Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:Δεν το ηξερα, οπως μου τα ειπε ο αστυνομος τα εγραψα. Θα το δω, ευχαριστω.

Δες για ανανεωση διαβατηριου μεσω του gov.gr. Σιγουρα τα παραβολα βγαινουν ηλεκτρονικα, οπως και ηλεκτρονικα ανεβαινει η φωτογραφα ειτε απο εσενα ( ΥΜΕΤ για ανανεωση διπλωματος ) ειτε απο τον φωτογραφο οπως προσφατα για νεα ΑΤ.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Corto Maltese έγραψε:Έπρεπε να πάρετε ιστιοφόρο με σκ(ν)ίπερ ή ακόμα καλύτερα μπείτε σε καμιά φλοτίλα. Θα κάνετε όλα αυτά πολύ πιο άνετα, πολύ πιο φτηνά και πολύ πιο όμορφα

Fixed!!

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#863227 Kερκυρα για κανα 2.5 εβδομαδες.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#863230 Άρχοντας ο dimviii, ωραία στον Άγιο Στέφανο Μήτσε, απόλαυση η θάλασσα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#863234 οντως εχει πολλες ωραιες και μεγαλες παραλιες απο τη μερια της Ιταλιας.Γλυτωνεις την πολυκοσμια εαν περπατησεις μερικα μετρα,και εισαι για παρτη σου.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#863239 Φέτος υπολογίζουμε να πάμε κανα 10ημερο στο χωριό να ξαναδούμε τα κοντινά και μακρινά σόγια, να θυμηθούν/ γνωρίσουν και τα παιδιά τα μέρη των παππούδων, να κάνουμε και τα μπάνια μας στο λυβικό
Μετά μάλλον θα ξαναδούμε το γνωστό γκρι Clio στις Μπενίτσες
Άβαταρ μέλους
By otso
elvet έγραψε:Φέτος υπολογίζουμε να πάμε κανα 10ημερο στο χωριό να ξαναδούμε τα κοντινά και μακρινά σόγια, να θυμηθούν/ γνωρίσουν και τα παιδιά τα μέρη των παππούδων, να κάνουμε και τα μπάνια μας στο λυβικό

Μην μου πεις οτι εισαι απο τα χωρια της Βιαννου;
Άβαταρ μέλους
By elvet
otso έγραψε:
elvet έγραψε:Φέτος υπολογίζουμε να πάμε κανα 10ημερο στο χωριό να ξαναδούμε τα κοντινά και μακρινά σόγια, να θυμηθούν/ γνωρίσουν και τα παιδιά τα μέρη των παππούδων, να κάνουμε και τα μπάνια μας στο λυβικό

Μην μου πεις οτι εισαι απο τα χωρια της Βιαννου;

Όχι, βορειότερα από τα χωριά της πρωην επαρχίας Πεδιάδος, κοντά στο νέο αεροδρόμιο.
(Για να βοηθήσω στην αναβάθμιση του φημισμένου αρχείου otso, με ψηφιοποίηση και συντεταγμένες)
Τελευταία επεξεργασία από elvet και 23 Απρ 2024, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elvet έγραψε:Μετά μάλλον θα ξαναδούμε το γνωστό γκρι Clio στις Μπενίτσες

λευκο περλα :rtfm: το γκρι ειναι του γιου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Serf έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Έπρεπε να πάρετε ιστιοφόρο με σκ(ν)ίπερ ή ακόμα καλύτερα μπείτε σε καμιά φλοτίλα. Θα κάνετε όλα αυτά πολύ πιο άνετα, πολύ πιο φτηνά και πολύ πιο όμορφα
Fixed!!.
Αυτό θα ήταν το τέλειο σενάριο και συμφωνώ για το πολύ πιο όμορφα αλλά σχετικά με το άνετα και φτηνά....
- εγώ και η άπειρη κόρη δεν φτάνουμε για να το κάνουμε με άνεση και ασφάλεια (με το σκάφος που είχα κάποτε 9 μέτρων έβγαινα και μόνος μου αλλά πλέον είναι πιο μεγάλα, πιο βαριά και έχω χρόνια να το κάνω).
- λίγο που κοίταξα πιο φτηνά δεν είναι. Αν μαζευτούμε κάμποσοι και γεμίσουμε τις κουκέτες τότε αρχίζει να γίνεται πιο λογικό το κόστος (αλλά δεν είναι εύκολο να συμβιώνεις για μέρες με άλλους που να είναι και αυτοί κάπως σχετικοί)
Ελπίζω να το καταφέρουμε κάποια στιγμή με την κατάλληλη παρέα. Ιδανικά για ένα εύκολο τριήμερο αρχικά (πχ πάμε Πόρο, Αγκίστρι, Αίγινα) ώστε και εγώ να ενημερωθώ για τυχόν γραφειοκρατίες και να μυηθεί η κόρη στην ανοιχτή θάλασσα. Η σύζυγος έχει ακολουθήσει στο παρελθόν αλλά δεν έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για ενεργή συμμετοχή (πέραν της διατροφικής φροντίδας και ηθικής υποστήριξης).
Άβαταρ μέλους
By Darayans
Dodger έγραψε:Αφού ο giannik και ο diplomat κάνουν τις πάπιες, είπα να το ανοίξω εγώ το θέμα.

Γνωρίζω ότι για κάποιους είναι δύσκολο (οικονομικά), για άλλους νωρίς, έχετε κανονίσει τίποτα για φέτΟ;
Κωνσταντινούπολη
Προσωπικά θα πάρω την καλοκαιρινή μου άδεια νωρίς, Ιούνιο, οπότε θα παίξει λίγες μέρες Δονούσα που έχω να πάω χρόνια και μετά εξοχικό. Κλασσικά Οκτώβριο Άγιο όρος και σκέφτομαι από τώρα για του χρόνου, ένα τότε στη κάτω Ιταλία, ειδωμεν.

Καλημέρα! Ωραία ιδέα να αρχίσουμε να συζητάμε για το καλοκαίρι. Εγώ ακόμα δεν έχω κανονίσει τίποτα συγκεκριμένο, αλλά έχω σκεφτεί να περάσω μερικές μέρες στην Κρήτη με φίλους. Θα είναι κάτι οικονομικό και χαλαρωτικό, και αφού τελειώσουν οι εξετάσεις θα είναι η τέλεια απόδραση.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#863908 Η Κρήτη είναι πάντα εγγύηση, θαλασσες και βόρειες και νότιες, φαγητο, πιοτό, αρχαία, βουνά, διαδρομές με αυτοκίνητο ή με τα πόδια και "ωραίους" κρητικούς.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#864044 Πρώτο μπάνιο σήμερα. Έπεσα και χθες αλλά καταλάθος, οπότε δεν το μετραω. ΚΡΥΟ.