rx8_drifter έγραψε:Εχουν ρίξει αρκετή άσφαλτο τελευταία πάντως, ειδικά ο Ε17 δεν έχει λακούβες πλέον

)
Scotch έγραψε:Μεγάλη ζημιά μας έκανες τώρα δρίφτερ![]()
Έχω κάνει σχεδόν όλη τη δυτική και μέρος της νότιας πλευράς της διαδρομής αυτής. Βόρεια και ανατολικά δεν έχω πάει ποτέ.
Μέχρι το Ullapool είναι μια χαρά. Από ένα σημείο και μετά θυμάμαι γίνεται πολύ κουραστικό το ταξίδι λόγω single track road με passing points. Το τοπίο βέβαια όσο ανεβαίνεις αγριεύει και γίνεται όλο και πιο
όταν τρώγαμε στο Ullapool ... "Σαν την σκάλα Κατερίνης είναι..."
που πετας τα πραγματα στο πορτμπαγκαζ και φευγεις :p
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην γυναικα οταν καναμε ταξιδι στο εξωτερικο της εδωσα την μια πλαινη βαλιτσα και της ειπα να παρει ο,τι χωραει
rx8_drifter έγραψε:The Highlands' answer to Route 66! Scotland unveils scenic North Coast 500 route taking in fairy tale castles, beaches and ruins
drdino έγραψε:Εμένα δεν με θέτε; :|
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτος που κανει τετοιο ταξιδι εχει κανει αλλα μικροτερα σε διαρκεια και εχει μαθει τι χρειαζεται , δεν ξεκινας απο μια εκδρομη στο Σουνιο να κανεις τετοια διαδρομη![]()
(...)
Φυσικα χρειαζεσαι και συνεπιβατη με αντιστοιχη αποψη στον λιτο βιο![]()
bill33 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Στην γυναικα οταν καναμε ταξιδι στο εξωτερικο της εδωσα την μια πλαινη βαλιτσα και της ειπα να παρει ο,τι χωραει
Και πήγες μόνος σου ;
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]