παντως ειναι πολυ καλο στο βρεγμενο.
υγ στο λινκ του κουπεα λεει ''σχεδιασμενο για αγωνιστικα αυτοκινητα''
Αμαρτια ρε παιδια!
F&G έγραψε:Ναι ειναι μαλακο. Μπορεις να πιεσεις ομως στις στροφες με περισσοτερη σιγουρια. Αυτο νομιζω ειναι πιο σημαντικο.
Απο που προερχεται η σιγουρια αφου λενε τα παιδια οτι δεν εχει σωστη αισθηση?
Και για να είμαι πιο αντικειμενικός σου λέω ότι έχει και περισσότερο θόρυβο κατα την κύλιση αλλά προσωπικά μπρος στο κράτημα δεν με πείραξε ποτέ. Απο κει και πέρα ο καθένας κρίνει όπως τον βολεύει.
simply because people refuse
to see me...
... they see only my surroundings,
themselves, or figments of their
imagination -- indeed, everything
and anything except me.
Ralph Ellison
Invisible Man
F&G έγραψε:Tη να την κάνεις την αίσθηση? Αποσμητικό είναι το λάστιχο? Εδω σου λέω ότι σε κρατα καλύτερα στις στροφες απο τα προαναφερόμενα ελαστικά! Σεβαστό δε λέω αλλά σε έναν οδηγό που ξέρει να χειρίζεται παντού γρήγορα το αυτοκίνητό του είναι δευτερεύον τριτεύον θέμα.
Και για να είμαι πιο αντικειμενικός σου λέω ότι έχει και περισσότερο θόρυβο κατα την κύλιση αλλά προσωπικά μπρος στο κράτημα δεν με πείραξε ποτέ. Απο κει και πέρα ο καθένας κρίνει όπως τον βολεύει.
Δηλαδη στριβεις το τιμονι κι ελπιζεις οτι θα στριψει...
Πως οδηγας σε τιμονιερα ενα πραγμα...
Αφου ομως το θελει εγω θα προτεινα τα hankook γιατι το goodyear το φορεσε φιλος μου σε μαζντα 6 ,ενα σχετικα βαρυ αυτοκινητο και σε τρεις μηνες τα αλλαξε αφου δεν ζεσταινονταν με τιποτα και στα λιγα χλμ γλιστρουσε στα φρενα. Τα hankook εχω να τα δοκιμασω πολλα χρονια σαν εταιρια στο 124 special T που ειχα καποτε και μονο καλα λογια εχω να πω. Το φιατ ειχε πανω κινητηρα απο lancia beta 2λιτρη και τα hankook το κρατουσαν πολυ καλα στο 60ρι προφιλ.
Hankook για μενα.
Χαλαρωσε !
F&G έγραψε:Βρε Ορεστη ετσι που τα λες ο φιλος απο πανω με το γκολφ θα επρεπε να ηταν εν τοπο χλοερω.
Χαλαρωσε !
Η αληθεια ειναι οτι στο θεμα της αισθησης στο τιμονι ειμαι λιγο υπερβολικος...
Εγω εχω μαθει να ειμαι σκλαβος αυτης της αισθησης, αν το τιμονι λεει οχι δε το πιεζω παραπανω. Ναι χανω χρονο αλλα δεν οδηγαμε σε πιστα.
Αν δω διαφορά στην φθορά, που βάζουμε τα πιο καλά, εμπρός η πίσω; (αμάξι C5)