Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By xenos
Anonymous Founder έγραψε:Δες παραπάνω τα δικά μου.

Είναι αδιαβροχα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#192234 Ναι, αλλά δεν είναι δερμάτινα. Προτιμώ την προστασία, από την... αδιαβροχοποίηση! :lol:
Εξάλλου, τα δερμάτινα πρέπει να φάνε πολύ βροχή πριν βάλουν νερό, ειδικά στην Αθήνα που οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες συνήθως και η βροχή είναι σπάνια...
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, αλλά δεν είναι δερμάτινα. Προτιμώ την προστασία, από την... αδιαβροχοποίηση! :lol:
Εξάλλου, τα δερμάτινα πρέπει να φάνε πολύ βροχή πριν βάλουν νερό, ειδικά στην Αθήνα που οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες συνήθως και η βροχή είναι σπάνια...
:iconcool:

Ξερεις ποσες φορες εφυγα απο κεντρο και απο Γαλατσι και πανω εβρεχε;;; :lol: με αποτελεσμα να φτασω μουσκεμα σπιτι;;; :lol: The story of my life!!
Μην συγκρινεις τα νοτια που ζεις και δεν βρεχει ποτε με την βορεια Αθηνα που εχει αλλο καιρο. Σημερα το πρωι ειχε 9 βαθμους, κρυο δεν το λες, αλλα οσο να'ναι τσιμπουσε λιγο.

Περι προστασιων, η διαφορα μεταξυ των δικων σου :thumbsdown: και των δικων μου :thumbsup: ειναι οτι αν πεσεις, ισως δεν σκιστουν. Ενω τα δικα μου θα πεταχτουν.
Απο την αλλη ειναι πιο ζεστα, πιο αδιαβροχα και πιο ομορφα :s_tongue

Στα σοβαρα τωρα, αν θες προστασια σε γαντι αγοραζεις αγωνιστικο με χονδρο δερμα, Kevlar, Carbon και δεν συμαζευεται, με κανενα 200αρι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#192354 Γιατί μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό, γι'αυτό!
Κάποια στιγμή θα τα δώσω πάντως, γιατί ο καρπός είναι το πιο ευπαθές σημείο (και έχω και ένα παλιό άσχημο σπάσιμο αυτά μετακάρπια...).
Σήμερα αγόρασα επιτέλους παντελόνι Cordura, με αφαιρούμενη επένδυση για να το φοράω και πάνω από το παντελόνι. Dainese, 139€. Απορώ γιατί δεν το είχα κάνει τόσα χρόνια τώρα, αλλά κάλλιο αργά...
Δοκίμασα και επιγονατίδες για το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν καθόλου πρακτικές και δεν αγόρασα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#192360 Με γεια και αχρείαστο να είναι.
Αν κάποτε αλλάξεις το MS με κανένα 1198 τότε αξίζει το ακριβό γάντι. Η αν μπαίνεις πίστα.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#192417 Το χειμώνα είναι μια χαρά λύση το παντελόνι. Το καλοκαίρι, δεν βρήκα κάτι πρακτικό όμως. Τα καλοκαιρινά παντελόνια δεν θα αντέχονται, ενώ οι επιγονατίδες είναι φασαρία να τις βάλεις-βγάλεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο την αλλη ειναι πιο ζεστα, πιο αδιαβροχα και πιο ομορφα :s_tongue

Πιο ζεστά γιατί το λες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο την αλλη ειναι πιο ζεστα, πιο αδιαβροχα και πιο ομορφα :s_tongue

Πιο ζεστά γιατί το λες; :hmmm:

Γενικα τα υφασματινα ειναι πιο ζεστα απο τα δερματινα λογω λεπτοτερου παχους στο υφασμα, το οποιο κερδιζουν σε θερμικη επενδυση.
Αν βαλεις τα ιδια υλικα σε ενα δερματινο θα εχεις ενα πιο χονδρο γαντι που θα δινει λιγοτερη αισθηση στη οδηγηση.
Ειχα δερματινο χειμερινο της Dainese για χρονια το οποιο ειχα χρυσοπληρωσει αλλα οταν επιτελους μαλακωσε ωστε να αισθανομαι ποσο παταω φρενο, επαψε να ειναι και αδιαβροχο :(
Αν κανεις μια βολτα στα μαγαζια και ρωτησεις για χειμερινο ζεστο θα σου δειξουν υφασματινο, αν ζητησεις γαντι για σπορτ οδηγηση θα σου δειξουν δερματινο, ανεξαρτητως μαρκας
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#192723 Πρώτη βόλτα σήμερα με το παντελόνι που αγόρασα χθες. Φορεμένο πάνω από το τζιν, χωρίς την επένδυση (την επένδυση θα την φορέσω με τα κρύα, ακόμη δεν έχουν πιάσει εδώ κάτω...).
Το δικό μου είναι αυτο εδώ:
Εικόνα
http://www.dainese.com/eu_en/amsterdam.html
Τώρα σειρά έχουν τα παπούτσια, γιατί τις κρύες μέρες τα σταράκια που φοράω συνήθως θα με... καταψύξουν! :lol:
Θέλω να βρω κάτι όμορφο και με προστασία όμως.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#192724 :s_thumbsup

Kάτι παρόμοιο no name έχω κι εγώ, να φανταστείς την επένδυση μόνο το καταχείμωνο τη χρειάζεσαι αν έχεις παντελόνι απο μέσα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Πρώτη βόλτα σήμερα με το παντελόνι που αγόρασα χθες. Φορεμένο πάνω από το τζιν, χωρίς την επένδυση (την επένδυση θα την φορέσω με τα κρύα, ακόμη δεν έχουν πιάσει εδώ κάτω...).
Το δικό μου είναι αυτο εδώ:
Εικόνα
http://www.dainese.com/eu_en/amsterdam.html
Τώρα σειρά έχουν τα παπούτσια, γιατί τις κρύες μέρες τα σταράκια που φοράω συνήθως θα με... καταψύξουν!
Θέλω να βρω κάτι όμορφο και με προστασία όμως.

Έχουν πάρει το μάτι μου Dainese σε στυλ σταρακια, μάυρα με άσπρο πάτο και κάποια προστασία, τιμή γύρω στο κατοσταρικο επίσης η TXC έχει παρόμοια

< >