junior gt έγραψε:Δεν ξερω για τα 050, τα 070 παντως ειναι απο τα καλυτερα λαστιχα που εχω φορεσει.
Tι 50 τι 70 τωρα... Βαλε βγαλε 20.. σιγα!
junior gt έγραψε:Δεν ξερω για τα 050, τα 070 παντως ειναι απο τα καλυτερα λαστιχα που εχω φορεσει.
mirage έγραψε:Για πες ρε Ορέστη για τα 50 μη μας κρατας σε αγωνία.
Sent from Corsair's brick
Obelix έγραψε:KWSN-Men έγραψε:
Το Σάββατο που πήγα και έβαλα λάστιχα στο αμάξι της αδελφής μου στον Κυριαζή, ρώτησα και για τα δικά μου. Από 1150 που είχα βάλει το 2011, ακριβώς τα ίδια πάνε στα 860 τώρα. Έχουν πέσει οι μεγαλύτερες διαστάσεις μου είπε.
Το Σάββατο είμουν κι εγώ στον Κυριαζή, βάλαμε λάστιχα στο Forester του κουμάρου μου.
215/65/16 Michelin latitude tour 520 € (για να είμαστε και on topic).
tzs έγραψε:Είναι όντως τα PS3 το μεταγενέστερο μοντέλο των PE2, ή έχουν άλλα χαρακτηριστικά που ταιριάζουνε σε πιο sport αυτοκίνητα??
tzs έγραψε:Άλλο ελαστικό που κοιτάζω είναι το Pirelli P7 Cinturato. Φαίνεται να είναι ελαστικό παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτό που θέλω, ισχύει??
Τι άλλα μοντέλα θα μου προτείνατε?
Από Toyo, Hankook, Continental (Sport Contact??), Goodyear?
Γενικά, θα ήθελα κάτι όσο πιο κοντά γίνεται στα Michelin PE2, μιας και δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο.
tzs έγραψε:Καλησπέρα κ από εμένα και μεγειές το νέο site.
Ενδιαφέρομαι για αλλαγή ελαστικών σε Focus II 1.6lt.
Την τελευταία 4ετία φοράει τα Michelin Pilot Exalto 2 και είμαι super ευχαριστημένος, καθώς ταιριάξανε και στο αυτοκίνητο και στο οδηγικό μου προφίλ.
Πληροφορήθηκα ότι πλέον δεν κυκλοφορούν στην αγορά, υπάρχουν όμως τα αντίστοιχα Pilot Sport 3. Αλλά βγαίνουν μόνο σε W δείκτη ταχύτητας, κάτι το οποίο θεωρώ υπερβολή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Είναι όντως τα PS3 το μεταγενέστερο μοντέλο των PE2, ή έχουν άλλα χαρακτηριστικά που ταιριάζουνε σε πιο sport αυτοκίνητα??
Άλλο ελαστικό που κοιτάζω είναι το Pirelli P7 Cinturato. Φαίνεται να είναι ελαστικό παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτό που θέλω, ισχύει??
Γενικά, θα ήθελα κάτι όσο πιο κοντά γίνεται στα Michelin PE2, μιας και δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο.
tzs έγραψε:Καλησπέρα κ από εμένα και μεγειές το νέο site.
Ενδιαφέρομαι για αλλαγή ελαστικών σε Focus II 1.6lt.
Την τελευταία 4ετία φοράει τα Michelin Pilot Exalto 2 και είμαι super ευχαριστημένος, καθώς ταιριάξανε και στο αυτοκίνητο και στο οδηγικό μου προφίλ.
Πληροφορήθηκα ότι πλέον δεν κυκλοφορούν στην αγορά, υπάρχουν όμως τα αντίστοιχα Pilot Sport 3. Αλλά βγαίνουν μόνο σε W δείκτη ταχύτητας, κάτι το οποίο θεωρώ υπερβολή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Είναι όντως τα PS3 το μεταγενέστερο μοντέλο των PE2, ή έχουν άλλα χαρακτηριστικά που ταιριάζουνε σε πιο sport αυτοκίνητα??
Άλλο ελαστικό που κοιτάζω είναι το Pirelli P7 Cinturato. Φαίνεται να είναι ελαστικό παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτό που θέλω, ισχύει??
rx8_drifter έγραψε:Παίδες, σε χειμερινά για επιβατικά τί παίζει φέτος? Τιμαι λογικαί, ψάχνουμε για λάστιχο 17άρι (saab) το οποίο θα κινείται αυστρία
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]