(Αντίστροφη ψυχολογία Ντιμτσπαν
).
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Από φαγητό επειδή ήταν πανάκριβα τη βγάζαμε με τοστ, σάντουιτς, πίτσα και τη τελευταία μέρα φάγαμε στο de klos. Απαιχτα όντως τα ribs, αυτός ήταν λιγο ζώον (αγενής) αλλά τεσπά.
Μιας και μιλάμε για τρόπους, πολύ ζώα και οι ποδηλάτες. Ούτε διαβάσεις σέβονταν ούτε τίποτα. Ένας μάλιστα πήγε να χωθεί στο ασανσέρ με το ποδήλατο του με το έτσι θέλω
Βγάλαμε και i Amsterdam card οπότε είδαμε πολλά αξιοθέατα και έβγαλε τα λεφτά της με το παραπάνω. Δεν γράφω τώρα αναλυτικά γιατί είμαι από το κινητό.
Για τα απαγορευμένα τι να πω. Όπου στεκοσουν μύριζε. Έβλεπες κόσμο να είναι χαμένος με βλέμμα στο κενό. Άλλοι ξερνουσαν. Ένας έπεσε αναίσθητος δίπλα μου. Οπότε δεν.
Κατά τ άλλα είναι μια όμορφη και γραφική πόλη, ένα εκλεπτυσμένο Λονδίνο με κανάλια θα έλεγα, αν λάβεις υπόψιν τη μουντάδα του καιρού και τα σπίτια.
My Flickr

