Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112162 Στο ερχόμενο χρονικό διάστημα θα οδηγήσω το ΜΡ3 της piaggio και έχω κλείσει ήδη ραντεβού (από Ιούνη) για το Quadro :yahoo:

Βέβαια βλέπω τα τεχνικά χαρακτηριστικά (256 κιλά άδειο) και ψιλοτρομάζω... Αν είναι βέβαια να περνάω αέρα από τα πάντα, χαλάλι :lol:

Η νέα μου δουλειά θα απέχει όπως φαίνεται 25 χιλιομετράκια και με το Χ-ΜΑΧ δε βγαίνουν με τις γερμανικές συνθήκες...

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
CARυοθραύστης έγραψε: γερμανικές συνθήκες...

Στη γερμανία είσαι μόνιμα; Πόσο σου κοστίζει από πλευράς ασφάλειας;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112760 Όσες δοκιμές και να έχω δει στο σωλήνα για το τρίροδο αρκουδάκι της piaggio κανείς δεν έχει μείνει δυσαρεστημένος από το όχημα :hmmm:

Σίγουρα το βάρος είναι ένα θέμα (στα χαρτιά τουλάστιχον) και βέβαια η τιμούλα... :s_crazy

Το μπίζνες θέλει 8 τουβλάκια :vava: (με abs και βέβαια asr). Αν βάλω και 1-2 εξτράκια που θέλω, μπουμ δε θα γλύψει τα 9000 αργύρια;;; :x

Τι έγινε ρε παιδιά;;

@δγετ η ασφάλεια είναι το τελευταίο μου πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις :lol: Σκοπεύω να κάνω 50 χλμ ημερισίως και ο καιρός δε θα βοηθάει καθόλου... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By Zorz
CARυοθραύστης έγραψε:Η νέα μου δουλειά θα απέχει όπως φαίνεται 25 χιλιομετράκια και με το Χ-ΜΑΧ δε βγαίνουν με τις γερμανικές συνθήκες...

Με το PCX πάντως έκανα ~37Km ημερησίως χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112765 Δεν αντιλέγω, αλλά δεν πρόκειται να κάνω ούτε τα μισά σε καθημερινή βάση με το Γιαμάχα.

Έχει ωραία θέση οδήγησης για γκαζάκια, αλλά όχι για κρουζ.

Άσε δλδ που θέλω μίνιμουμ 3ροδο :lol:

Και δε μού κάνει κέφι να λιώσει στα χλμ το Χοντάκι μου... :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Zorz έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:Η νέα μου δουλειά θα απέχει όπως φαίνεται 25 χιλιομετράκια και με το Χ-ΜΑΧ δε βγαίνουν με τις γερμανικές συνθήκες...

Με το PCX πάντως έκανα ~37Km ημερησίως χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα. :iconcool:

Όχι στην Ελλάδα, διότι θα έπαιρνες και εσύ το Titanium Butt 2015 Αward!!
Car, έτσι όπως τα λες θα με προβλημάτιζαν και εμένα οι συνθήκες (κυρίως δε το κρύο που δεν αστειεύεται) πολύ περισσότερο από το κόστος ασφάλισης.
Αν και θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτοκίνητο (ενώ δύσκολα χωρίς δίκυκλο), φοβάμαι ότι σε τέτοια μέρη δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Αν είναι να γλιτώσεις την πτώση επειδή θα έχεις το τρίροδο, σίγουρα αξίζει οποιαδήποτε επένδυση, από την άλλη, όμως, είσαι σίγουρος ότι θέλεις για 25χλμ την ημέρα να τρως τον ψόφο μέχρι να πας στη δουλειά;
Μήπως ένα μτχ αυτοκινητάκι της σειράς είναι προτιμότερο (και κράτα το xmax για τις βολτες σου, όταν βγαίνει ο ήλιος που έχει και περισσότερο ενδιαφέρον) ;
Εμενα, πάντως, το ΜΡ3 δεν μου πολυαρέσει μιας και μου φαίνεται πως παραείναι μπόγος. Το ΥΑΜΑΗΑ, από την άλλη, ακόμα και αν στα νούμερα δε λέει και πολλά, πιστεύω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν δε βγαίνεις σε εθνικούς δρόμους και δεν είσαι 140κιλά, 25χλμ την ημέρα άνετα τα κάνεις με 125ρι... εδώ 20 κάνω εγώ κάθε μέρα (ενίοτε με το χάρο παρέα σε αυτούς τους σκατόδρομους).
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112793 Το τριαπασον :lol: είναι 125αρι ρε παιδιά... Παναλαφρο μεν, αλλά νταξ. Κι έχοντας ήδη εμπειρία από τα σκουτερ της, πάω στοίχημα ότι θα είναι το ίδιο άβολο. Σαν μονόδρομος φαντάζει το ιταλακι.

Από όσο είδα έχει και μεγάλο ανεμοθραυστη και βέβαια θα το συζητήσω μονάχα εάν παίρνει ποδιά (λόγω κρύου και βροχής).

ερυθρό τέρας οδήγησες τέτοιο;;; έχει φίλος σου;;; εμπειρίες;;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112799 Το quadro 4 όταν με ειδοποιήσουν... Μίνιμουμ σε 1 μήνα πιστεύω.

Τον Παβαροτι :lol: ελπίζω από βδομάδα. Δε βιάζομαι γενικότερα μιας και μιλάμε για αγορά ακριβώς μετά το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
mirage έγραψε:Ποδιά παίρνει. Ποτε θα το οδηγησεις τελικα;

Για Γερμανία καλύτερα ένα τετράροδο που να βγάζει και ζέστη στα πόδια....

:hmmm:

Αυτό μου έρχεται στο νου:
Εικόνα

http://www.carus-parts.de/images/app/mo ... Cabrio.jpg
:yahoo:
:lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
D-Jet έγραψε:
mirage έγραψε:Ποδιά παίρνει. Ποτε θα το οδηγησεις τελικα;

Για Γερμανία καλύτερα ένα τετράροδο που να βγάζει και ζέστη στα πόδια....

:hmmm:

Αυτό μου έρχεται στο νου:
Εικόνα

http://www.carus-parts.de/images/app/mo ... Cabrio.jpg
:yahoo:
:lol:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mejv2 ... 1_1280.jpg
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112818 ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ δε μού γλυτώνει φέτος :metalo:

Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να περιποιηθώ το αυτοκίνητο αντί να δώσω τόσο μαρούλι για μοτοσακό...

Κι αυτό είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου... :vava: