Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#145865 Εντάξει, είπα να κάνω λίγο οικονομία στα λάστιχα μιας και σε γενικές γραμμές είμαι συντηρητικός οδηγός. Αν είναι όμως να ρισκάρω αψυχολόγητα γλιστρήματα στην άσφαλτο-σαπούνι μας, καλύτερα να κάνω άλλου οικονομία. Μάλλον για τα Continental θα πάω, εκτός κι αν έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε...

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#145871 οι δικες μου εμπειριες με β μαρκες εδειξαν οτι δεν αξιζει να γλυτωσεις αυτα τα λιγα χρηματα.
Τωρα με αγνωστες μαρκες οπως αυτη που βρηκες,ειναι μεγαλο ρισκο.Εαν κοψεις ενα ελαστικο σε πεζοδρομιο,εισαι σιγουρος οτι θα βρεις ενα τεμαχιο απο αυτον τον τυπο για να το αντικαταστησεις? γιατι α μαρκες και β θα βρεις παντου.
επισης μεγαλη διαφορα στην χιλιομετρικη αντοχη,οποτε δεν ειναι τοσο φθηνα,οσο φαινονται εξαρχης.
πιστευω οτι ειναι κατι που τελικα δεν αξιζει να ''κανεις οικονομια''
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#145968 Scotch σε πιο δευτερα ονόματα Barum κι επίσης λένε και σε τεστ καλα λόγια για το Matador mp44 elite 3 αν βγαινουν στις διαστάσεις σου.
Πάντως κι εγώ στο συγκεκριμένο αμάξι μάλλον σε SC5 θα πηγαινα :)
edit ακυρο τα ματαδορ δε βγαινουν
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Scotch έγραψε:Εντάξει, είπα να κάνω λίγο οικονομία στα λάστιχα μιας και σε γενικές γραμμές είμαι συντηρητικός οδηγός. Αν είναι όμως να ρισκάρω αψυχολόγητα γλιστρήματα στην άσφαλτο-σαπούνι μας, καλύτερα να κάνω άλλου οικονομία. Μάλλον για τα Continental θα πάω, εκτός κι αν έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε...

Tapatalk & XT1068
Από την ακριβότερη επώνυμη μέχρι τη φτηνότερη ροτόλα υπάρχει πολύς χώρος για αξιοπρεπέστατο συμβιβασμό. Αν βγάλεις τις πρωτοκλασάτες επώνυμες (Continental, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Goodyear) και πολύ πριν φτάσεις σε τριτοκλασάτες και τέλος κινεζοπερίεργες υπάρχουν οι δεύτερες επώνυμες (Toyo, Kumho, Fulda, Avon, BFGoodrich, Vredestein κλπ) που θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#146097 Απλά κοιτάζοντας τις τιμές (εδώ) μόνο με τα πρώτα κάνεις πραγματική οικονομία κι από εκεί και πέρα γλιτώνεις σαφώς λιγότερα. Από τη λίστα αυτή ποιο αξίζει το ρίσκο (αν θεωρήσουμε ότι τα sc5 είναι η ιδανική επιλογή... αν και γι αυτά διαβάζω κι αρκετά αρνητικά σχόλια);

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#146098 Σαν απαντηση στο ερωτημα τα barum που εχει στις 75 λιρες, εχει καλες κριτικες.. Μετα πας σε kumho- hankook κι επειτα ανεβαινεις κι αλλο. Αν απο την αλλη θελεις να αλλαξεις τα κοντι μπορεις να δοκιμασεις μοντελο αλλης αντιστοιχου επιπεδου εταιριας με διαφορετικα χαρακτηριστικα και να κανεις τις συγκρισεις σου.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#146103 Σε αντίστοιχου επιπέδου βλέπω τα Goodyear eagle f1 asymmetric 2 (με καλές κριτικές). Αν ζεσταίνονται γρήγορα και αντέχουν στις λακκούβες δεν θα ήταν άσχημη επιλογή για αλλαγή μάρκας από τα sc3 που φοράει τώρα (να αποφύγουμε και τα γερμανικά). Το ίδιο και τα Dunlop στα ~120.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By xenos
#146170 Σχετικά με τα run flat. Έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια τα χειρότερα για τα run flat (είναι χάλια, κοπανάνε, άχρηστα, κλπ). Έχοντας κάνει πλέον 5500 χλμ με dunlop run flat, έχω να πω τα καλύτερα. Πολύ καλό πάτημα, δεν γλιστράνε, δεν κοπανάνε, κλπ. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:Σχετικά με τα run flat. Έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια τα χειρότερα για τα run flat (είναι χάλια, κοπανάνε, άχρηστα, κλπ). Έχοντας κάνει πλέον 5500 χλμ με dunlop run flat, έχω να πω τα καλύτερα. Πολύ καλό πάτημα, δεν γλιστράνε, δεν κοπανάνε, κλπ. :hmmm:

Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα rft, ίσα ίσα ήμουν μεγάλος υπερμαχος.

Ειδικά μετά τα pirelli pzero rft. Φοβερό λάστιχο!

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Scotch έγραψε:Σε αντίστοιχου επιπέδου βλέπω τα Goodyear eagle f1 asymmetric 2 (με καλές κριτικές). Αν ζεσταίνονται γρήγορα και αντέχουν στις λακκούβες δεν θα ήταν άσχημη επιλογή για αλλαγή μάρκας από τα sc3 που φοράει τώρα (να αποφύγουμε και τα γερμανικά). Το ίδιο και τα Dunlop στα ~120.

Tapatalk & XT1068

Να τα δοκιμάσω ή καλύτερα τα sc5; Pop εσύ τι λες; :ninja:

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By drdino
#146582 Σταματα να βλέπεις ditchfinders για την CLK :) Το Eagle είναι καλο κι ήσυχο, δεν θα χάσεις αν το βάλεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#146589 Εντάξει, τη φάση με τα Rotella την ξεπέρασα
OK then, λέω να τα δοκιμάσω.
Τα μπροστινά btw τα βρίσκω πιο φτηνά στο mytyes, ενώ τα πίσω πιο φτηνά στο blackcircles (ή το ανάποδο). Σκέφτομαι να σπάσω στη μέση την παραγγελία, αν δε χάνω στα μεταφορικά. Εσύ από blackcircles ευχαριστημένος να υποθέσω. Τα eagle έχεις βάλει στο 308;

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By drdino
#146594 Blackcircles και πέταμα σε ένα από τα premium ( :shifty: ). Μια χαρά ήταν η εμπειρία, Την επόμενη φορά Ίσως δοκιμάσω και το mobile fitting service. Eagle F1 έβαλε φίλος μου σε S60, εγώ Pilot Sport 3 φοράω προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#146884 Κι εγώ μάλλον θα βάλω τα Eagle στο ταπεR όταν με το καλό...
Τώρα φοράω SC5, ταλαιπωρημένα...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#146886 Dunlop SportMaxx GT SP Dunlop Sport Maxx GT

υπαρχουν και αυτα σπυρο, προσωπικα θα φορουσα οποιο απο τα τρια έβρισκα σε καλυτερη τιμη.

κανε check και τιμες απο camskill