otso έγραψε:βεβαια χτυπαω και ξυλο γιατι γραφω σε φορουμ που πολλοι θα ευχονται εν χορω να του χαλασει , να του χαλασει.
otso έγραψε:βεβαια χτυπαω και ξυλο γιατι γραφω σε φορουμ που πολλοι θα ευχονται εν χορω να του χαλασει , να του χαλασει.
NickTG έγραψε:otso έγραψε:βεβαια χτυπαω και ξυλο γιατι γραφω σε φορουμ που πολλοι θα ευχονται εν χορω να του χαλασει , να του χαλασει.
Γιατί τότε κάθεσαι και γράφεις σε ένα τέτοιο forum;
Επίσης γιατί έχεις την εντύπωση πως νοιάζει τον οποιοδήποτε αν θα χαλάσει ή όχι;
otso έγραψε:NickTG έγραψε:otso έγραψε:βεβαια χτυπαω και ξυλο γιατι γραφω σε φορουμ που πολλοι θα ευχονται εν χορω να του χαλασει , να του χαλασει.
Επίσης γιατί έχεις την εντύπωση πως νοιάζει τον οποιοδήποτε αν θα χαλάσει ή όχι;
επειδη εκτιμω την γνωμη συγκεκριμενων ανθρωπων , ιδιως στα τεχνικα που μου εχουν δωσει και ιδεες ,ακομα και διευθυνσεις να γλυτωσω χρηματα.επειδη εκτιμω παλι πολλους ανθρωπους που ειμαστε πολλα χρονια μαζι και στο αλλο φορουμ.
και επειδη δεν ξερω ποσο χρονων εισαι , τεσπα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αυτο που εγραψες ειναι επιπεδου δημοτικου, αν δεν παω 20 παπαρες δεν σημαινει οτι πρεπει να απεχω και απο τους φιλους μου.
για το δευτερο ετσι νομιζα , εψαξα να βρω στο αλλο φορουμ την ιστορια που ειχε γινει και τον χαβαλε που μου χαλασε το αυτοκινητο , δεν το βρηκα. ο μπιλλ που τα ξεθαβει θα μπορουσε να το βρει , ειχε πρωταγωνιστησει κιολας , ασχετα με το αργοτερα ελπιζω να το φτιαξεις κτλ κτλ .
otso έγραψε:NickTG έγραψε:otso έγραψε:βεβαια χτυπαω και ξυλο γιατι γραφω σε φορουμ που πολλοι θα ευχονται εν χορω να του χαλασει , να του χαλασει.
επειδη εκτιμω την γνωμη συγκεκριμενων ανθρωπων , ιδιως στα τεχνικα που μου εχουν δωσει και ιδεες ,ακομα και διευθυνσεις να γλυτωσω χρηματα.επειδη εκτιμω παλι πολλους ανθρωπους που ειμαστε πολλα χρονια μαζι και στο αλλο φορουμ.
και επειδη δεν ξερω ποσο χρονων εισαι , τεσπα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αυτο που εγραψες ειναι επιπεδου δημοτικου, αν δεν παω 20 παπαρες δεν σημαινει οτι πρεπει να απεχω και απο τους φιλους μου.
για το δευτερο ετσι νομιζα , εψαξα να βρω στο αλλο φορουμ την ιστορια που ειχε γινει και τον χαβαλε που μου χαλασε το αυτοκινητο , δεν το βρηκα. ο μπιλλ που τα ξεθαβει θα μπορουσε να το βρει , ειχε πρωταγωνιστησει κιολας , ασχετα με το αργοτερα ελπιζω να το φτιαξεις κτλ κτλ .
NickTG έγραψε:otso έγραψε:NickTG έγραψε:otso έγραψε:βεβαια χτυπαω και ξυλο γιατι γραφω σε φορουμ που πολλοι θα ευχονται εν χορω να του χαλασει , να του χαλασει.
Το επίπεδο μου διαμορφωνεται ανάλογα με το συνομιλητή ώστε να μπορεί να με καταλάβει.
Απο εκεί και πέρα για να μην το έχεις και άγχος κανείς δεν εύχεται να σου χαλάσει απλά γιατί κανείς δεν ενδιαφερεται.
Ιδίως αν σκεφτεί κανείς πόσα θα γράψεις σε μια σοβαρή βλάβη μάλλον εύχονται να μην σου χαλάσει ποτέ ξανά το οτιδήποτε.
gakost έγραψε:Γράφω εδώ γιατί δεν με αφήνει να ανοίξω καινούγιο topic που να αφορά τα ac και προβλήματα κλπ.Υπάρχουν κάτι σπρέυ (πχ της Wurth) που έχουν ένα μακρύ σωληνάκι για να ψεκάζουν βαθειά στους αεραγωγούς. Το βάζεις με τον αερισμό σε λειτουργία και βοηθάει.![]()
Πως εξαφανίζουμαι την βρώμα - μουχλίλα όταν ανοίγουμε το AC; Κάπου είχα δει κάτι spray που τα βάζεις στον αεραγωγό έχωντας βγάλει το φίλτρο καμπίνας.
gakost έγραψε:Πως εξαφανίζουμαι την βρώμα - μουχλίλα όταν ανοίγουμε το AC; Κάπου είχα δει κάτι spray που τα βάζεις στον αεραγωγό έχωντας βγάλει το φίλτρο καμπίνας.
Έτρεξα πλήρεις μη γραμμικές δυναμικές προσομοιώσει[…]
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]