dimviii έγραψε:rx8_drifter έγραψε:dimviii έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Παιδες, μπορεί κάποιος να μου πει τί μπορώ να κάνω προληπτικά στη μίζα? Καθαρισμα- καρβουνακια?
και βεβαια μπορεις να κανεις.
Για πες ρε dim, κάτι παραπάνω απ αυτά που περιέγραψα? Κανα γρασάρισμα τπτ?
καθαρισμα και λιπανση Παναγιωτη.Κατσε να μπει ο Κουαντρα που σιγουρα το εχει κανει και μπορει να στα πει σωστοτερα.
Βοηθατε και οι δυο σας...
Αν εχω καταλαβει καλα, o drifter
- θα ξηλωσει μοναχος του (αναλογα το σχεδιασμο) το μισο αυτοκινητο
- θα βαλει αλλον (που θα τον πληρωσει) για να κανει το ιδιο
για να βγαλει τη μιζα που δεν εχει προβλημα και να την σερβισαρει κλπ, σε Avensis που εχει ηδη 400Κ χλμ... ενω μπορει οταν και αν ψοφησει να την αντικαταστησει με ανακατασκευασμενη "καινουρια" με ένα κατοσταευρο?
Χάνω κατι?
1)Θα κατεβεί σασμάν είναι εύκολο να πιάσεις τη μίζα
2)Ο,τιδήποτε γίνεται Ολλανδία, δεν κοστίζει 1 κατοσταευρω.
κανε μια αναζήτηση στο γιουτιουμπ "(μαρκα αυτοκινήτου)starter rebuild" και θα καταλαβεις

trident1971 έγραψε:
Χάνω κατι?
Θοδωρη εαν χαλασει θα σε αφησει χωρις μιζα.Μπορει να εισαι μεσα σε καραβι,μπορει να εισαι στα χιονια,μπορει να εισαι παρκαρισμενος σε ανηφορα/κατηφορα/κλεισμενος απο παρκαρισμενα χωρις να εχεις την δυνατοτητα να το σπρωξεις για να ξεπαρκαρεις,να χαλασει σε υπογειο παρκινγκ και χιλιες δυο αλλες περιεργες φασεις.
Επειδη εχει 400κ το σκαρι,καλο ειναι να προβλεπεις.Εαν χαλασει τελειως μπορει να ειναι μεγαλυτερου κοστους η επισκευη.
Οποτε τα δινεις τωρα για σερβις και εισαι ησυχος.
το σηκώνουμε με το γρύλο, πετάμε μεσα 4η, γυρναμε τη ροδα και παιρνει μπροστα

Moυ φαίνεται θα παραγγείλω ούτως η άλλως καρβουνάκια να αλλαχθούν, είναι αστείο το ποσο
Στο 2008 όταν σανιδώνω λίγο πριν το τέλος της διαδρομής του γκαζιού αισθάνομαι ένα μικρό κλακ στο πόδι. Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο του kick down στα χειροκίνητα;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
rx8_drifter έγραψε:Nαι, χάνεις:
1)Θα κατεβεί σασμάν είναι εύκολο να πιάσεις τη μίζα
2)Ο,τιδήποτε γίνεται Ολλανδία, δεν κοστίζει 1 κατοσταευρω.
Συγκεκριμενα για το 1) δεν μπορουσα να το ξερω. Αν το ανεφερες σαν παραμετρο η απαντηση θα ηταν διαφορετικη.
το 2) αδιαφορο, αν κοστιζει περισσοτερο η αλλαγη μιζας οταν χαλασει,(σε σχεση με Ελλαδα), θα κοστιζει περισσοτερο και η "συντηρηση".
Πηγαίνω σε μάστορα Honda(οχι αντιπροσωπεία), μου λέει:
- Είχες 95άρα και το έφτασες ως το λαμπάκι?
- Ναι
-Άδεισέ την όλη και βάλε 100άρα και ξεκάπνισέ το. Από βενζίνη είναι.
κάνει reset βγάζοντας τη μπαταρία για 15' και έσβησε.
Δεν έβγαλα όμως όλη τη βενζίνη που είχε, την έκαψα ως το λαμπάκι και μετά έβαλα 100άρα....
Το περνάω ΚΤΕΟ και η κάρτα καυσαερίων ήταν ΟΚ.
Μετά από καμιά εβδομάδα άναψε ξανά. Δεν έχω κάποια απώλεια δύναμης, μείωση στροφών κλπ...
Πηγαίνω αντιπροσωπεία, ναι, στο γνωστό "φαρμακείο" και μου λένε το λαμπάκι είναι αναμένο, αλλά η βλάβη δεν έχει καταγραφεί πουθενά
και μου λένε ότι επειδή αναβοσβήνει θα είναι αισθητήρας λ. Κόστος 340 γιούρια -->
Αλλά ξωπίσω μου λένε "Μην το δίνεις σημασία και τόσο"
Να πάω σε μάστορα μικρό αλλά που ξέρει από Honda και να του πω να βάλουμε κανένα μεταχειρισμένο λ να δούμε αν θα σβήσει, ή να βάλω καινούριο?
Το λούφτ παίζει κανένα ρόλο??
Να πάω να το κάνε service με ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή φίλτρου βενζίνης + μπουζί κλπ που είναι να γίνει σε 600 χλμ και μετά να το ξαναδώ για λ?
wtf
Εν τω μεταξύ, με αναμμένο λαμπάκι έχω κάνει 400 χλμ(σε μικρες αποστάσεις) και δεν έχει κάνει κιχ...
Επειδη αναβοσβηνει το λαμπακι συνηθως ειναι πιο σιβαρη βλαβη και δεν θα πρεπει να το κυκλοφορεις και πολυ πολυ. Επισημη αντιπροσωπεια και να μην μπορει να δει αποθηκευμενο κωδικο πολυ δυσκολο εως αδυνατο οπως και το γεγονος οτι δεν στο σβησανε τουλαχιστον το λαμπακι ειναι πολυ παραξενο. Ελπιζω τουλαχιστον να μην πληρωσες την διαγνωση