Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
D-Jet έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε::s_rofl :s_rofl :s_rofl
Βασιλη μου αρεσεις γιατι εισαι χιουμοριστας, αυτο δεν θα εχει ανταλλακτικα ουτε στο εργοστασιο.

Αλεξανδρε το καλυτερο ειναι να περιμενεις να βρεις ενα καλο cbf 600 στα λεφτα που μπορεις να δωσεις, ναι δεν το λες ομορφο και τα οργανα θυμιζουν συντηρητικο μηχανακι 20 χρονια πριν, αλλα δεν σπαει δεν χαλαει και παντα θα βρισκεις αγοραστες να το πουλησεις αν το βαρεθεις.

H ravere είτε το πιστεύεις είτε όχι ήταν επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα!! Αυτό δε σημαίνει τίποτε για τα ανταλλακτικά της, ασφαλώς...
Επι της ουσίας για εμένα είναι γρουσούζικη μηχανή (είχε σκοτωθεί ένα παληκάρι στο πολυτεχνείο στα χρόνια μου) ενώ ήδη μετράει 25χρονάκια ξεσκίσματος.

Το καλό cbf το έχω βρει ήδη σε νορμάλ τιμή (για ανταλλαγή) και στο αγαπημένο μου χρώμα (μπλε). Απλά μου φαίνεται ένα ογκώδες άχαρο πράμα (ίσως για αυτό και χωρίς να το θέλω μου ταιριάζει :lol: ) ...

To θυμαμαι σαν γυμνο μηχανακι και οχι με feiring με την ουρα του vt 500 το οποιο ειχε φιλος.

Αν σε χαλαει τοσο το cbf, στις μοτο συμβιβασμοι αισθητικης δεν χωρανε, τοτε τρεξε προλαβαινεις
http://www.xe.gr/automoto/used-bikes-HO ... 47734.html

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
red_monster έγραψε:Φαίνεται πολύ κακό μέχρι να ανοίξεις το γκαζι :lol:

Με τον 650 κάτι γίνεται.
Και ο 400αρης πάντως δεν μου φαίνεται άσχημος στα χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
rx8_drifter έγραψε:@νικος : πως ειναι δυνατον να ειναι του '97 ??

Ποιο το cbr ; Του 07 ειναι η πρωτη αδεια, λογικα ειναι απο τα στοκ που πουληθηκαν αργοτερα με εκπτωση.
Οπως πηρα και εγω το Africa το 96 500Κ κατω.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
rx8_drifter έγραψε:Το δικο μου ειναι μεταγενεστερο κι εχει το παλιο κοψιμο μπροστα και αναλογικο πινακα οργανων :hmmm:

F4i είναι το πιο πάνω και έβγαινε από το 2000 μέχρι και το '06 καινούργιο (και πολύ συχνά με προσφορές μεταγενέστερα).
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
rx8_drifter έγραψε:Αυτα ηταν ψεκαστα διγετιε, σωστα?

Nαι ναι... αν το προσέξεις το λέει και στο πλάι (PGM-FI). Για να κρίνεις τη χρονιά κοιτάς τις τάπες των καλαμιών (οι μεταγενέστερες '05-'06) δεν έχουν ρυθμίσεις ενώ οι pre-2004 έχουν μαύρο πλαίσιο...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
NickTG έγραψε:
red_monster έγραψε:Φαίνεται πολύ κακό μέχρι να ανοίξεις το γκαζι :lol:

Με τον 650 κάτι γίνεται.
Και ο 400αρης πάντως δεν μου φαίνεται άσχημος στα χαρτιά.

το 400άρη αν είσαι <από 70kg δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα... αν είσαι πιο βαρύς, βάλεις και κανα συνεπιβάτη τον ήπιες.... :lol:
στις γκόμενες έχω ασκήσει βέτο να μην είναι πάνω από 55kg :rtfm:

:lol:

γενικά είναι από τα πιο ομαλά και το πιο αδύναμο από όλα τα 400αρια της γενιάς του... μοιράζεται το ίδιο μοτέρ με το 400άρη τρανσαλπ αλλά φέρει τα ίδια περιφερειακά με το 650αρη :metalo:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#50315 Καλά είναι τα 55kg αλλά όταν είναι 1.80 δεν παίζει αυτό το βάρος! :s_tongue
Εγώ πάλι μέχρι να πάρω μηχανή ίσως και να έχω φτάσει τα 90! :s_tongue

Ντάξει όταν το κάνω έτσι θα του βάλω και τον 650 πάνω για σιγουριά! :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#50435 Double post:

Οι Kawasaki ZZR600 τι λένε? Σε σχέση με CBR600F.
Κάτι σαν αυτό για παράδειγμα:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5599737/

Εκτός αν τις αναφέραμε ήδη πιο πριν και το ξέχασα! :oops:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#50623 Η συγκεκριμένη στη φωτό φαίνεται πάρα πολύ καλή για την ηλικία της και αν όντως έχει
αλλάξει όλα όσα γράφει η τιμή είναι χώμα. Στη θέση σου θα πήγαινα να την δω σίγουρα
και αν είναι όπως τα λέει ούτε 50 ευρώ παζάρι δεν θα του έκανα. Οι CBR600F F3 και F4
σίγουρα είναι ανώτερες σαν σύνολα ως πιο σύγχρονες αλλά ξεκινούν σε διπλάσιες τιμές.
Η παραπάνω ZZR είναι πραγματικά πολλά κιλά μοτοσυκλέτα για μόλις ένα χιλιάρικο.