Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#411465 Τα είδα. Εξ όψεως δε με ενθουσίασε κάτι. Τίποτα πιο εκλέκτό?

Έχω στο μυαλό μου κάτι σε πάνω από τη θάλασσα, τύπου αρχοντικό, με καμιά πριβέ πισινούλα. Ζητάω πολλά μάλλον ε?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Τα είδα. Εξ όψεως δε με ενθουσίασε κάτι. Τίποτα πιο εκλέκτό?

Έχω στο μυαλό μου κάτι σε πάνω από τη θάλασσα, τύπου αρχοντικό, με καμιά πριβέ πισινούλα. Ζητάω πολλά μάλλον ε?

https://www.booking.com/hotel/gr/olga-m ... #hotelTmpl

https://www.booking.com/hotel/gr/tsagar ... #hotelTmpl

επίσης καλή πρόταση αλλά στον Λάυκο

https://www.booking.com/hotel/gr/fyloma ... #hotelTmpl
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#411470 Θα ζητούσες πολλά αν έδινες κάνα 50άρικο την βραδιά για όλα τα παραπάνω! :lol:
Λέγε και το budget για να δούμε αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει.

ΥΓ: Εγώ όταν άκουσα πχ να μου ζητούν 75€ την βραδιά για τις φετινές μου διακοπές (+50% πάνω από το budget για διανυκτέρευση που είχα... ατύπως θέσει, απλά έκλεισα αλλού. Κάποιος είχε και το... θράσος να ζητήσει 85€, εκεί το σκέφτηκα για λίγο γιατί η δεύτερη επιλογή ήταν να αλλάξουμε δωμάτιο για μια μέρα, αλλά ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα και έκλεισα στο φθηνό).

Επειδή έχω κλείσει εισιτήρια και ξενοδοχεία, εν συντομία:
-Δύο εβδομάδες διακοπές, Αύγουστο.
-4 νησιά, όλα μικρά έως πολύ πολύ πολύ μικρά (το ένα ουσιαστικά δεν έχει καν μόνιμους κατοίκους το χειμώνα και έχει δύο ταβέρνες, ένα μπαρ και δύο ενοικιαζόμενα! :lol: )
-Μέσο κόστος διανυκτέρευσης, κάτι λιγότερο από 50€ την βραδιά.
-Εισιτήρια, 200€ πήγαινε , 2 άτομα και μια μηχανή με καμπίνα, κατά τι λιγότερο γύριζε επειδή δεν βρήκαμε δίκλινη καμπίνα και ευτυχώς η επιστροφή είναι 6.5 ώρες οπότε παλεύεται. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων για πήγαινε έλα και το island hoping (όλα είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, με μέγιστη απόσταση την 1.5 ώρα από τα δύο πιο απομακρυσμένα) φτάνει περίπου τα 400€.
-Υπολογίζουμε να χαλάμε κατά μέσο όρο λιγότερα από 100€ την ημέρα (τιμή για δύο άτομα).
-Βενζίνη, υπολογίζω ένα γέμισμα θα φτάσει, αφού θα κάνουμε ελάχιστα χιλιόμετρα (τα δύο νησιά θα είμαστε μόνον με τα πόδια, τα άλλα δύο έχουν ελάχιστους δρόμους και οι αποστάσεις είναι αστείες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#411474 Δεν υπάρχει budget. Θέλω να φύγω αύριο και γυρισω Σάββατο πρωί γιατί η συνοδεία μου δουλεύει Σάββατο απόγευμα. Άρα ψάχνω προορισμό μαξ 3 ώρες από Αθήνα, με όσο το δυνατόν καλύτερες θάλασσες. Αν δε βρω κάτι έτσι όπως το χω στο μυαλό μου, θα πάμε στο εξοχικό.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#411477 http://www.stgeorges-house.gr/el/
Εδω εισαι.
Εχει πριβε παραλια και θαλασσα, οχι πριβε πισινα.
Αμα σου κανει το μερος. Ειναι Νοτιο Πηλιο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#411489 Μεγάλο. Τι να το κάνω? 2 νοματαίοι θα είμαστε. Άσε που άμα είναι να πάω Λεχώνια έχω φίλο να μας δώσει σπιτι.

Αυτό του junior είναι πιο κοντά στο concept μεχρι στιγμής απλά δεν έχω εικόνα τις αποστάσεις για Αγ. Ιωάννη, Αγ. Σαράντα κτλ που είναι παραλίες που τις ξέρω και μου αρέσουν πολύ.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#411491 Εαν πας στις παραλιες του ξενοδοχειου (εχει δυο παραλιες πριβε) και ακριβως διπλα στα ποτιστικα (με δυο μπιτσομπαρα) θα ξεχασεις τις υπολοιπες του Πηλιου.
Αγ. Ιωαννης ειναι πολυ μακρια τον ξεχνας. Μηλιες και Τσαγκαραδα πας ανετα.
Αν το αποφασισεις ο,τι θες για την περιοχη με pm.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#411495 Πήρα τώρα τηλ και μου λέει ο κυριούλης περίμενε να έρθει η γυναίκα μου να δει διαθεσιμότητα κτλ και θα σε πάρουμε εμείς. Με τρελαίνουν κάτι τέτοια. :rant:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Deleted User 1 έγραψε:Πήρα τώρα τηλ και μου λέει ο κυριούλης περίμενε να έρθει η γυναίκα μου να δει διαθεσιμότητα κτλ και θα σε πάρουμε εμείς. Με τρελαίνουν κάτι τέτοια. :rant:

Προσωπικα δεν τους ξερω τους τυπους.
Ισως ειναι λιγο περιεργοι.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#411560 Εμπειρία απο Εύβοια έχει κανείς? :)

Παραλίες που αξίζουν, μέρη να επισκεφτεί κανείς, φαγητό ?

Έχει ένα άνοιγμα το πρόγραμμα για ένα 3 ημερο-ish , σε κανα δυο εβδομάδες απο τώρα και παρατηρώ
οτι Σαρακηνικό, Χιλιαδού κλπα φαίνονται ωραία ενώ δεν έχω ξαναπάει γενικότερα (Χαλκίδα , Εύβοια).

ΥΓ με αμάξι , όχι πιεσμένο budget αλλα σε λογικές βάσεις
Άβαταρ μέλους
By NiTse
junior gt έγραψε:Εαν πας στις παραλιες του ξενοδοχειου (εχει δυο παραλιες πριβε) και ακριβως διπλα στα ποτιστικα (με δυο μπιτσομπαρα) θα ξεχασεις τις υπολοιπες του Πηλιου.
Αγ. Ιωαννης ειναι πολυ μακρια τον ξεχνας. Μηλιες και Τσαγκαραδα πας ανετα.
Αν το αποφασισεις ο,τι θες για την περιοχη με pm.

Ποτιστικά η παραλία που ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλες στις διακοπές μου στο Πήλιο :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
georgetz έγραψε:Εμπειρία απο Εύβοια έχει κανείς? :)

Παραλίες που αξίζουν, μέρη να επισκεφτεί κανείς, φαγητό ?

Έχει ένα άνοιγμα το πρόγραμμα για ένα 3 ημερο-ish , σε κανα δυο εβδομάδες απο τώρα και παρατηρώ
οτι Σαρακηνικό, Χιλιαδού κλπα φαίνονται ωραία ενώ δεν έχω ξαναπάει γενικότερα (Χαλκίδα , Εύβοια).

ΥΓ με αμάξι , όχι πιεσμένο budget αλλα σε λογικές βάσεις

Αν κατεβεις νοτια μπορω να σε πω μερη. Εχει τρομερες παραλιες και απο Ευβοικο και απο Αιγαιο αλλα υστερει η περιοχη σε φαγητο και διασκεδαση.

<+