Tapatalk & XT1068
Tapatalk & XT1068

Scotch έγραψε:Εντάξει, είπα να κάνω λίγο οικονομία στα λάστιχα μιας και σε γενικές γραμμές είμαι συντηρητικός οδηγός. Αν είναι όμως να ρισκάρω αψυχολόγητα γλιστρήματα στην άσφαλτο-σαπούνι μας, καλύτερα να κάνω άλλου οικονομία. Μάλλον για τα Continental θα πάω, εκτός κι αν έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε...Από την ακριβότερη επώνυμη μέχρι τη φτηνότερη ροτόλα υπάρχει πολύς χώρος για αξιοπρεπέστατο συμβιβασμό. Αν βγάλεις τις πρωτοκλασάτες επώνυμες (Continental, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Goodyear) και πολύ πριν φτάσεις σε τριτοκλασάτες και τέλος κινεζοπερίεργες υπάρχουν οι δεύτερες επώνυμες (Toyo, Kumho, Fulda, Avon, BFGoodrich, Vredestein κλπ) που θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καλύτερα.
Tapatalk & XT1068
xenos έγραψε:Σχετικά με τα run flat. Έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια τα χειρότερα για τα run flat (είναι χάλια, κοπανάνε, άχρηστα, κλπ). Έχοντας κάνει πλέον 5500 χλμ με dunlop run flat, έχω να πω τα καλύτερα. Πολύ καλό πάτημα, δεν γλιστράνε, δεν κοπανάνε, κλπ.
Scotch έγραψε:Σε αντίστοιχου επιπέδου βλέπω τα Goodyear eagle f1 asymmetric 2 (με καλές κριτικές). Αν ζεσταίνονται γρήγορα και αντέχουν στις λακκούβες δεν θα ήταν άσχημη επιλογή για αλλαγή μάρκας από τα sc3 που φοράει τώρα (να αποφύγουμε και τα γερμανικά). Το ίδιο και τα Dunlop στα ~120.
Tapatalk & XT1068

Το Eagle είναι καλο κι ήσυχο, δεν θα χάσεις αν το βάλεις.

). Μια χαρά ήταν η εμπειρία, Την επόμενη φορά Ίσως δοκιμάσω και το mobile fitting service. Eagle F1 έβαλε φίλος μου σε S60, εγώ Pilot Sport 3 φοράω προς το παρόν.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]