Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#196952 :lol: :lol:
Μην το πειραξεις, οι περισσοτεροι επιστρεφουν στα μαμα ραουλα αφου δοκιμασουν διαφορα.

Αυτο στα φαναρια ειναι και το πιο απολαυστικο στα σκουτερ, ανοιγεις το γκαζι 30 μοιρες και τα κανει ολα μονο του :metalo: :lol:
Ντραγκστεραδικες εκκινησεις μονο με την περιστροφη του καρπου :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#196990 Εγω δεν μπορω να κρατηθω και να παω ηρεμα στις στροφες.
Εκει του βαραω στ'αφτια.
Εντος πολης εαν ειναι πολυ αργα, γλιστραει και δεν κινειται ψυχη καθε εξοδος ειναι με drift.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#198669 Αντιγράφω άπο mybike.gr

Καλησπέρα σύντροχοι, επειδή το μηχανάκι μου τελευταία έχει γίνει προφητεία του Παϊσιου

(θα έχετε μηχανάκι αλλά θα είναι σαν να μην έχετε) αποφάσισα να το παρατήσω στη μοίρα του.

Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω ένα όσο το δυνατόν οικονομικό και εύχρηστο εργάτη για τα

πήγαινε έλα. Προτεραιότητα ήταν να βρίσκεται στην πόλη μου για να γίνει η δουλειά γρήγορα

και να είναι πρόσφατο μοντέλο, για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να μας βγει χρέπι.

Κάτι να μας βγάλει το χειμώνα και από άνοιξη βλέπουμε τι μεγάλο θα πάρουμε για ταξίδια.

Mιλάω για το συγκεκριμένο http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7324423/

Δεν βλέπω κάτι ύποπτο στις φωτό, πήρα τηλέφωνο τον τύπο και από τον τρόπο που μιλούσε

και την ώρα που σχολάει κατάλαβα ότι μάλλον είναι στρατιωτικός και το πήρε για σπίτι στρατόπεδο.

Οπότε η χρονολογία και τα χιλιόμετρα πολύ πιθανό να είναι πραγματικά, μπορεί να είναι και πρώτο χέρι.

Ξέρω ότι είναι Κινέζικο, παρωχημένης τεχνολογίας, θα καίει χωρίς να πηγαίνει βήμα με
ψευτοευρωπαϊκό design αλλά φαίνεται καθαρό και τίμιο ρε γαμώτο. Εσείς τι λέτε?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#198684 Αντε και το πηρες 700€, ενα σερβις και λαστιχα θα πανε 150-200 ακομα. Θα εχεις ενα " Κινέζικο, παρωχημένης τεχνολογίας, θα καίει χωρίς να πηγαίνει βήμα με ψευτοευρωπαϊκό design ".
Ποσα θελει το SV να το φτιαξεις;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#198701 bihlas87
Πραγματικά, σταμάτα να ποστάρεις σουρωμένος!
Αν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου, είναι κι αυτός ένας τρόπος βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#198711 Εχθές το πρωί το έγραψα, νηφάλιος ήμουν. Δεν ξέρω πόσο θέλει το sv, το θέμα είναι ότι
έχω βαρεθεί να ασχολούμαι και να ρίχνω λεφτά σε ένα χρέπι και να παίζω κορώνα
γράμματα αν θα πάρει μπροστά το πρωί. Οι μάστορες ξέρουν ότι δεν θέλω να ξοδέψω
άλλα λεφτά, δεν ασχολούνται και μου λένε μπούρδες περί ρύθμισης καρμπ, κακής
βενζίνης, ''είναι μπουκωμένο επειδή δεν το ανοίγεις μέσα στην πόλη'' κλπ φίδια.
Εγώ πλέον είμαι σίγουρος ότι το θέμα είναι στα ηλεκτρικά, 15 ετών καλώδια, πολυμερισμένες
ραγισμένες φύσες, κόψε ράψε με μονωτικές από προηγούμενους ιδιοκτήτες και λοιπά γκρέμλιν
σε μία Κομοτηνή πιο υγρή και από καλόγρια σε sex shop. Tο καλοκαίρι με έβγαλε μια χαρά,
μέχρι Αθήνα έφτασα. Της έχω και άχτι ότι μου έσπασε το πόδι και την γλίτωσε με μια στραβή
μανέτα. Δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη πλέον, δεν μου κάνει καμία όρεξη να την καβαλήσω
και να δίνω ξερόγκαζα στα φανάρια για να μην σβήσει σαν κάγκουρας με δίχρονο παπί.
Θεωρώ πως έκανε τον κύκλο της και πλέον είναι μια τρύπα που καταπίνει λεφτά. Μόλις γύρισα
από ΔΟΥ για κατάθεση πινακίδων, μήπως γλιτώσω τα 55 ευρώ για το '16. Προφανώς γινόταν χαμός
και έφυγα, τέτοιες μέρες ούτε με βουλευτή αγκαζέ δεν κάνεις τις δουλειές σου γρήγορα.

Θα κανονίσω σήμερα να δω το Peugeot, δεν φαντάζεστε τι σαβούρα υπάχει στη Θράκη κάτω
από χιλιάρικο. Παπιά από αγρότες στα χωριά με κασόνια πίσω, supra και crypton με νίκελ και
gilera runner βαμμένα με spray. Παίρνεις τηλέφωνο και δεν μπορείς να καταλάβεις τι γλώσσα
μιλάνε. Mου έλεγε ένας φίλος ότι ένας εισαγωγέας έχει αυτό
Εικόνα
καινούριο στα 750, καλύτερα να κυκλοφορήσω με φούστα και ζαρτιέρες παρά με αυτό :lol:
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#198718 Γιατί δεν πας μια μέρα Θεσσαλονίκη να βρεις καλύτερα μηχανάκια; Με 800€ βρίσκεις επώνυμα scooter πολύ ανώτερα από το sumup. Φυσικά να ξέρεις ότι αν θέλει σερβίς με ιμάντα μπίλιες κλπ είσαι +100€ ενώ αν θες και λάστιχα άλλο ένα 100αρικο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#198742 Για πόσα χρήματα μιλάμε;
Γνώμη μου είναι πως με 1500€ άντε το πολύ 2000€ θα βρεθεί κάτι καλό. Αλλά με λιγότερα θα καταλήγεις σε κακές επιλογές!
Άβαταρ μέλους
By xenos
#198764 Βρες ένα αθάνατο astrea για κάθε μέρα (που να το βρεις βέβαια) και πούλα το sv αφού έχεις ξενερώσει. Όταν σου ξανάρθει κάψα, αγοράζεις ότι θέλεις. Έτσι κ αλλιώς 100άρι παπί έχει 0 έξοδα.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#198952 Μάλλον δεν καταλάβατε τι θέλω, ένα χιλιάρικο θέλω να δώσω να βγάλω το χειμώνα
με κάτι που να δουλεύει και την άνοιξη να πάρω κάτι σε sport touring με 4000+
Πήγα και τον είδα τον Κινέζο με φίλο που ξέρει κάτι παραπάνω απο scooter, οι φωτό
ήταν πιο παλιές, το δεξί φανάρι ήταν χωμένο μέσα από στατική πτώση και μάλλον
σκάλωνε σε κάποιο καλώδιο γιατί όταν γυρνούσε το τιμόνι δεξιά κοβόταν ο φωτισμός
στα όργανα :dizzy: Λάστιχα πρώτης τοποθέτησης '12 με θεόξερα πλαινά και τετραγωνισμένο
κέντρο. Είχα να οδηγήσω scooter 2.5 χρόνια, από τότε που είχα το skipper και είχα ξεχάσει
πόσο πλαστικά παιχνιδάκια είναι, μπροστινό βάρκα γυαλό με ψαλίδισμα, πανάλαφρο τιμόνι,
φρενάρισμα με μηδενική πληροφόριση. Ότι έμαθα όταν πήρα μοτό μετά από scooter
πρέπει να τα ξεχάσω, μιζέριασα τελείως. Ο κολλητός μου λέει ότι και το skipper που είχα
ήταν ίδιο και χειρότερο, απλά δεν το θυμάμαι. Θέλει μαζεματάκια που μπορώ να τα κάνω
μόνος μου και φτηνά, αλλαγή ελαστικών εχθές και ο τύπος ενώ έγραφε 800 συζητήσιμη στο
car, είχε πωλητήριο 850 πάνω και μου έλεγε 780 με τέλη και μεταβίβαση δικά του.
Σίγουρα θα δω και το liberty, αν και θα είναι χρέπι, στην τελική πάω στον καραβανά
με 7 κατοστάρικα στο χέρι να τα μυρίσει :lol:
Για Θεσσαλονίκη δεν το σκέφτομαι, όσοι μπορούν να με φιλοξενήσουν θα λείπουν, χειμερινό
εξοπλισμό για να γυρίσω υγιής δεν έχω, θα φάω τζάμπα λεφτά για να γυρίσω πάλι με κτελ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#198962 Παπί τότε ασυζητητί !! Φιηνοτερα μαζεματα, χαμηλοτερη συντηρηση και οταν παρεις το μεγαλο θα φυγει ευκολα.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#198974 Πεταμένα λεφτά... Ειδικά όταν υπάρχουν τόσες επιλογές κοντά στο χιλιάρικο 3 ώρες δρόμο μακριά...
Αν θελεις να το διώξεις σε ένα εξάμηνο για κάτι καλό, δε σε απασχολεί το ότι ο καραβανάς προσπαθεί ατυχώς να το σπρώξει εδώ και πόσους μήνες;
bihlas87 έγραψε:Για Θεσσαλονίκη δεν το σκέφτομαι, όσοι μπορούν να με φιλοξενήσουν θα λείπουν, χειμερινό
εξοπλισμό για να γυρίσω υγιής δεν έχω, θα φάω τζάμπα λεφτά για να γυρίσω πάλι με κτελ.

ΙΜΗΟ, δες τι υπάρχει στη Σαλονίκη (μια ζωή είχε καλύτερες μηχανές από την Αθήνα) και αντί να πλακωθείς στα παζάρια διαπραγματεύσου προτού πας καν εκεί να το δεις, αν μπορούν να σου το στείλουν σπίτι με φορτηγό...
Επειδή το sh είναι καλό αλλά στο χιλιάρικο θα είναι 10ετίας+ θα κοίταζα κάτι τέτοιο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7235634/ (αυτοί πρέπει να έχουν και δικό τους φορτηγό)
ή το vision 110...