Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#33301 τα λαστιχάκια μου πατήσαν και είναι αρκετά καλά... θυμίζω 225/ 45 R18 MO XL Continental SportContact 5

αυτό που ακόμα είμαι περίεργος να δω είναι η πιθανότατα περιορισμένη αντοχή του σε παρατεταμένα στροφιλίκια με πολλά χιλιόμετρα αφού υπάρχουν μια δύο σχετικές αρνητικές αναφορές από test... όταν και άμα κάνω μεγάλο ταξίδι, το ερχόμενο καλοκαίρι, θα σας πω, μέχρι τότε θα δοκιμαστούν σε ανάβαση Παρνασσού σύντομα με το θερμόμετρο να γράφει οριακές θερμοκρασίες χρήσης θερινών ελαστικών
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
Goldmund έγραψε: μέχρι τότε θα δοκιμαστούν σε ανάβαση Παρνασσού σύντομα με το θερμόμετρο να γράφει οριακές θερμοκρασίες χρήσης θερινών ελαστικών

Ιδανικες θερμοκρασιες δηλαδη για το Ελληνικο οδοστρωμα! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By tzs
tzs έγραψε:
drdino έγραψε:H michelin πάντως δεν το έχει στο site της σε 205/55/16.

Υπάρχει παιδιά
http://www.kyriazis-elastika.gr/eshop/% ... AC/202_PS3

Μέχρι πρότεινος έβγαινε και σε V, αλλά πρόσφατα καταργήθηκε από τη Michelin.
Το κατάστημα που ρώτησα στη γειτονία μου, μου είπε ότι καταργήθηκε επειδή ήταν πολύ μαλακό (δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο), οπότε αν βρω θα είναι απο stock που υπάρχει ήδη στην αγορά. Ακόμη και να το βρω όμως, δεν θα ήθελα να προτιμήσω ένα προϊόν που αποσύρθηκε από την αγορά, γιατί προφανώς είχε προβληματάκια.
Ο Κυριαζής π.χ. πριν κανά 2μηνο που είχα δει το site του το είχε και σε V, αλλά τώρα το βλέπω μόνο σε W.

Τελικά τοποθέτησα εχθές ένα σετ Michelin Pilot Sport 3 91V σε 205/55/16. Τελική τιμή 330 με ζυγοστάθμιση στον Χοϊμέ στην Καλλιθέα. Είναι μάλιστα και φρεσκότατα (33η εβδομάδα του 2014), οπότε δεν νομίζω να τα έχει καταργήσει η michelin.
Anyway, εντυπώσεις αναμένατε σε λίγες εβδομάδες.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#37135 Ποιο ελαστικό προτείνουμε για Alfa Romeo 147 και διαστάσεις 195/60/15;
Υπάρχει μια άκρη σε michelin αλλά αν δεν αξίζει πάμε και σε άλλες μάρκες.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#37151 toyo Proxes CF2 με V δεικτη θα μου καθοταν ισως για το πιο ιδανικο οπου λογικα θα μπορει να το βρει και καλυτερη τιμη.

το να βαλεις energy saver + σε 147, μου κανει καπως....
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#37156 Θα του πω να ρωτήσει για τα toyo. Σε dunlop ή goodyear υπάρχει κάτι καλό;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#37158 goodyear στα μικρα μοντελα προσωπικα συχαίνομαι.

dunlop μονο το blue fastresponse πουειναι και λιγο πιο ησυχο απο το toyo.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#37193 Τα dunlop τελικά θα βάλει. Μόνο που του είπαν πως τα συγκεκριμένα είναι πιο παλιά και θα του βάλουν τα πιο καινούργια (περιμένω να μάθω ποια είναι αυτά*... ελπίζω να μην του έπαιξαν π@στιά :hmmm: )

*edit: dunlop sport blue response
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#41837 αν γδαρθεί επιφανειακά η ζάντα αλουμινίου, πόσο εύκολο είναι να ξαναγίνει όπως πριν? μετά θα γίνει ζυγοστάθμιση πάλι, παρόλα αυτά υστερεί ή είναι εντάξει κ δεν τρέχει κ τίποτα?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
PeterPan έγραψε:αν γδαρθεί επιφανειακά η ζάντα αλουμινίου, πόσο εύκολο είναι να ξαναγίνει όπως πριν?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Pitt έγραψε:
PeterPan έγραψε:αν γδαρθεί επιφανειακά η ζάντα αλουμινίου, πόσο εύκολο είναι να ξαναγίνει όπως πριν?

Εικόνα

Γδάρσιμο είπα, όχι βρωμιά

Sent from space >