Το πιο αστείο βέβαια είναι να τον απασχολεί η ασφάλειά του
rx8_drifter έγραψε:Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί σε ταξίδια διάρκειας λιγότερη από ΚΤΕΛ Αθήνα-Θεσσαλονίκη κάποιος ασχολείται αν θα έχει καλό φαγητό στο αεροπλάνο
Για να πας στον άλλο κόσμοτα χορτάτος
☢ ☢ ☢
L200 έγραψε:Στην Ισπανία που είχα πάει πριν χρόνια μιλούσα Αγγλικά και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.
εχουν πραγματι χαμηλο επιπεδο στα αγγλικα αλλα δεν το 'χουν ζευγαρι με την φημισμενη υπεροψια των γαλλων.
προσπαθω να θυμηθω καποιον που να συμπεριφερθηκε ετσι ψωροπερηφανα αλλα δεν..
giannik1977 έγραψε:Τι να πω δεν ξερω , το ειδα στο f/b της airtickets , μου βγαζει κατι τιμες 170 € για Αμστερνταμ κ μου φανηκε ενδιαφερον. Πολλα ομως αρνητικα σχολια απο επιβατες οπου εγραφε ο καθενας τα δικα του.Γι αυτο ρωτησα, thanks.
Μια χαρά είναι, την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Καμία σχέση στο low-costιλίκι με τη Ryanair και τεράστιο συν το αεροδρόμιο που πάει (αναμονή στο check in καθόλου, όχι στοίβαγμα μισή ώρα), είκοσι λεπτά από τον Κεντρικό Σταθμό.
Αυτοί που γράφουν σχόλια είναι συνήθως οι δυσαρεστημένοι και για αυτό φαίνονται και περίεργοι. Σκέψου πόσες φορές έχεις πει "μου έκαναν καλό σέρβις στο αυτοκίνητο, είμαι ευχαριστημένος" και πόσες φορές αναπαράγεις στους φίλους σου και στα φόρα αν έγινε αβαρία.
@giannik Πήγα με transavia σε Άμστερνταμ. Θυγατρική της KLM αν δεν κάνω λάθος. Μια χαρά ήταν η πτήση.
Απο αυτα που γραφεις εχω βρεθει Παρισι κ Λονδινο για Χριστουγεννα.Δεν μπορω να διαλεξω (ισως το Παρισι μου αρεσε λιγο πιο πολυ).
Βιεννη εχεις παει;
giannik1977 έγραψε:Γνωριζει κανεις στην Βαρσωβια τι συστημα μπριζων υφισταται;
Αν και διαφορετικό, είναι συμβατό με ό,τι ελληνικό έχεις. Είχα πάει Πολωνία πριν δύο μήνες και δεν είχα πρόβλημα σε κανένα ξενοδοχείο, αεροδρόμιο κτλ.
Εννοειτε στην γυναικα δεν ειπα τπτ...