Και σ' εμένα πολλά ακούστηκαν τα 12, μιας και δεν ασχολήθηκε πάνω από 10 λεπτά.
Οι επιλογές μου:
Barum 270e
Bf Goodrich 280e
Kleber 280e
Kormoran 170e
Matador 240e
Uniroyal rainsport3 300e (αυτά που φοράει είναι Uniroyal και έχω καλές εντυπώσεις από επίδοση και διάρκεια)
Goodyear, Dunlop , ... 320e
To αυτοκίνητο κυκλοφορεί στα βροχερά Γιάννενα (πόλη και περίχωρα) μόνο και δεν γράφει πολλά χιλιόμετρα.
Αξίζει να πάω σε φτηνά ή λόγω περιορισμένων χλμ. να πάρω premium μάρκα; Τί προτείνετε;
Επίσης στην w211 παρήγγειλα (για 3 συνεχόμενη τετράδα) τα goodyear efficient grip performance (225/55/16R, 95 W) από τα οποία είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές (στρίψιμο, φρενάρισμα, σε στεγνό και βρεγμένο, καλό επίπεδο θορύβου και κύλισης) με μειονέκτημα την υδρολίσθηση όταν έχει αρκετά νερά ο δρόμος.
Σεφτόμουν να αλλάξω σε conti premiumcontact 6, έκανα καλά ή να αλλάξω την παραγγελία;
Σε W203 με παρόμοια διάσταση, έχουν φορεθεί μέχρι τώρα
Dunlop Sp Sport 01
Pirelli P7
Continental PremiumContact5
Continental SportContact2
Θα πρότεινα τα τελευταία αφού δείχνουν να του πηγαίνουν πολύ καλά σε όλες τι συνθήκες,
δεν περιμένω φοβερή διάρκεια βέβαια.
Επειδή είναι ακόμα πιο βαρύ η W211, θα κοιτούσα και κάτι σε Bridgestone.
https://www.amazon.co.uk/dp/B01MF8OM7I/ ... zBbD445354
Έχουμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο; Για ποδήλατα, μπάλες και αυτοκίνητο προορίζεται.
< >
georgetz έγραψε:Uniroyal RainExpert3 για το Suzuki , για τις συνθήκες που περιγράφεις ακούγεται ταμάμ, είμαι ικανοποιημένος απο τη συμπεριφόρα τους σε Yaris.
Dunlop Sp Sport 01
Pirelli P7
Θα πρότεινα τα τελευταία αφού δείχνουν να του πηγαίνουν πολύ καλά σε όλες τι συνθήκες,
Ευχαριστώ,
θα μείνω μάλλον στα goodyear. Από τα bridgestone δεν είχα καλές εντυπώσεις (είχα δοκιμάσει τα turanza ER300 ).
xeno έγραψε:Διαβάζω ότι τα Premium Contact 6 έχουν αρκετά σκληρά πλαϊνά αφού σε κάποιες διαστάσεις (νομίζω μέχρι 17") αντικαθιστούν και τα προηγούμενα Sport Contact , οπότε αν θες πιο σπορ συμπεριφορά θα είναι καλύτερα από τα Goodyear. Από Bridgestone , τα Τ001 Εβο έχουν καλές κριτικές με μεγάλη βελτίωση στο βρεγμένο σε σχέση με παλιότερα.georgetz έγραψε:Uniroyal RainExpert3 για το Suzuki , για τις συνθήκες που περιγράφεις ακούγεται ταμάμ, είμαι ικανοποιημένος απο τη συμπεριφόρα τους σε Yaris.
Dunlop Sp Sport 01
Pirelli P7
Ευχαριστώ,
θα μείνω μάλλον στα goodyear. Από τα bridgestone δεν είχα καλές εντυπώσεις (είχα δοκιμάσει τα turanza ER300 ).
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
< >