D-Jet έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε::s_rofl![]()
![]()
Βασιλη μου αρεσεις γιατι εισαι χιουμοριστας, αυτο δεν θα εχει ανταλλακτικα ουτε στο εργοστασιο.
Αλεξανδρε το καλυτερο ειναι να περιμενεις να βρεις ενα καλο cbf 600 στα λεφτα που μπορεις να δωσεις, ναι δεν το λες ομορφο και τα οργανα θυμιζουν συντηρητικο μηχανακι 20 χρονια πριν, αλλα δεν σπαει δεν χαλαει και παντα θα βρισκεις αγοραστες να το πουλησεις αν το βαρεθεις.
H ravere είτε το πιστεύεις είτε όχι ήταν επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα!! Αυτό δε σημαίνει τίποτε για τα ανταλλακτικά της, ασφαλώς...
Επι της ουσίας για εμένα είναι γρουσούζικη μηχανή (είχε σκοτωθεί ένα παληκάρι στο πολυτεχνείο στα χρόνια μου) ενώ ήδη μετράει 25χρονάκια ξεσκίσματος.
Το καλό cbf το έχω βρει ήδη σε νορμάλ τιμή (για ανταλλαγή) και στο αγαπημένο μου χρώμα (μπλε). Απλά μου φαίνεται ένα ογκώδες άχαρο πράμα (ίσως για αυτό και χωρίς να το θέλω μου ταιριάζει) ...
To θυμαμαι σαν γυμνο μηχανακι και οχι με feiring με την ουρα του vt 500 το οποιο ειχε φιλος.
Αν σε χαλαει τοσο το cbf, στις μοτο συμβιβασμοι αισθητικης δεν χωρανε, τοτε τρεξε προλαβαινεις
http://www.xe.gr/automoto/used-bikes-HO ... 47734.html
Fiat Panda 7,6l/100km