Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:Σε μεγάλα/τέτοια μεγέθη, ο έρωτας είναι ένας...... :inlove: (ποιο gs...)

Εικόνα
Εικόνα

Ποια Αμστελ, εεεε.... ΚΤΜ ηθελα να πω :lol:

Εικόνα

Εικόνα

Εδω ειναι ο ερωτας :inlove:

@bibentum, το R ninet ξεκιναει απο τα 16600€ και φτανει ευκολα τα 18Κ.
Με τα μισα αγοραζεις Moto Guzzi V9 Bobber/ roamer και εισαι τζετ

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:H παραπάνω BMW είναι μια χαρά για καθημερινή χρήση, η σέλα της μια χαρά βολική είναι. Εντάξει, σαφώς και υπάρχουν πολύ πιο άνετες, αλλά δεν πρόκειται να ενοχληθεί κάποιος.
Για άβολες σέλες, βλέπε παρακάτω:
Εικόνα
:s_wacko :s_dance

Έπεσες στην περίπτωση, έχω καβαλήσει και τα 2 και αυτό που έβαλες έχει από τι πιο άνετες σέλες :lol:

Γενικά δεν χωράω σε SS αλλά το ZX10 ήταν το μοναδικό που ένιωθα υπεράνετα, στο BMW από την άλλη θυμήθηκα εκείνα τα ποδήλατα την δεκαετία του 80 με την μαρκόστενη σέλα και τον λεβιέ ταχυτήτων ανάμεσα στα πόδια του οδηγού.
Άβαταρ μέλους
By nass
xenos έγραψε:Καταρχάς αυτό το ότι το vstrom είναι πολύ καλό σε όλα, θα με βρει να διαφωνώ. Μέτριο σε όλα είναι,

Συγκρινόμενο με ποιό ?
Άβαταρ μέλους
By xenos
nass έγραψε:
xenos έγραψε:Καταρχάς αυτό το ότι το vstrom είναι πολύ καλό σε όλα, θα με βρει να διαφωνώ. Μέτριο σε όλα είναι,

Συγκρινόμενο με ποιό ?

Θα αντιστρέψω την ερώτηση. Σε τι είναι πολύ καλό το vstrom; Με τι μπορείς να ενθουσιαστείς μαζί του;
Άβαταρ μέλους
By blinkys
nass έγραψε:

Συγκρινόμενο με ποιό ?

Με όλα τα μηχανάκια της κατηγορίας του. Διάλεξε όποιο θες.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#277169 Αν έχετε τπτα Multi , Adventure κλπα κατα νου, είστε λίγο άδικοι, είναι +4000 min απο το V-Strom.

Στην τιμή του, που είναι μέτριο ?
Άβαταρ μέλους
By blinkys
georgetz έγραψε:Αν έχετε τπτα Multi , Adventure κλπα κατα νου, είστε λίγο άδικοι, είναι +4000 min απο το V-Strom.

Άλλο το αν συμφέρει κι άλλο το πόσο καλό είναι. Αν το πάμε βάση τιμής μόνο παπάκια έπρεπε να κυκλοφορούν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgetz έγραψε:Αν έχετε τπτα Multi , Adventure κλπα κατα νου, είστε λίγο άδικοι, είναι +4000 min απο το V-Strom.

Το 2004 που βγηκε ηταν μετριο σε σχεση με την Africa που ειχα ηδη 9 χρονια, οχι σημερα.
Το μονο καλυτερο του τοτε ηταν ο 19αρης τροχος που εδινε περισσοτερη πληροφορηση στις στροφες και η λιγο μεγαλυτερη ιπποδυναμη.
Επισης ειχε τα χειροτερα φρενα που εχω οδηγησει σε μοτο. Μιλαμε για το 650, ετσι;

Πουλησε πολυ γιατι αργησε η Ηonda να ανανεωσει το Transalp, το οποιο για εμενα ειναι σαφως καλυτερη μοτο αν της φτιαξεις την σελα, το Versys ειναι σαφως ασφαλτινο, ο Πηγασος και το Τενερε ηταν μονοκυλινδρα.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
blinkys έγραψε:

Άλλο το αν συμφέρει κι άλλο το πόσο καλό είναι. Αν το πάμε βάση τιμής μόνο παπάκια έπρεπε να κυκλοφορούν.

H καλύτερη μοτοσυκλέτα sport είναι το νέο R1M.

Τι εννοείς κάνει 20000+ και εγώ περισσότερο commuter παρά σμπορ θέλω?
Τι εννοείς καίει πολύ για την δουλειά που το θέλω?
Τι εννοείς είναι πολυ σκληρό για αυτό που θέλω?
Τι εννοείς ότι .... κλπα.

Εφόσον δεν μιλάμε για κάτι συλλεκτικό , όλα συγκρίνονται για την τιμή που κάνουν :)

Ε το Strom για τα λεφτά που κάνει δεν υστερεί κάπου (σημαντικά,ανεξαρτήτως) , απλά έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του όπως όλα τα μηχανάκια. Τώρα αν δεν είναι Μόνικα Μπελούτσι ή δεν καταπίνει , δεν ξέρω ρε παίδες , είμαστε
και πολυ ερωτικός λαός λένε , εγώ Ισλανδός λογιστής είμαι

@Νικόλα,
συγκρίνεις δηλαδή το 650 με το Africa Twin , δηλαδή άλλους κυβισμούς , άλλες κατηγορίες , άλλα χρόνια,
άλλα μέρη άλλες παραλίες ? :lol:

Τo Τρανζάλπ ρε μάστορα, που είναι καλύτερο απο το V-Strom δηλαδής?

Στο απίστευτο στήσιμο ? (νοτ)
Στο απίστευτο μοτέρ? (κάρα-νοτ)

Ρε ρεμπεσκέδες, ούτε ο Πάγκαλος τέτοιο τρόλινγκ :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgetz έγραψε:@Νικόλα,
συγκρίνεις δηλαδή το 650 με το Africa Twin , δηλαδή άλλους κυβισμούς , άλλες κατηγορίες , άλλα χρόνια,
άλλα μέρη άλλες παραλίες ? :lol:

Τo Τρανζάλπ ρε μάστορα, που είναι καλύτερο απο το V-Strom δηλαδής?

Στο απίστευτο στήσιμο ? (νοτ)
Στο απίστευτο μοτέρ? (κάρα-νοτ)

Ρε ρεμπεσκέδες, ούτε ο Πάγκαλος τέτοιο τρόλινγκ :lol:

Βρε Γιωργη :lol: ειχα το Αφρικα και ελεγα να το αλλαξω με το V-strom οταν βγηκε. Ε, το οδηγησα και δεν μου εκανε. Τι να κανω αφου δεν υπηρχε αλλο 750αρι;
Μεγαλος ογκος και βαρος αφου βασιζοταν στο 1000, βασικα ολοιδιο ηταν μειον το δευτερο τελικο.
Καλο μοτερ, αθλια φρενα, μετριες αναρτησεις, ειδικα η πισω.

Το Transalp εχει πολυ καλυτερα φρενα, καλυτερες αναρτησεις, ειναι πιο μανιτζεβελο και υστερει λιγο στο μοτερ και στην ανεμοκαλυψη.

Αισθητικα το Στρωμα :lol: δεν βλεπετε καθολου, το Τρανζαλπ με το ενα ματι μονο :lol: και το καλυτερο της κατηγοριας ειναι το Versys της kawasaki, το οποιο και κουκλι ειναι και αστερι σε ολα, αλλα ειναι μονο για ασφαλτο.( το τελευταιο ετσι; ).
Άβαταρ μέλους
By blinkys
georgetz έγραψε:
blinkys έγραψε:

H καλύτερη μοτοσυκλέτα sport είναι το νέο R1M.

Τι εννοείς κάνει 20000+ και εγώ περισσότερο commuter παρά σμπορ θέλω?
Τι εννοείς καίει πολύ για την δουλειά που το θέλω?
Τι εννοείς είναι πολυ σκληρό για αυτό που θέλω?
Τι εννοείς ότι .... κλπα.

Εφόσον δεν μιλάμε για κάτι συλλεκτικό , όλα συγκρίνονται για την τιμή που κάνουν :)

Ε το Strom για τα λεφτά που κάνει δεν υστερεί κάπου (σημαντικά,ανεξαρτήτως) , απλά έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του όπως όλα τα μηχανάκια. Τώρα αν δεν είναι Μόνικα Μπελούτσι ή δεν καταπίνει , δεν ξέρω ρε παίδες , είμαστε
και πολυ ερωτικός λαός λένε , εγώ Ισλανδός λογιστής είμαι

Δεν υστερεί κάπου, δεν ξεχωρίζει και κάπου άρα είναι ....; Μέτριο
Άβαταρ μέλους
By nass
Νίκος Παππάς έγραψε:

Το 2004 που βγηκε ηταν μετριο σε σχεση με την Africa που ειχα ηδη 9 χρονια, οχι σημερα.
Το μονο καλυτερο του τοτε ηταν ο 19αρης τροχος που εδινε περισσοτερη πληροφορηση στις στροφες και η λιγο μεγαλυτερη ιπποδυναμη.
Επισης ειχε τα χειροτερα φρενα που εχω οδηγησει σε μοτο. Μιλαμε για το 650, ετσι;

Πουλησε πολυ γιατι αργησε η Ηonda να ανανεωσει το Transalp, το οποιο για εμενα ειναι σαφως καλυτερη μοτο αν της φτιαξεις την σελα, το Versys ειναι σαφως ασφαλτινο, ο Πηγασος και το Τενερε ηταν μονοκυλινδρα.

Καλύτερο το Africa και το Transalp από to V-Strom (το 2004) :help: Διαφωνούμε, δεν πειράζει, βασικά έχουν μια δεκαετία διαφορά και φαίνεται οπτικά και οδηγικά, αλλά δεν με ενδιαφέρει να βγει το μηχανάκι "μου" το καλύτερο, για τις ανάγκες μου μια χαρά ήταν (και είναι, απλά το έχω βαρεθεί και σκέφτομαι να το αλλάξω αλλά τι να πάρω, για να μένει παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο ?)

Συμφωνώ για τα φρένα, είναι μέτρια.

@xenos
Το να απαντάς με ερώτηση σε μία σαφή και ευθεία ερώτηση δεν προάγει τη συζήτηση :s_no
Άβαταρ μέλους
By dimik
bujinkan έγραψε:https://youtu.be/c8kOHl3Ng-M

Καθε φορά που πάω στο βαγιανελη το θαυμάΖω..S 1000 XR
send from my cave using smoke signals

Χρυσή τομή η συγκεκριμένη, τα κάνει σχεδόν όλα και τα περισσότερα πάρα πολύ καλά.
Την είχα καβαλήσει σε μια παρουσίαση και η θέση οδήγησης είναι ανεπανάληπτη.

Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Μεταξύ Multistrada και BMW πάντως χαλαρά την 2η.