-Αλλάχτηκε το κάλυμμα της σέλας σε ταπετσέρη. Εξαιρετική δουλειά, αλλά μου άφησε το λογότυπό του πάνω στην σέλα και δεν βγαίνει εύκολα!
- Είχε φαγωθεί η ζάντα από κακό σφίξιμο και έπαιζε πολύ. Πήγε στο μηχανουργείο και διορθώθηκε.
-Είχε στραβώσει το τιμόνι και ήταν τόσο στραβό πια που με πονούσε το χέρι μου!
Αυτό γιατί μου έχει πέσει εν στάσει, 3 φορές και το μόνο που την πλήρωνε είναι οι καθρέφτες και το τιμόνι!
Βγήκε, ισιώθηκε και μπήκε και μια αλουμινένια μπάρα ανάμεσα. Το να μπει άλλο αλουμινένιο το σκέφτηκα για λίγο, αλλά το κόστος πήγαινε στο θεό (300€+).
Όλα τα παραπάνω κόστισαν 350€, δυστυχώς για να βγει η σέλα του οδηγού πρέπει να βγει και το τεπόζιτο!
-Το ξηροκάμπανο που έκανε τρελό θόρυβο (ακουγόταν πολύ παραπάνω από την εξάτμιση και το υπόλοιπο μοτέρ!
) ανοίχτηκε και η διάγνωση ήταν πως η αλουμινένια καμπάνα έφαγε τα ψωμιά της ενώ οι δίσκοι έχουν ακόμη ψωμί, αλλά όχι πάρα πολύ. Σαν πιο οικονομική και σωστή λύση μπήκε η καμπάνα από 900SS που είναι ατσάλινη και δεν παθαίνει ποτέ τίποτε και δίσκοι μεταχειρισμένοι αλλά με αρκετό ψωμί ακόμη. Η μεταμόρφωση περίπου συγκλονιστική. Σχεδόν δεν καταλαβαίνεις πως είναι ξηρή η καμπάνα πια ακουστικά!
Κόστος 200€.
Γενικά πολλά, αλλά έχω μια πολύ καλύτερη μηχανή και αυτά είναι λογικά για ένα μηχανάκι 11 ετών πια...