Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Chris
#43217 Κι εγώ 3-4 φορές, μια χαρά είναι. Οι θέσεις έχουν κανονικές διαστάσεις, σχετικά καθαρά μέσα κλπ. Το μόνο ενοχλητικό οι αεροσυνοδοί-πλασιέ, αλλά μάλλον ισχύει σε όλες τις locost αυτό
Άβαταρ μέλους
By gianik
#43226 Τι να πω δεν ξερω , το ειδα στο f/b της airtickets , μου βγαζει κατι τιμες 170 € για Αμστερνταμ κ μου φανηκε ενδιαφερον. Πολλα ομως αρνητικα σχολια απο επιβατες οπου εγραφε ο καθενας τα δικα του.Γι αυτο ρωτησα, thanks.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#43243 Είναι και λίγο σχετικό,αν εχεις το χώρο σου και μεταφερεσαι με ασφάλεια οικονομικά ,γιατί να νοιαστεις για τη συμπεριφορά των υπαλληλων.Ειδικα σε μικρά ταξίδια (μεχρι 3-4 ωρων)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#43703 Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί σε ταξίδια διάρκειας λιγότερη από ΚΤΕΛ Αθήνα-Θεσσαλονίκη κάποιος ασχολείται αν θα έχει καλό φαγητό στο αεροπλάνο, ειδικά εφόσον ψάχνει για το πιο φτηνό εισιτήριο.

Το πιο αστείο βέβαια είναι να τον απασχολεί η ασφάλειά του :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By krom
rx8_drifter έγραψε:Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί σε ταξίδια διάρκειας λιγότερη από ΚΤΕΛ Αθήνα-Θεσσαλονίκη κάποιος ασχολείται αν θα έχει καλό φαγητό στο αεροπλάνο

Για να πας στον άλλο κόσμοτα χορτάτος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
L200 έγραψε:Στην Ισπανία που είχα πάει πριν χρόνια μιλούσα Αγγλικά και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.

εχουν πραγματι χαμηλο επιπεδο στα αγγλικα αλλα δεν το 'χουν ζευγαρι με την φημισμενη υπεροψια των γαλλων.
προσπαθω να θυμηθω καποιον που να συμπεριφερθηκε ετσι ψωροπερηφανα αλλα δεν..
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
giannik1977 έγραψε:Τι να πω δεν ξερω , το ειδα στο f/b της airtickets , μου βγαζει κατι τιμες 170 € για Αμστερνταμ κ μου φανηκε ενδιαφερον. Πολλα ομως αρνητικα σχολια απο επιβατες οπου εγραφε ο καθενας τα δικα του.Γι αυτο ρωτησα, thanks.

Μια χαρά είναι, την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Καμία σχέση στο low-costιλίκι με τη Ryanair και τεράστιο συν το αεροδρόμιο που πάει (αναμονή στο check in καθόλου, όχι στοίβαγμα μισή ώρα), είκοσι λεπτά από τον Κεντρικό Σταθμό.

Αυτοί που γράφουν σχόλια είναι συνήθως οι δυσαρεστημένοι και για αυτό φαίνονται και περίεργοι. Σκέψου πόσες φορές έχεις πει "μου έκαναν καλό σέρβις στο αυτοκίνητο, είμαι ευχαριστημένος" και πόσες φορές αναπαράγεις στους φίλους σου και στα φόρα αν έγινε αβαρία.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#45807 Ζυρίχη , Γενεύη, Λονδίνο ή Παρίσι πώς είναι τα Χριστούγεννα? Αξίζει?

@giannik Πήγα με transavia σε Άμστερνταμ. Θυγατρική της KLM αν δεν κάνω λάθος. Μια χαρά ήταν η πτήση.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#45823 Ευχαριστω !!
Απο αυτα που γραφεις εχω βρεθει Παρισι κ Λονδινο για Χριστουγεννα.Δεν μπορω να διαλεξω (ισως το Παρισι μου αρεσε λιγο πιο πολυ).
Βιεννη εχεις παει;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#46262 Γνωριζει κανεις στην Βαρσωβια τι συστημα μπριζων υφισταται;
Άβαταρ μέλους
By NickNT
giannik1977 έγραψε:Γνωριζει κανεις στην Βαρσωβια τι συστημα μπριζων υφισταται;

Αν και διαφορετικό, είναι συμβατό με ό,τι ελληνικό έχεις. Είχα πάει Πολωνία πριν δύο μήνες και δεν είχα πρόβλημα σε κανένα ξενοδοχείο, αεροδρόμιο κτλ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#46278 Πεταμε μεθαυριο για Βαρσωβια..Μπαινω πρωι πρωι να δω καμμια ειδηση , 5 πτησεις εχουν λοκαρει οι τζιχαντιστες για να ριξουν πανω απο ευρωπαικες πολεις προν τα χριστουγεννα συμφωνα με δημοσιογρ πηγες...:shock:
Εννοειτε στην γυναικα δεν ειπα τπτ...