Τι να τσεκάρω;
**δε μπορώ να βρω ήχο παρόμοιο γμτ...
Anonymous Founder έγραψε:Αν δεν έχεις κάπου διαρροή , τότε φοβάμαι πως είναι φλάτζα.
Είχα πάθει κάτι αντίστοιχο στην Lancia. Δάκρυζε από το δοχείο διαστολής που ήταν και πρεσαρισμένο με το ψυγείο και ήθελε αλλαγή όλο το σύστημα (μεγάλη σχεδιαστική βλακεία αν με ρωτήσεις...). Για να μην το αλλάξω, συμπλήρωνα πότε πότε νερό... Ε, το ξέχασα κάποια στιγμή, και έγινε της π
![]()
![]()
.
Καμμενη φλάτζα, την άκουσε και το ψυγείο του καλοριφέρ, με αποτέλεσμα ένα σκασμό λεφτά!![]()
Για να βγει το ψυγείο του καλοριφέρ, έπρεπε να βγει το ταμπλό, ανταλλακτικό και εργατικά σχεδόν 300€. Βάλε και ένα 200άρι το ψυγείο εμπρός με τα εργατικά, βάλε και την φλάτζα άλλο ένα 250άρι μαζί με το πλάνισμα του καπακιού, μου βγήκε ο κούκος αηδόνι!
![]()
Ήταν και η πιο βαριά ζημιά που είχα πάθει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Μόλις βρεις τον χρόνο, κοιίταξέ το ΑΜΕΣΑ. Κινδυνεύεις με πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Όσο νωρίτερα το φτιάξεις, τόσο το καλύτερο.
21 quadra έγραψε:
Ναί, εννοεί ξεσφίξιμο, ναι είναι TTY οι βίδες, φοβάμαι ότι έχει φλατζάρει κανονικά και όπως λέει και ο . ( HF ) όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά γιατί δεν ξέρεις και σε πιό σημείο είναι η διαρροή, από ότι συμπεραίνω πρέπει να είναι διαρροή νερού προς τον θάλαμο καύσης γιαυτό και δεν βλέπεις λάδια στα νερά ή νερά στα λάδια, αν είναι αυτό θέλει προσοχή γιατί αν μεγαλώσει το ρήγμα και περάσει περισσότερο νερό υπάρχει ο κίνδυνος της υδραυλικής και τότε αποχαιρετάς όλο το μοτέρ.
Asimov έγραψε:Γιατί δεν έχει το πλαίσιο που έχει το μοντέλο του geof1 (και το focus μου)
Asimov έγραψε:Είναι σαν το δικό μου, με το πλαίσιο. Δεν κάνουν αυτά του ebay. Δεν το γλυτώνεις το 60αρι (και αν βρεις γιατί εμένα τότε μου είχαν πει παραγγελία και τελικά βρήκα μέσω ενός γνωστού στο Ν. Κόσμο ένα τελευταίο). Πάντως πρέπει να είναι κοινό πρόβλημα
.
)
) για να κουνησω αποτελεσματικα τους σφιγκτηρες, δεν τις πειραξα. Υποθετω πως και αυτες θα ειναι χαλια.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]