Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#318513 Ρε συ GTS, με το συμπάθειο δηλαδή, είσαι Αγγλία; Τι κάνεις εκεί; Όλα μαύρα τα βλέπεις, τον καφέ, τα burger, τα doner, πρόβλημα με τα deposit..
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#318565 Ώρες ώρες (συνέχεια δηλαδή) έχω την εντύπωση ότι σε άλλη Αγγλία ζούσε ο GTS και σε άλλη όλοι εμείς οι υπόλοιποι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
REALZEUS έγραψε:Ώρες ώρες (συνέχεια δηλαδή) έχω την εντύπωση ότι σε άλλη Αγγλία ζούσε ο GTS και σε άλλη όλοι εμείς οι υπόλοιποι. :lol:

Κάτι μου λέει πως ο GTS είναι στην

:lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#318680 Ο GTS δεν ειναι πλεον μαζι μας. Αλλα νομιζω και Ελλαδα ολα μαυρα είναι

< >
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#318834 Θες να πεις ότι ο GTS δεν βλέπει αισιόδοξα και με θετική ενέργεια τα πράγματα εν γένει; :hmmm:
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο :hmmm:

Άβαταρ μέλους
By sknipper
#318865 Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν αλλά για Λονδίνο πολύ βολικό είναι το app citymapper. Ξέρει που είσαι και είτε του γράφεις που θέλεις να πας ή του δείχνεις στο χάρτη και σου λέει τι θα πάρεις από πού, σε πόση ώρα, πόσο θα πληρώσεις, πόση ώρα θα κάνεις, σε ποιο βαγόνι να μπεις και πότε πλησιάζει η ώρα να βγεις. Περιλαμβάνει μέχρι και τα ποδήλατα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#318922 Παλικάρια, αύριο πάω Λονδίνο. Τι να πάρω μαζι μου; Αλεξίσφαιρο γιλέκο θα βρω εύκολα ή να φέρω από εδώ; Θα βρέχει; Ποιές περιοχές είναι επικίνδυνες για μακερόσι; Στο μουσείο της μαντάμ Τισό έχει εκθέματα απ'όσους έχουν πει κατά καιρούς "Θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου"; :hmmm:

Τι είναι αυτό;
Εικόνα
:hmmm:

Θα μείνω στο Kingston, έχει Μικέλ εκεί κοντά;
Άβαταρ μέλους
By drdino
Zorz έγραψε: Kingston

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Zorz έγραψε:Παλικάρια, αύριο πάω Λονδίνο. Τι να πάρω μαζι μου; Αλεξίσφαιρο γιλέκο θα βρω εύκολα ή να φέρω από εδώ; Θα βρέχει; Ποιές περιοχές είναι επικίνδυνες για μακερόσι; Στο μουσείο της μαντάμ Τισό έχει εκθέματα απ'όσους έχουν πει κατά καιρούς "Θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου"; :hmmm:

Τι είναι αυτό;
Εικόνα
:hmmm:

http://www.standard.co.uk/lifestyle/lon ... 95496.html
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#319321 ντα φακ;

sknipper έγραψε:Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν αλλά για Λονδίνο πολύ βολικό είναι το app citymapper. Ξέρει που είσαι και είτε του γράφεις που θέλεις να πας ή του δείχνεις στο χάρτη και σου λέει τι θα πάρεις από πού, σε πόση ώρα, πόσο θα πληρώσεις, πόση ώρα θα κάνεις, σε ποιο βαγόνι να μπεις και πότε πλησιάζει η ώρα να βγεις. Περιλαμβάνει μέχρι και τα ποδήλατα.

Ω ναι, μ'έσωσε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#319400 Λονδινο ημουν. Τωρα εξω από το Λονδινο τα πραγματα είναι σιγουρα ποιο νορμαλ από σπιτια, χωρο, συνωστισμο κλπ Κεντρικο Λονδινο είναι περιπτωση όμως. Ξερω κοσμο που είναι στο Λονδινο 18 χρονια και ακομα μενουν σε δωματια σε σπιτια με αλλα από 3 εως 7 ασχετα ατομα (και δεν είναι 1-2 αλλα πολλα). Πρεπει να εχεις ζησει Λονδινο για να ξερεις που νομιζω ότι οι περισσοτεροι που γραφουν εδώ δεν εχουν ζησει τουλάχιστον τα 8 χρονια που εζησα εγω. Ο μονος που ξερω ότι είναι Λονδινο κεντρο είναι ο sknipper.

ΥΓ συντομα θα είμαι παλι κοντα σας, μου λειψατε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
mjacob έγραψε:Θες να πεις ότι ο GTS δεν βλέπει αισιόδοξα και με θετική ενέργεια τα πράγματα εν γένει; :hmmm:
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο :hmmm:

Χαχα, εσυ δηλαδή στην Ελλαδα τα βλέπεις αισιοδοξα? Αλλα και στην Αγγλια αν τα βλέπεις αισιοδοξα θα εισαι από τους Brexiters. Βεβαια, αν εισαι ΣΦ μια χαρα θα τα βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#319412 San Francisco. Και εγω αν ημουν Καλιφορνια μια χαρα θα ημουν.
Άβαταρ μέλους
By corsair
GTS έγραψε:San Francisco. Και εγω αν ημουν Καλιφορνια μια χαρα θα ημουν.

Ειδικα αυτος που ειναι ΣΦ, θα επρεπε να διακατεχεται απο πληρη αγνοια αν βλεπει τα πραγματα μια χαρα... Την μια στιγμη you go about your business και την αλλη κολυμπας αναμεσα σε συντριμια και αυτο που ξερες ως γη, ειναι πλεον θαλασσα...