Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#206554 Πολύ υβρίδιο για τα γούστα μου....θυμίζει και Tenere :thumbsdown: , ζάντες με ακτίνες και λάστιχα δρόμου, πολλά μπλιμπλίκια για off road....κάτι με ξενίζει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#206556 Οχι και Τενερε!!!! :rant: Θα βγουν τα κατανα του πολεμου

Εικόνα

Βγαινει και με τρακτερωτα, αλλα για μηχανη που θα κανει ταξιδι σε ασφαλτο μεχρι να βρει χωμα δεν λεει.
Με αυτα που βγαινει παντως, μια χαρα παει στο χωμα και παιζεις κιολας !
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#207373 Εικόνα

Εικόνα

Kawasaki kxf250, το νεο αποκτημα του αδερφου :yahoo:
Τωρα μενει να αγορασει εξοπλισμο γιατι χωρις αυτον δεν πας πουθενα!
Ε, ρε τι εχει να γινει!!! :metalo:
Θα θυμηθουμε τα νιατα μας!!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Morx έγραψε:Εκσπερματωσα στο πληκτρολογιο.

Προηγουμενη εμπειρια εχει ή ειναι το 1ο του;

Ειχε ενα RM 125 το οποιο αλλαξε με XR 400, αλλα τα τελευταια 10 χρονια μονο παπι.
Εχει βγαλει και ενα σχολειο motocross στην πιστα της Ασπροβαλτας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#207385 Δεν ξέρω πως είναι τα 4χρονα αλλά έστω και να πλησιάζει στο δίχρονο 250ρι ετοιμαστείτε για πολύ πόνο στους πήχεις :lol:

Πήραμε συνεταιρικά ένα δίχρονο ΚΤΜ sx250 με 1μιση χιλιάρικο η παρέα και χάσαμε την μπάλα, μόνο που το θυμάμαι πονάωωωω :dizzy:
Του βάλαμε και μοταρνταδικα λάστιχα να το δοκιμάσουμε και στην άσφαλτο παναθεμά μας :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#207391 Με ενα KX125 οσο εκανα τα 1α βηματα παντως το γκαζι ηταν πολυ καβλωτικο!
Ενα 4χρονο πιστολι 250cc ειναι ΜΑΝΟΥΛΑ για τετοιες καταστασεις ... πιο στρωτη λειτουργια και ευκολο... και ετσι οπως εχουν προχωρησει πλεον τα πραγματα, εξισου πουπουλο με δυνατα περιφερειακα!

Παντα ορθιος ο αδερφος σου και να το χαρει στο επακρο! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Morx έγραψε:Με ενα KX125 οσο εκανα τα 1α βηματα παντως το γκαζι ηταν πολυ καβλωτικο!
Ενα 4χρονο πιστολι 250cc ειναι ΜΑΝΟΥΛΑ για τετοιες καταστασεις ... πιο στρωτη λειτουργια και ευκολο... και ετσι οπως εχουν προχωρησει πλεον τα πραγματα, εξισου πουπουλο με δυνατα περιφερειακα!

Παντα ορθιος ο αδερφος σου και να το χαρει στο επακρο! :metalo:

Ευχαριστω να'σαι καλα!

Βασικα και εγω θα το ευχαριστηθω γιατι ειναι απολυτως σιγουρο οτι θα το κανω βολτες!!
Αλλωστε αν δεν δοκιμασει ο μεγαλος αδελφος, πως θα πει αν ειναι ασφαλες για τον μικρο ! :s_wink :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#207469 ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ φουλ εξοπλισμό!!
Με ενα kdx 250 δίχρονο είχα πεσει εγω σε χαλαρή βόλτα και διελυσα την επιγονατίδα μου πριν 10+ χρόνια και ακόμα με ενοχλεί το γμωγονατο...
Δεν φορεσαμε τα ρούχα γιατί θα ηταν σε χαλαρούς ρυθμούς. Έπεσα με 20-30 χλμ αλλά προσγειώθηκα πανω σε πέτρα με το γόνατο..
Να το χαρειτε όπως του πρεπει αλλά παντού επιγοναριδες, κράνη θώρακες τα παντα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#207471 Εννοειται φουλ εξοπλισμος.
Επιγονατiδες ειναι το μονο που εχει ηδη, τα υπολοιπα εχουν μπει σε φαση ψαξιματος.
Το μηχανακι θελει 2 10λεπτα στο σταντ για αρχικο στρωσιμο και 2 ημιωρες βολτες στο χωμα με μισο γκαζι. Μετα θελει αλλαγη λαδιων.
Ετσι και αλλιως ο καιρος χαλαει, το μηχανακι μπηκε στο γκαραζ και θα βγει οταν υπαρχει ο εξοπλισμος για την βολτα και φτιαξει ο καιρος.

dimik, δεν ειναι τοσο αποτομα τα 4Τ σε σχεση με τα 2Τ, αλλα εχουν δυναμη και δεν εχουν βαρος, 106 κιλα το δινει η Kawa.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#207498 Καλά οργωματα τότε... Εγώ το ομολογώ οπότε καβαλαω το διχρονο φοβάμαι, δεν νιώθω που πατάνε οι τρόχοι πρώτα από όλα και το γκάζι του δεν παίζεται.
Μετά καβαλαω το χορνετ στην ασφαλτο και νομίζω είναι παιδικό ποδηλατακι άσε που νομίζω ότι θα μπω στις στροφές όπως με το ΚΤΜ. Μεγάλο σχολείο το χώμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#209283 Χθες είδα τύπο με tdm 900 και κουβέρτα σκούτερ πάνω του. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Morx
xenos έγραψε:Χθες είδα τύπο με tdm 900 και κουβέρτα σκούτερ πάνω του. :ninja:

TDM = τρεντουλες κατα μεγαλο ποσοστο.

Μηπως δεν ηταν κουβερτα αλλα απο αυτα τα μοδατα κασκολ 4m x 0,80m ?? :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Morx έγραψε:
xenos έγραψε:Χθες είδα τύπο με tdm 900 και κουβέρτα σκούτερ πάνω του. :ninja:

TDM = τρεντουλες κατα μεγαλο ποσοστο.

Μηπως δεν ηταν κουβερτα αλλα απο αυτα τα μοδατα κασκολ 4m x 0,80m ?? :lol:

Ηταν κουβέρτα tucan ourbano, είδα και το σηματάκι (έχω παρόμοια).
tdm + εξάτμιση = αποφυγή :rant: