Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By Morx
Anonymous Founder έγραψε:Ωραίος! Ζηλεύω, αν και δεν νομίζω πως έχω τα χέρια να πετύχω κάτι τέτοιο!
Αναμένουμε την συνέχεια!

HF μου ποτε μη λες ποτε. Εχασα αρκετα απο τα "μετεφηβικα" μου χρονια, να μαλακιζομαι σε δημοσιους δρομους.
(Ακομα μαλακιζομαι, αλλα οσο μεγαλωνεις, ξερεις... η γκαζιέρα βρισκει το στοπ νωριτερα!)

Μετα απο ενα 18ωρο ΑΓΓΟΥΡΙ αναθεμα το Astra Zeneca ... ηρθα στα ισια μου και ανεβηκα Σερρες.
Αλλο που εγινα σκουπιδι σε μολις 3 session! :oops:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bebes
#711800 Βρήκα την ευκαιρία σήμερα να βολτάρω στις πλαγιές του Ολύμπου που τόσο καιρό ήθελα.
«Μπόνους» η ανάβαση ως το ΚΕΟΑΧ
Μαγική διαδρομή :inlove:
Τα δάση πέριξ της Καλλιπευκης και κατεβαίνοντας προς τη θάλασσα, απλά απίστευτα. Είχα πολλά χρόνια που έκανα τη διαδρομή (με αυτοκίνητο) και είχα ξεχάσει τη μαγεία της. Οργιώδης βλάστηση, θυμίζει πολύ το Πήλιο των ακτών του Αιγαίου, αλλά σε αρκετά μεγαλύτερο υψόμετρο

Η διαδρομή:
https://www.relive.cc/view/vPv4Gk9BA3q

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#723290 Βάζω για τελευταία φορά από την μηχανή μου, έτσι για τον αποχαιρετισμό. :s_sorry . Εδώ ο νέος ιδιοκτήτης την παίρνει μετά από την μεταβίβαση. :sorry:
Εικόνα
Πουλήθηκε χθες, μια παρηγοριά πως ο νέος αγοραστής φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος και χαίρομαι που θα πάει σε καλά χέρια.

Τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα και πάλι καλά που την είχα μόνιμα στον φορτιστή και την έβαζα εμπρός κάποιες φορές. Είχα την επιλογή ή να την πουλήσω, ή να την κλειδώσω σε μια αποθήκη μέχρις να έρθει πάλι η ώρα να βρω χρόνο για βόλτες. Κάτι για το οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα έρθει σύντομα ή και καθόλου...

Από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει, γιατί καλώς ή κακώς αυτή η μηχανή είναι συνδεδεμένη σχεδόν αποκλειστικά μόνον με καλές στιγμές. Με έχει πάει σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά. Δεν έχει πέσει ποτέ, δεν έχω χτυπήσει ποτέ, μου έχει πέσει 2 φορές από το... σταντ!
Μου έβγαλε μία μεγάλη ζημιά (πίρος εμβόλου) που κόστισε πολλά (περίπου 900€), και κάποιες μικρότερες (εγκέφαλος, συμπλέκτης) περίπου 500€, ενώ συντήρηση τελικά δεν πλήρωσα πολλά, γιατί δεν έκανα πολλά χιλιόμετρα. Συνολικά, μαζί κάναμε , την πήρα με περίπου 11300 στο κοντέρ (+12Κ που είχε το προηγούμενο κοντέρ που αλλάχτηκε εντός εγγύησης) και την πούλησα με περίπου 29400, ήμασταν παρέα λοιπόν 18.000 χιλιόμετρα, και για 8 χρόνια.
Τα πρώτα χρόνια έκανα περίπου 5000 χλμ το χρόνο, τα τελευταία είναι που ουσιαστικά έμεινε περίπου... ακίνητη. Τελευταία χρονιά σοβαρής χρήσης ήταν το 2017!

Κάποιοι ίσως πουν πως είναι ένας... περίεργος τρόπος να χαλάς λεφτά, εγώ πάλι θα πω πως δεν συγκρίνεται η αίσθηση που σου δίνει μια μηχανή, ειδικά μια μεγάλη και θα πω πως χρειάζεται ΠΟΛΥ σεβασμό και ΠΟΛΛΗ προσοχή.

Σε καμιά 20αριά χρόνια, όταν θα πάρω σύνταξη, θα κοιτάξω για τον αντικαταστάτη! :lol:
Αν επιτρέπονται ακόμη και δεν έχουν απαγορευτεί! :s_shout
Αν επέλεγα σήμερα, θα ήταν δικύλινδρο, και ίσως χωρίς ηλεκτρονικά. Έτσι, για την αλητεία! :lol: :ninja:
Εικόνα

Για να... πνίξω τον καημό μου, θα ψάξω κάτι θαλασσινό (kayak) και κάτι για το βουνό (ηλεκτρικό ΜΤΒ).
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#723292 Γρηγορη και σε αλλα με υγεια! :s_drinks

Καλο και το καγιακ.

Α, με μια τετοια Guzzi εξω απο το μαγαζι του πατερα, την ειχε γειτονας, και τους ξενους με τις μηχαναρες τα καλοκαιρια εγινα μηχανοβιος.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#723293 Ας την χαρει κανενας ανθρωπος να μην κάθεται και στεναχωριέται...

Φετος στο road trip είδα δυο φορες απο μια ιδια.
Μια στις διαδρομες γυρω απο τη λιμνη Κομο και μια σε καποιο απο τα γραφικα χωριουδάκια της Ελβετίας.

Μετα τα υπερεντατικα που εκανα το χειμωνα οταν εψαχνα να παρω μηχανή, πλεον ξεχωριζω τις περισσότερες στο δρομο.

Θυμαμαι οταν ειχα παει Αλπεις Αυστρία και Βαυαρία, "έβλεπα" μονο BMW και λίγες απο τις "άλλες", τωρα τις καταλαβα σχεδόν όλες και μου εκανε εντύπωση η ποικιλία και το οτι οι BMW΄ήταν μειοψηφία. Πάρα πολλά ΚΤΜ είχε, κυριως τα μεγάλα.

Επίσης στην Κομο (που την περασα και Κυριακή) ειδα πολλά παλια Ducati και Moto Guzzi.
τα έβγαλαν βολτα οι παππούδες ιδιοκτητες τους :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#723319 Θα σου την είχα πάρει εγώ με κλειστά μάτια., μιας και είναι καιρός που έχει μπει στο μυαλό μου ένα "άλογο" για τον Busso.
Αλλά έχουν προτεραιότητα άλλα πράγματα οπότε κάθομαι φρόνιμα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#730393 Ευχαριστώ! :s_cool

Νίκος Παππάς έγραψε:Πες τίποτα παραπάνω. Abs, χιλιόμετρα, χρονολογία;

Redmi Note 8 Pro

ABS έχει αφού είναι του 2018 και ήταν ήδη υποχρεωτικό.
Την πήρα με λίγο πάνω από 7000 χιλιόμετρα.
Έφυγα κάμποσο από το budget που είχα θέσει μιας και πήγε 5200€ αλλά θεωρώ πως ήταν καλή ευκαιρία και ενώ είναι και πολύ πιο φρέσκο από ότι άλλο κοιτούσα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:Ευχαριστώ! :s_cool

Redmi Note 8 Pro

Έφυγα κάμποσο από το budget που είχα θέσει μιας και πήγε 5200€ αλλά θεωρώ πως ήταν καλή ευκαιρία και ενώ είναι και πολύ πιο φρέσκο από ότι άλλο κοιτούσα.
Αυτά είναι! Να το χαρείς σε πολλές βόλτες. Παίρνει και συνεπιβάτη με κάποια άνεση όχι σαν το προηγουμενο σου.

Έχε υπόψιν ότι πάσχει από την κλασική για Suzuki ψιλοανεπαρκεια του μπροστινού φρενου. Πλην της σειράς gsxr φυσικά. Γι'αυτό στο μοντέλο του 19 έβαλε 4πιστονες δαγκάνες.
Εύκολη μοντιφα.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Νίκος Παππάς έγραψε:
NickTG έγραψε:Ευχαριστώ! :s_cool

Redmi Note 8 Pro

Αυτά είναι! Να το χαρείς σε πολλές βόλτες. Παίρνει και συνεπιβάτη με κάποια άνεση όχι σαν το προηγουμενο σου.

Έχε υπόψιν ότι πάσχει από την κλασική για Suzuki ψιλοανεπαρκεια του μπροστινού φρενου. Πλην της σειράς gsxr φυσικά. Γι'αυτό στο μοντέλο του 19 έβαλε 4πιστονες δαγκάνες.
Εύκολη μοντιφα.

Redmi Note 8 Pro

Παίρνει με πολύ άνεση συνεπιβάτη γιατί έχει φτιάξει τη σέλα ο προηγούμενος!

Έχω δει ότι έχουν βάλει τετραπιστονα όμως έτσι όπως το βλέπω δεν θεωρώ πως θα έχω πρόβλημα με τα φρένα που έχει. Όμως είναι μέσα στα σχέδια η αλλαγή αν είναι κάτι που μπορώ να κάνω σωστά, εύκολα και με φυσιολογικό κόστος.