Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
NickTG έγραψε:Μου αρέσει η Dragstar, όπως και άλλες του είδους με σκοπό να τη φέρω στα μέτρα που θέλω εγώ.
Είχα ανοίξει άλλωστε και σχετικό θέμα στο άλλο forum. Το μόνο αρνητικό της για μένα πως είναι αερόψυκτη.
Μάλλον θα προτιμούσα κάτι σε Steed.

Την Trident την έχω δει.
Έχω διαβάσει κάποια καλά σχόλια σε διάφορες σελίδες που βρήκα αλλά δεν ξέρω τίποτα άλλο.
Ούτε από αξιοπιστία πως πάει, ούτε τι ανάγκες service έχει. Μου αρέσει πάντως και αυτή!

Σε όλους μας άρεσε η dragstar (ειδικά σε πορτοκαλί χαρλεϊτζήδικο)... Όχι και πολυ καλή επιλογή πλέον, δυστυχώς. Σε κάποια σημεία ήταν δύσκολο να δουλευτεί (πχ για να αλλάξεις πίσω λάστιχο πρέπει να βγάλεις μέχρι και το πίσω φανάρι!) ενώ γενικά υπέφεραν από τη ζέστη λόγω μάζας.
Καλύτερη λύση η steed / shadow (αν βρεις κάποια καλή 600 είχε εισαγχθεί και επίσημα) και οπωσδήποτε η magna 750 με το μοτέρ της vfr σε ήρεμους ρυθμούς (δε σπάει με τίποτε!). Θεωρώ, όμως, ότι για να βρεις κάτι καλό από αυτά στα λεφτά σου είναι από δύσκολο ως απίθανο.
Επίσης, καλή λύση θα ήταν μια suzuki intruder (από 400 μέχρι 800) η οποία είναι εξαιρετική μοτοσυκλέτα για το είδος της και σκυλί μάυρο (100% μεταλλική, ακόμα και τα "νίκελ" είναι βουρτσισμένο αλουμίνιο που μπορείς να τα αποκαταστήσεις εύκολα. Σε πιο δρόμου στυλ υπάρχει και η παρεξηγημένη vx800).

Αν σ'αρέσει η καστομια υπάρχει και η savage LS (μονοκύλινδρη 400 και 650) που είναι από τα πιο εύκολα και αξιόπιστα μηχανάκια για αυτή τη δουλειά.

Την trident καλύτερα άσ'την... είναι τόσο "ανάποδο" μηχανάκι στη συντήρηση που καλύτερα, αν δεν έχεις τα γρόσσα στην άκρη να τρέχεις στα εξειδικευμένα, μην τη κοιτάς.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#47177 Πω-πω, έρωτας η VX 800, αλλά άντε βρέσ' την στο ελλάντα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Anonymous Founder έγραψε:Κι εγώ έτσι έκανα και τελικά ΚΑΙ μηχανή πήρα, ΚΑΙ δεν παντρεύτηκα!

Εγώ ΚΑΙ παντρεύτηκα ΚΑΙ πούλησα την triumph ΚΑΙ έμαθα να βάζω πλυντήριο. :vava:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Govus έγραψε:Πω-πω, έρωτας η VX 800, αλλά άντε βρέσ' την στο ελλάντα...

Και εγώ τη λατρεύω αλλά δυστυχώς είναι εξαιρετικά παρεξηγημένη και ο ειδικός τύπος την έθαψε τότε..

Πάντως είναι το θέμα της συντήρησης που δυσκολεύει την κατάσταση... Αλλιώς για πάτα rc46 vfr800fi να δεις τι βγαίνει στα λεφτά σου! :lol: (που είναι ό 7ψήφιος Βασίλης να κάνει τις σχετικές κωλοτούμπες?)
Άβαταρ μέλους
By Zorz
D-Jet έγραψε:http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5795165/
Μοτέρ από ΧΤ, πανεύκολο στη συντήρηση, λίγο άγαρμπο σα μηχανάκι αλλά πολύ πιο όμορφο απο τα αντίστοιχα γιαπωνέζικα της εποχής.
Από τα μηχανάκια που παντρεύεσαι αλλά σίγουρα το έχεις συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα αυτό για αυτά που κοιτάς, με τα λεφτά που διαθέτεις τουλαχιστον... :roll:

Μέχρι να διαβάσω το "αντίστοιχα γιαπωνέζικα", νόμιζα ότι του πρότεινες κανένα SRX... :shifty:
Αφού δεν το έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα, ας το αναφέρω εγώ:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5558516/ (και τα ρέστα για συμμάζεμα ή μεταμόρφωση σε cafe racer)

Προσωπικά πάντως, θα προτιμούσα κανένα Brosάκι, που είναι και τέρμα cult μηχανή. Στο προϋπολογισμό του βρίσκει και 650άρια. Λχ. αυτό δείχνει σουλουπωμένο, μη καγκουρεμένο:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5641054/

Govus έγραψε:Βλέπω στο car.gr αρκετές ψεκαστές Pegaso 10-11 ετών καθώς και τις αντίστοιχές (?) τους BMW F650 στα λεφτά αυτά...
Αξίζουν όμως τίποτε ή όχι...;

Mέχρι το '99 είχαν ίδια μηχανικά μέρη βασικά, μετά άλλαξαν οι δρόμοι τους.

Anonymous Founder έγραψε:Τώρα θα γίνω... τολμηρός, αλλά αν έχεις όρεξη ν' ασχοληθείς, εγώ το βρίσκω ωραίο μηχανάκι (με τον δικό του τρόπο...). Και με ένα βάψιμο θα δείξει ακόμη περισσότερο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#47189 Αυτά τα δίτροχα 20ετίας που προτείνετε, το κάνετε συνειδητά ή επειδή πρόκειται να γυρίσουμε στη δραχμή νομίζετε ακόμα ότι ακόμα δεν έχει αλλάξει η χιλιετία; :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Govus
#47190 Αν είσαι +/- 40 αυτά προτείνεις...
Σάμπως βγήκε και τίποτε καλύτερο την τελευταία 20ετία :roll: ;
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Zorz έγραψε:Μέχρι να διαβάσω το "αντίστοιχα γιαπωνέζικα", νόμιζα ότι του πρότεινες κανένα SRX... :shifty:
Αφού δεν το έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα, ας το αναφέρω εγώ:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5558516/ (και τα ρέστα για συμμάζεμα ή μεταμόρφωση σε cafe racer)

Αυτό που μου τη δίνει με το srx είναι ότι στην εποχή μου/μας ήταν το "φτηνό το κρέας" που το αγόραζες στο 1/3 της τιμής ενός cb1, ενώ σήμερα που έγινε μόδα το cafe racer λουκ στα πουλάνε ένα χιλιάρικο.
Επίσης θυμάμαι τον εαυτό μου να κλωτσάω αλύπητα ένα τέτοιο, το οποίο δε μου έκανε ποτέ τη χάρη να πάρει μπροστά ανεξάρτητα από "κεράσματα¨ και σπρωξίματα και μετά μια τεράστια μελανιά στο πόδι... κολλημένο φλοτέρ....:s_mad
Είναι ακριβώς στη ζώνη "παλιά και όχι κλασσικά" μηχανάκια (σιγά μην είναι του '94 αυτό_τουλάχιστον 15 χρόνια παλιότερα από το συγκεκριμένο canyon_) και πραγματικά δεν εύχομαι σε κανέναν να πέσει στην ανάγκη τους. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Govus έγραψε:Αν είσαι +/- 40 αυτά προτείνεις...
Σάμπως βγήκε και τίποτε καλύτερο την τελευταία 20ετία :roll: ;

Βγήκαν αλλά όχι με 1.5 χιλιάρικο...
Με 1.5 χιλιάρικο παίρνεις το PCX μετά από Triumph KAI μαθαίνεις ΚΑΙ να σιδερώνεις, μάγκες! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#47224 Μου αρέσουν οι προτάσεις.
Είναι κάποια που δεν τα είχα δει καθόλου! :thumbsup:

CARυοθραύστης έγραψε:Εδώ ο άλλος έχει δείξει ενδιαφέρον ουσιαστικά σε οτιδήποτε έχει 2 ρόδες και ρωτάς εμένα εάν είμαι σίγουρος; :lol: :s_gamer

Μα αν μου άρεσε κάτι συγκεκριμένο απλά θα το αγόραζα.
Δεν θα άνoιγα θέμα για γνώμες. :s_cool

D-Jet έγραψε:
Σε όλους μας άρεσε η dragstar (ειδικά σε πορτοκαλί χαρλεϊτζήδικο)... Όχι και πολυ καλή επιλογή πλέον, δυστυχώς. Σε κάποια σημεία ήταν δύσκολο να δουλευτεί (πχ για να αλλάξεις πίσω λάστιχο πρέπει να βγάλεις μέχρι και το πίσω φανάρι!) ενώ γενικά υπέφεραν από τη ζέστη λόγω μάζας.
Καλύτερη λύση η steed / shadow (αν βρεις κάποια καλή 600 είχε εισαγχθεί και επίσημα) και οπωσδήποτε η magna 750 με το μοτέρ της vfr σε ήρεμους ρυθμούς (δε σπάει με τίποτε!). Θεωρώ, όμως, ότι για να βρεις κάτι καλό από αυτά στα λεφτά σου είναι από δύσκολο ως απίθανο.
Επίσης, καλή λύση θα ήταν μια suzuki intruder (από 400 μέχρι 800) η οποία είναι εξαιρετική μοτοσυκλέτα για το είδος της και σκυλί μάυρο (100% μεταλλική, ακόμα και τα "νίκελ" είναι βουρτσισμένο αλουμίνιο που μπορείς να τα αποκαταστήσεις εύκολα. Σε πιο δρόμου στυλ υπάρχει και η παρεξηγημένη vx800).

Αν σ'αρέσει η καστομια υπάρχει και η savage LS (μονοκύλινδρη 400 και 650) που είναι από τα πιο εύκολα και αξιόπιστα μηχανάκια για αυτή τη δουλειά.

Την trident καλύτερα άσ'την... είναι τόσο "ανάποδο" μηχανάκι στη συντήρηση που καλύτερα, αν δεν έχεις τα γρόσσα στην άκρη να τρέχεις στα εξειδικευμένα, μην τη κοιτάς.

Λεφτά όπως είπα δεν υπάρχουν πολλά οπότε μάλλον μένει στην άκρη! :s_tongue

Ενδιαφέροντα τα άλλα και Steed με Intruder παίζουν και στο budget.
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#47242 Ρεεεεε δεν σας προλαβαίνω, γαμω την δουλεια μου, μια μερα δεν μπηκα....

Λοιπον:
+1 στον high fidelity και εγω το ίδιο εκανα!!!! :yahoo:

Vfr!!! :inlove: ενα ψεκαστο χωρίς vtec ειναι οτι πρεπει!!

Εννοείται οτι προτείνουμε μηχανάκια εικοσαετίας που βγάζουν γούστα και δεν ειμαστε ούτε 30 ακομα!! Beat that! :twisted:

Εικόνα
Πεθαινωωω!!! :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από vasilis 1200101 και 04 Δεκ 2014, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά