Βέβαια τα έχουμε σε Sirion και Corolla.
Βέβαια τα έχουμε σε Sirion και Corolla.
elvet έγραψε:@ Efthymis: Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αξιόπιστο (και θετικό) feedback από κάτοχο έχω μόνο για τα Uniroyal. Τώρα που πέρασε η εποχή των Potenza (Παρεμπιπτόντως τα Potenza RE720 φορούσε μέχρι πέρσυ), σε ποιά εποχή βρισκόμαστε;
Εγώ θα ήθελα περισσότερο τα Yokohama S-drive S01, εάν βγαίνουν ακόμα (μη βρω του..2013)
efthymis έγραψε:elvet έγραψε:@ Efthymis: Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αξιόπιστο (και θετικό) feedback από κάτοχο έχω μόνο για τα Uniroyal. Τώρα που πέρασε η εποχή των Potenza (Παρεμπιπτόντως τα Potenza RE720 φορούσε μέχρι πέρσυ), σε ποιά εποχή βρισκόμαστε;
Εγώ θα ήθελα περισσότερο τα Yokohama S-drive S01, εάν βγαίνουν ακόμα (μη βρω του..2013)
Βρε συ Ελβετ, στο αρχικο ποστ κανεις λογο για "μαλακο" λαστιχο και τωρα για S-drive?? Ναι απο τα πιο σπορ για τη διασταση σου ειναι, αλλα εγω τουλαχιστον θα τα θεωρουσα "σκληρα". Τελοσπαντων, κοιτα και τα vredestein μηπως σε καλυπτουν, στη διασταση αυτη παντως οι επιλογες ειναι περιορισμενες.. Αν πας σε 15αρα βρισκεις και bridge, ομως εγω τουλαχιστον δεν θα το εκανα
,θέλω ως μαλακό, μαλακή γόμα, δηλαδή δείκτη φθοράς Ε, F ή/ και G. Ολα τα "οικονομικά"/ ενεργειακά είναι σκληρότερα με δείκτη A,B.REALZEUS έγραψε:Το S-Drive είναι πολύ καλό σπορ λάστιχο αλλά δεν ξέρω αν το Ραλλάκι μπορεί να το ζεστάνει σωστά λόγω βάρους και δύναμης.
Orestis.D έγραψε:REALZEUS έγραψε:Το S-Drive είναι πολύ καλό σπορ λάστιχο αλλά δεν ξέρω αν το Ραλλάκι μπορεί να το ζεστάνει σωστά λόγω βάρους και δύναμης.
Τα λαστιχα αλλαζουν ιδιοτητες και κατασκευη απο διασταση σε διασταση... Για 14αρα μιλαμε... Δε περιμενει κανεις σε αυτοκινητο που φοραει 14αρες να χει 250 αλογα για να ζεσταινει τα λαστιχα.

elvet έγραψε:efthymis έγραψε:elvet έγραψε:@ Efthymis: Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αξιόπιστο (και θετικό) feedback από κάτοχο έχω μόνο για τα Uniroyal. Τώρα που πέρασε η εποχή των Potenza (Παρεμπιπτόντως τα Potenza RE720 φορούσε μέχρι πέρσυ), σε ποιά εποχή βρισκόμαστε;
Βρε συ Ελβετ, στο αρχικο ποστ κανεις λογο για "μαλακο" λαστιχο και τωρα για S-drive?? Ναι απο τα πιο σπορ για τη διασταση σου ειναι, αλλα εγω τουλαχιστον θα τα θεωρουσα "σκληρα". Τελοσπαντων, κοιτα και τα vredestein μηπως σε καλυπτουν, στη διασταση αυτη παντως οι επιλογες ειναι περιορισμενες.. Αν πας σε 15αρα βρισκεις και bridge, ομως εγω τουλαχιστον δεν θα το εκανα
Ίσως να μην το είπα καλά,θέλω ως μαλακό, μαλακή γόμα, δηλαδή δείκτη φθοράς Ε, F ή/ και G. Ολα τα "οικονομικά"/ ενεργειακά είναι σκληρότερα με δείκτη A,B.
To πρόβλημα με αυτή τη διάσταση είναι οτι οι επιλογές είναι πολύ λίγες και σε λίγο καιρό σχεδόν αναγκαστικές. Στις 15" υπάρχουν πολλές εταιρίες, αλλά δεν το σκέφτομαι για πολλούς λόγους.

timkoul έγραψε:elvet έγραψε:efthymis έγραψε:elvet έγραψε:@ Efthymis: Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αξιόπιστο (και θετικό) feedback από κάτοχο έχω μόνο για τα Uniroyal. Τώρα που πέρασε η εποχή των Potenza (Παρεμπιπτόντως τα Potenza RE720 φορούσε μέχρι πέρσυ), σε ποιά εποχή βρισκόμαστε;
Ίσως να μην το είπα καλά,θέλω ως μαλακό, μαλακή γόμα, δηλαδή δείκτη φθοράς Ε, F ή/ και G. Ολα τα "οικονομικά"/ ενεργειακά είναι σκληρότερα με δείκτη A,B.
To πρόβλημα με αυτή τη διάσταση είναι οτι οι επιλογές είναι πολύ λίγες και σε λίγο καιρό σχεδόν αναγκαστικές. Στις 15" υπάρχουν πολλές εταιρίες, αλλά δεν το σκέφτομαι για πολλούς λόγους.
Ποιους λόγους αν επιτρέπεται?

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]