Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είμαι ειδικός, και εγώ δυστυχώς εδώ chicken stripes στα δικά μου λάστιχα, αλλά εμένα μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να ζητάμε μεγαλύτερες κλίσεις άλλο ένα mega-scooter.

Συμφωνώ, δεν εχει καν νόημα αυτή η κουβέντα για πλαγιασματα σε σκούτερ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#261430 Σήμερα είχαμε εδώ τοπικά 8ωρο αγώνα αντοχής με σκούτερ σε πίστα καρτ οργανωμένο από μοτοσυκλετιστικη λέσχη και έπαιρνε μέρος και η παρέα, εγώ τον σνομπαρα και πήγα μόνο σήμερα να δω περί τίνος πραγματικά πρόκειται.
Διαπίστωσα ότι τα σκούτερ στριβουν μια χαρά με ότι τεχνική θέλεις, αν και προτιμότερη είναι η τεχνική μοταρντ με το εσωτερικό πόδι τεντωμενο μπροστά για να βρίσκεις τα όρια. Γενικά είδα τρελά πράγματα που δεν πίστευα ότι γίνονται με σκούτερ. Τότε χρόνου θα τρέξω σίγουρα, φαινόταν τρελά διασκεδαστικο.

Για την ιστορία βγήκαμε 2οι με 50ρι derby ανεβασμένο στα 70cc με τους πρώτους να τρέχουν με μαλόσι αγωνιστικό.

< >
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Anonymous Founder έγραψε:Όχι, για κανένα λόγο.
Το σκούτερ είναι απείρως καλύτερο από το παπί και μια μηχανή έχει έξοδα και θέλει ενασχόληση, δεν έχει νόημα να την έχεις για 5 βόλτες.
Αν θέλεις βόλτα, έλα να πιούμε καφέ μια μέρα να κάνεις βόλτα την Multi να σου περάσει ο καημός!

Αν πάει βόλτα με το multistrada μάλλον θα χειροτερέψουν τα πράγματα και τον βλέπω να ψάχνει αγγελίες στο car.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#267978 Σήμερα το πρωί, ερχόμενος στη δουλειά, χάζευα έναν μλκα ένα bev που είχαν βγάλει τους καθρέπτες και είχε κολλήσει στη ζελατίνα καθρεπτάκια. Εξαιτίας του ( :rant: ), έπεσα σε μια λακούβα θηρίο και μου κόπηκε η πινακίδα στη μέση. Όχι ότι ήταν 100% οκ πριν, αλλά ήταν το τελειωτικό χτύπημα.
Τώρα βλέπω ότι θέλουν 30ε για αντικατάσταση;;; :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Ρε πάνε καλά; :protest:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#272799 Μιας που το κακό έχει πλέον παραγίνει, θα καταθέσω διαμαρτυρία. Δεν γίνεται λοιπόν να πηγαίνεις εσύ νορμάλ στη δουλειά σου και να κυκλοφορεί η άλλη σχεδόν γυμνή στο πεζοδρόμιο, να κοιτάς ένα κλάσμα του sec (τόσο νομίζεις) και μετά να κινδυνεύεις να τσακιστείς! :vava: :x
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:Θα συμφωνησω!! ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!! :rant:

Μετά το "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ", εμείς να φτιάξουμε το "ΝΤΥΘΕΊΤΕ... καριόλες! Θα μας ξεκάνετε!" :protest:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Αυτά που λετε εσείς δε φτουρανε σε τπτ με αυτά που έχω δει Ισπανία :s_biggrin

φωτο αλλιως λες ψεματα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#272955 Σιγά μην ανεβάσω βίντεο με το ποδήλατο, ο πιπίνος είμαι :s_tongue

Κάνεις ποδήλατο στην παραλία και είναι οι μισές (κάθε ηλικίας απο 15-75 :s_biggrin ) με τα βυζΑ φόρα παρτίδα, πού να σφίξουν και οι ζέστες :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By xenos
#273132 Μα έλα ντε... :x
Εδώ λέμε να πηγαίνεις με 60-80 χλμ και να σου τα σκάει στη μάπα η άλλη στο ξαφνικό. Έτσι και πέσεις τη γ@μησες! :lipsealed: :rant:

Χθες πέτυχα μιλφ με πιτσιρίκι 5-6 χρονών. Σταματάω να περάσουν το δρόμο, περνάνε, τι να δω; Σορτσάκι η μαμά τόσο κοντό που ο κώλος της ήταν έξω! :lipsealed: :ninja: :omg:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#273434 σημερα το μεσημερι ημουν στα Μαλια για να φαω. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι φορανε. :s_omg
στρινγκ μαγιω σε εστιατοριο μεσα. :inlove:
ημουν νηστικος και δεν μπορουσα να φαω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#273910 @morx, είχες παλιά gsr600?, η θυμάμαι λάθος;
Επειδή είμαι καιρό αμήχανος, το σκούτερ δεν πιάνεται, σκέφτομαι να πάρω ένα.
Έχει κανένας άλλος άποψη για την μηχανή;

< >