Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#864066 Την πρώτη χρονιά που γεννήθηκε η κόρη μου και την είχα στο μαρσιπο πήγαμε στο φαράγγι του Βίκου και αναρωτιόμουν γιατί όλοι έλεγαν ότι οι διακοπές με μωρό είναι challenging. Τώρα που είναι τριών και δεν την προλαβαίνουμε, κατάλαβα τι εστί βερύκοκο. Τον Βίκο (τουλάχιστον από το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής και πέρα) δεν ξέρω αν και πότε θα τον ξαναδούμε...
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#864067 Πανεμορφα τα Γιαννενα, αλλα οι Γιαννιωτες δεν δινουν τ'αγγελου τους νερο
οσοι τους εχουν ζησει, ξερουν :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#864241 Εμείς πάντως περάσαμε τέλεια στα Γιάννενα, χρησιμοποίησα όλων τα tips.

Φαγητό: Δωδώνη (έξω κάτσαμε g, απέναντι), σουβλάκι στον Κάνδαυλο, στο Πέτρινο της Μαριάνθης (τίμησα τον κόκκορα κρασάτο και τηγάνια χοιρινή), μεξικάνικο στο Poco Loco και στη Κουκουβάγια, στο χωριό Λιγκιάδες (τέλεια θέα, η λίμνη και τα Ιωάννινα πιάτο, μεγάλες μερίδες, χορταστικές και πεντανόστιμες. Τα παιδιά που το έχουν, πολύ εξυπηρετικά).
Γλυκά: Κρέπες χτυπήσαμε στο Hippo Style και τίμησα και το ζαχαροπλαστείο του Μάντζιου, μια και εμένα αρκετά κοντά στο ένα μαγαζί.
Πρωινό: στα κορίτσια άρεσε το Spitaki με θέα, οπότε κάθε μέρα τρώγαμε εκεί (pancakes, βάφλες, ομελέτα, καφές) όλα σούπερ.
Αξιοθέατα: πήγαμε στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, μαγεία το μέρος, περπατήσαμε όλα τα Γιάννενα, μέσα στο κάστρο, Βυζαντινό μουσείο, τζαμί, τη παλιά αγορά, σπήλαιο Περάματος, εκκλησία Αγίου Γεωργίου και το μοναστήρι της Παναγιάς της Ντουραχάνης. Και φυσικά στο νησάκι.

Όπου πηγαίναμε ήταν καθαρά και καταπράσινα, θετικότατη εντύπωση. Στο δρόμο όλοι σέβονταν τις διαβάσεις και τους πεζούς, εντύπωση μου έκανε ότι είδα μόνο ένα Navara ενώ είδα πολλά Raptor και Ranger, ακόμη και Ram. Να'μαστε καλά να ξαναπάμε και να γυρίσουμε πιο πολλά μέρη.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#864246 Cybertruck έχει αυτές τις πινακίδες!
Τελευταία επεξεργασία από Serf και 11 Μάιος 2024, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Dimitris_P έγραψε:Πέτυχες και ΙΧ υπ'αριθμ ΤΖΙ-8777 ;

Πέτυχα ένα καλοφτιαγμένο Polo, με διπλή μπούκα εξάτμιση, αλλά φευ...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#889947 Λειπει κι ο ΧαιΦαι να μας πει την αποψη του :shifty:

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη πόλη της Ελλάδας - Τι την κάνει να ξεχωρίζει

https://www.newsbomb.gr/travel/story/16 ... ksexorizei