REALZEUS έγραψε:Ώρες ώρες (συνέχεια δηλαδή) έχω την εντύπωση ότι σε άλλη Αγγλία ζούσε ο GTS και σε άλλη όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Κάτι μου λέει πως ο GTS είναι στην
< >
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο
Τι είναι αυτό;

Θα μείνω στο Kingston, έχει Μικέλ εκεί κοντά;
Zorz έγραψε: Kingston
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Zorz έγραψε:Παλικάρια, αύριο πάω Λονδίνο. Τι να πάρω μαζι μου; Αλεξίσφαιρο γιλέκο θα βρω εύκολα ή να φέρω από εδώ; Θα βρέχει; Ποιές περιοχές είναι επικίνδυνες για μακερόσι; Στο μουσείο της μαντάμ Τισό έχει εκθέματα απ'όσους έχουν πει κατά καιρούς "Θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου";![]()
Τι είναι αυτό;
![]()
http://www.standard.co.uk/lifestyle/lon ... 95496.html
sknipper έγραψε:Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν αλλά για Λονδίνο πολύ βολικό είναι το app citymapper. Ξέρει που είσαι και είτε του γράφεις που θέλεις να πας ή του δείχνεις στο χάρτη και σου λέει τι θα πάρεις από πού, σε πόση ώρα, πόσο θα πληρώσεις, πόση ώρα θα κάνεις, σε ποιο βαγόνι να μπεις και πότε πλησιάζει η ώρα να βγεις. Περιλαμβάνει μέχρι και τα ποδήλατα.
Ω ναι, μ'έσωσε
My Flickr
ΥΓ συντομα θα είμαι παλι κοντα σας, μου λειψατε
mjacob έγραψε:Θες να πεις ότι ο GTS δεν βλέπει αισιόδοξα και με θετική ενέργεια τα πράγματα εν γένει;![]()
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο![]()
Χαχα, εσυ δηλαδή στην Ελλαδα τα βλέπεις αισιοδοξα? Αλλα και στην Αγγλια αν τα βλέπεις αισιοδοξα θα εισαι από τους Brexiters. Βεβαια, αν εισαι ΣΦ μια χαρα θα τα βλέπεις.
GTS έγραψε:San Francisco. Και εγω αν ημουν Καλιφορνια μια χαρα θα ημουν.
Ειδικα αυτος που ειναι ΣΦ, θα επρεπε να διακατεχεται απο πληρη αγνοια αν βλεπει τα πραγματα μια χαρα... Την μια στιγμη you go about your business και την αλλη κολυμπας αναμεσα σε συντριμια και αυτο που ξερες ως γη, ειναι πλεον θαλασσα...