htanso21 έγραψε:bill33 έγραψε:Πω ρε Θάνο!!!!!!!!!Τι γκαντεμιά είναι αυτή;Οσα δεν σου έβγαλαν όλα τα άλλα σου έβγαλε αυτό!!!!!!!
Καλά στο Ναύπλιο δεν το θυμόσουν ότι γίνεται λαική Τετάρτη και Σάββατο κοντά στο βενζινάδικο;
Και να ήταν μόνο το αμάξι βρε Βασίλη, καλά θα ήταν![]()
Μέσα στον πανικό, κούραση κτλ, που να θυμάμαι οτι γίνεται εκει η λαική; Αλλά κάτι με έτρωγε να το πάρω απο εκεί, αλλα η μπαταρία δεν ήθελε...
Δεν ήμουν και εγώ εκεί ρε γμτ θα βοήθαγα.
Το αμάξι θα είχε τπτ 300-400κ χλμ.
Θάνο υπομονή! Το ρίσκο του να πάρεις 2λιτρο δεν σου βγήκε.
Γκαντεμιά αλλά και ελλειπης έλεγχος νομίζω Θανε. Μετά τη μπεμπα με τα 150 χιλιάδες χιλιόμετρα και τις ζημιές που σου έβγαλε ήλπιζα να σου είχε γίνει μάθημα.
Τώρα...καλή τύχη. Νομίζω ότι δε θα σταματήσει να σου βγάζει ζημιές και μόνο μέσα θα σε βάζει, αλλά όπως λέει και ο ντιμ δική σου η τσέπη μαν.
< >
Htanse είσαι ΜΑΖΟΧΑΣ παιδί μου;
Dimviii πόσες κουταλιές σούπας έβγαλες;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Nikos! έγραψε:Γαματος ο μηχανικός που το έλεγξε και δε βρήκε σπασμένο το δοχείο παραφλου πάντως.
Μήπως ηταν κανας φίλος του μάντρα εκεί κοντά??
W203 - 2001 - 170κ
- κλειδαρια οδηγου (εντος εγγύησης)
- αισθητηρας λ (μια 400αρα με οτι αλλαχτηκε, 5ο ετος)
- επαφές φώτων (γνωστο προβλημα στις W203, λυνεται με ευκολη/παμφηνη ηλεκτρολογικη παρεμβαση)
- πλαφονιερα (70 ευρω, στο 15ο ετος)
- ιμάντα δυναμό που κοπηκε και μας άφησε (η μοναδικη φορα που μας άφησε, 14ο ετος)
- κλαπέτο κλιματισμου (2,5 ευρώ + εργατικα καμια 100αρα)
αυτά ηταν ολα... ουτε κιβώτια, ουτε δίσκοι, ουτε διαφορικα, ουτε κινητηρας (περαν ιμαντα), ουτε περιεργα ηλεκτρικα,κλπ...

Εμείς οι μηχανικοί μου είχε είπε, όταν πεθαίνουμε δεν λιώνουμε από τις κατάρες των πελατών μας, κουβέντα με βάρος και βάθος για όποιον θέλει να έχει καθαρή συνείδηση και να λέγεται επαγγελματίας.
Ίσως ο nass τον γνωρίζει, Γρ. Λαδογιάννης και τον αναφέρω γιατί του αξίζει και όχι γιατί είναι φίλος.
και Οbelix και να μην κάνεις καν μια ερωτηση....
Τι να πω..
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

Αν και εργάζεται πλέον εκτός Αθηνών, προτιμώ να κάνω κάποια χλμ παραπάνω, προκειμένου να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα και το ανάλογο κόστος.