Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Deleted User 1 έγραψε:Θα ρωτήσω τώρα και για 3Μ και για Λούμαρ. Επίσης έχω ξεχάσει να ρωτήσω γι΄αυτό:

Επίσης σε αμάξι με ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη βάζουμε πίσω μεμβράνη?

Επειδή ήδη μου φαίνεται ότι ήδη σκουραίνει αρκετά ο καθρέφτης ώρες ώρες, μήπως παραγίνει η φάση.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο δικο μου αμαξι με τον ηλεκτροχρωματικο και την πισω (όχι πολύ σκούρα) μεμβράνη.

Με την πίσω μεμβράνη θα έχεις ένα θεματακι αν φοράς polarized γυαλιά ηλίου, κάνει κάτι ανεπαίσθητους ιριδισμούς...στην αρχή σε ξενιζουν αλλα τους συνηθιζεις.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#264750 Τα μπροστά και το πίσω μεσαία, τα φινιστρίνια τέρμα σκούρο...
Llumar 1 χρόνο τώρα άψογα. 120-130€...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#264752 169 euro μου έδωσε τιμή για την 147 η Llumar στη Λεωφ. Κηφισού.
Για τις μεμβράνες με τα μεταλλικά στοιχεία μέσα για UV ακτινοβολία.
Σε 2 tone χρώμα, πιο σκούρο στα πίσω παράθυρα και πίσω τζάμι.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#264836 Προφανώς και παίζει ρόλο ότι είναι 3θυρο. Εμενα η llumar στον Κηφισό μου ζήτησε 250, βρήκα όμως με 180, άλλη μάρκα και έμπειρο εγκαταστατη. Νεότερα την Παρασκευή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#264871 Ρε παιδιά πως εξηγούνται τόσο μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές σε αμάξια που λίγο πολύ φαίνεται να έχουν ίδιες διαστάσεις στα τζάμια τους?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#264884 Γιατι το φιλμ είναι φθηνο, τα εργατικα είναι αυτά που χρεωνουν. Γιατι δεν αγοράζεις φιλμ να το κοψεις και βαλεις μονος να σου παει κανενα 20αρικο?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#264962 Εικόνα

Να γιατι θες 3 βδομαδες για να κλεισεις ραντεβου στην carglass. Απο 135 --> 200? Τοσο καλυτερες ειναι οι Llumar? :hmmm:

<+
Άβαταρ μέλους
By xenos
skous έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Αν βάλω θα βάλω παντού τα ίδια. Μην το κάνω 3χρωμία το αμάξι. Και μάλιστα θα βάλω σχετικά ανοιχτά, δε θέλω να μαι σα μπράβος.

Αν εχεις παιδια βοηθαει πολύ το πιο μαυρο πισω παντως.

Ισχύει! εγώ γι αυτό στο bmw τις έβαλα κατευθείαν.

MIXOStsi έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι λόγω 3θυρου...
Πάντως Βόλο μου δώσαν προσφορά για 3Μ και 100€.

Τσάμπα! :lipsealed:

GTS έγραψε:Γιατι το φιλμ είναι φθηνο, τα εργατικα είναι αυτά που χρεωνουν. Γιατι δεν αγοράζεις φιλμ να το κοψεις και βαλεις μονος να σου παει κανενα 20αρικο?

Γιατί θα φας 10 ώρες, θα γίνεις μούσκεμα και θα τις βάλεις και σκατά και μετά θα πληρώσεις κανονικά. :rtfm:

@stefan
Ρώτησες σε άλλη carglass; Έχουν πολλοί madico πάντως. :hmmm: