Τα είχα δει, τώρα πρόσεξα ότι είναι διαφορετικά. Το γνωστό θέμα με το πώς αντιλαμβάνεται τα χρώματα ο γυνακείος και ο αντρικός εγκέφαλος;
ArrowsFA1 έγραψε:Να πω ότι μου απάντησαν και από την Alpinestars με φωτό της ετικέτας του παπουτσιού, που δείχνει ότι έχουν επίπεδο πιστοποίησης 1-2-2-1.Τα δικά μου alpinestars τα πήρα στο νούμερο των ΝΙΚΕ αθλητικών και ήρθαν ακριβώς.
HF μιας που είχες κάτι πολύ παρόμοιο, να σε ρωτήσω γενικά αν ήταν true to size σε σχέση με το 'πολιτικό' σου νούμερο;
ArrowsFA1 έγραψε:Να πω ότι μου απάντησαν και από την Alpinestars με φωτό της ετικέτας του παπουτσιού, που δείχνει ότι έχουν επίπεδο πιστοποίησης 1-2-2-1.Έχεις μηνυμα στο άλλο φόρουμ με τα σκουτερ
HF μιας που είχες κάτι πολύ παρόμοιο, να σε ρωτήσω γενικά αν ήταν true to size σε σχέση με το 'πολιτικό' σου νούμερο;
;
PaNick67 έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:Να πω ότι μου απάντησαν και από την Alpinestars με φωτό της ετικέτας του παπουτσιού, που δείχνει ότι έχουν επίπεδο πιστοποίησης 1-2-2-1.Τα δικά μου alpinestars τα πήρα στο νούμερο των ΝΙΚΕ αθλητικών και ήρθαν ακριβώς.
Συμβουλεψου όμως και τον οδηγό μεγεθών της εταιρείας για να είσαι σίγουρος
.
citastak έγραψε:Χρειάζομαι κράνος.
Έχω χρόνια Schuberth S2 - το τελευταίο το πήρα το 2018 αντικαθιστώντας ένα άλλο S2 που πήρα το 2013![]()
Χαζεύω το S3 (μου αρέσουν τα schuberth γιατί είναι άνετα και ήσυχα).
Έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι αντίστοιχο; Μου αρέσουν και τα Klim επειδή νιώθω (χωρίς να τα έχω δοκιμάσει) ότι θα έχω καλυτερη ορατότητα από τα άλλα.
Επίσης από πού ψωνίζουμε τώρα; Το 2018 ψώνισα από helmeticity.co.uk τιμή πάτωμα (220 ευρώ με τα μεταφορικά το Schubi). τώρα με brexit? έχει κανείς ιδέα από πού να ψωνίσω;
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]
Να σχολιάσω εδώ ότι η συγκεκριμένη ταινία δεν έχει[…]