόμα καλύτερα μπείτε σε καμιά φλοτίλα. Θα κάνετε όλα αυτά πολύ πιο άνετα, πολύ πιο φτηνά και πολύ πιο όμορφα
Fixed!!.
Αυτό θα ήταν το τέλειο σενάριο και συμφωνώ για το πολύ πιο όμορφα αλλά σχετικά με το άνετα και φτηνά....
- εγώ και η άπειρη κόρη δεν φτάνουμε για να το κάνουμε με άνεση και ασφάλεια (με το σκάφος που είχα κάποτε 9 μέτρων έβγαινα και μόνος μου αλλά πλέον είναι πιο μεγάλα, πιο βαριά και έχω χρόνια να το κάνω).
- λίγο που κοίταξα πιο φτηνά δεν είναι. Αν μαζευτούμε κάμποσοι και γεμίσουμε τις κουκέτες τότε αρχίζει να γίνεται πιο λογικό το κόστος (αλλά δεν είναι εύκολο να συμβιώνεις για μέρες με άλλους που να είναι και αυτοί κάπως σχετικοί)
Ελπίζω να το καταφέρουμε κάποια στιγμή με την κατάλληλη παρέα. Ιδανικά για ένα εύκολο τριήμερο αρχικά (πχ πάμε Πόρο, Αγκίστρι, Αίγινα) ώστε και εγώ να ενημερωθώ για τυχόν γραφειοκρατίες και να μυηθεί η κόρη στην ανοιχτή θάλασσα. Η σύζυγος έχει ακολουθήσει στο παρελθόν αλλά δεν έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για ενεργή συμμετοχή (πέραν της διατροφικής φροντίδας και ηθικής υποστήριξης).
aka onyx !