< >
< >
nass έγραψε:Πουπάκης στο Μενίδι.
Nosferatu έγραψε:Ερωτηση για το aircondition το χειμωνα, οταν το εχω ανοιχτο και η θερμοκρασια ειναι ρυθμισμενη στο τερμα ζεστο λειτουργει?
< Smart ultra 6 >

lazarefa έγραψε: Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...
Nosferatu έγραψε:Δε την εγραψες αδικα αλλα με μπερδεψες λιγο τωρα. Ειχα την εντυπωση απο την πρωτη απαντηση οτι ο συμπιεστης λειρουργει και ο ζεστος προερχεται απο εκει. Τελικα τι ισχυει? Και αν δεν λειτουργει πως ξεθολωνουν τα τζαμια?
< Smart ultra 6 >
Nosferatu έγραψε:Δε την εγραψες αδικα αλλα με μπερδεψες λιγο τωρα. Ειχα την εντυπωση απο την πρωτη απαντηση οτι ο συμπιεστης λειρουργει και ο ζεστος προερχεται απο εκει. Τελικα τι ισχυει? Και αν δεν λειτουργει πως ξεθολωνουν τα τζαμια?
< Smart ultra 6 >
lazarefa έγραψε:nass έγραψε:Πουπάκης στο Μενίδι.
Δυστυχώς ο Πουπάκης από τον Ιούνιο του 2015 έχει χωρίσει επαγγελματικά με τον (πρώην) συνεταίρο και γαμπρό του κι έχει αποσυρθεί από το συνεργείο στο Μενίδι. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάπου αλλού ή αν έπαψε να ασχολείται. Είχα επισκεφτεί το εν λόγω συνεργείο τέλη Σεπτέμβρη του 15 (σχετικά πρόσφατα δηλαδή), για ευθυγράμμιση μετά από αλλαγή ελαστικών. Το συνεργείο τώρα το κρατάει ο πρώην γαμπρός του Πουπάκη μαζί με έναν βοηθό. Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...
KWSN-Men έγραψε:lazarefa έγραψε:nass έγραψε:Πουπάκης στο Μενίδι.
Δυστυχώς ο Πουπάκης από τον Ιούνιο του 2015 έχει χωρίσει επαγγελματικά με τον (πρώην) συνεταίρο και γαμπρό του κι έχει αποσυρθεί από το συνεργείο στο Μενίδι. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάπου αλλού ή αν έπαψε να ασχολείται. Είχα επισκεφτεί το εν λόγω συνεργείο τέλη Σεπτέμβρη του 15 (σχετικά πρόσφατα δηλαδή), για ευθυγράμμιση μετά από αλλαγή ελαστικών. Το συνεργείο τώρα το κρατάει ο πρώην γαμπρός του Πουπάκη μαζί με έναν βοηθό. Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...
Άλλος;
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]